Προς το περιεχόμενο

Boot Disk for Windows ME

Mafia_Omerta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sumfwna me to allo post sou (ean ennoeis gia to idio pc) thes na baleis ena monterno leitourgiko sustima. Opote to format tha to kaneis mesa apo to cd egatastasis tou neou leitourgikou, den xreiazesai disketa boot twn ME.

Δημοσ.

basika ama exeis to swsto cd tous, einai idi boot cd kai arxika prin tin egatastasi tha se rwtisoun ama thes na kaneis format ton disko outws i allws.

Outws i allws prepei na kaneis boot apo to cd giati diaforetika den bainei auto to leitourgiko oute kanena allo sugxrono. Ean to diko sou den kanei boot, promitheusou ena swsto.

Δημοσ.
Βρήρα το Boot Disk.

Πρώτα θα βάλω Windows ME και απο πάνω τους Windows 2000.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!!

Γιατί να βάλεις πρώτα WinMe και μετά Win2K????

Σε τι θα σε ωφελήσει αυτό? Άσε που μετά θα έχεις τα Win2K σε FAT32 και όχι σε NTFS αφού τα ΜΕ δεν υποστηρίζουν NTFS.....

Για ξανασκέψου το....(αν δεν έχεις κάνει ακόμα τίποτα).

Για να βάλεις μόνο τα 2000 θα πρέπει να έχεις τα 4 boot disks των 2000

Δημοσ.

Ναι ρε συ αλλά δε μου απάντησες γιατί να βάλεις πρώτα τα ΜΕ και μετά από πάνω τα 2000?

και επίσης δεν κατάλαβα αυτό το ..."Τα 2000 που έχω δεν έχουν boot το είπα και τα ξαναλέω."

Δημοσ.

Λοιπόν.....................

Αν βάλεις το CD των ME ή των XP και ανοίξεις τον υπολογιστή θα αρχίσει την εγκατάσταση των Windows έτσι;

Τα 2000 που έχω εγώ δεν το κάνουν αυτό το πράμα και μπαίνουν μόνο σαν αναβάθμιση κάποιου άλλου Windows και μόνο ξεκινάνε μέσα από τα Windows.

Έτσι έβαλα πρώτα τα ME και μετά έκανα αναβάθμιση με 2000.

Κατάλαβες;

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να βρεις απλά ένα άλλο CD 2000, για να κάνεις σωστή εγκατάσταση. Τώρα έχεις μία υβριδική εγκατάσταση που, βάζω στοίχημα, θα σου παρουσιάσει διαφόρων ειδών προβλήματα στο μέλλον, Η Μ$ δεν κατάφερε ποτέ να φτιάξει μία σωστή διαδικασία αναβάθμισης, και ότι καλύτερο έχει να προσφέρει είναι τα clean installs. Με το NTFS επίσης που δεν έχεις χάνεις απλά ένα καλύτερο FS από το Win32.

Δημοσ.

Δεν τα έχω βάλει ποτέ αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι κανονικά XP patchαρισμένα με διάφορα applications, players, tweaks και τέτοια. Εγώ πάντως προτιμώ τα "καθαρά" XP για να ξέρω τι έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...