terle Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Λοιπόν όποιος έχει υπομονή και διάθεση ας ακούσει το πρόβλημα... Ξαφνικά ο υπολογιστής δεν αναγνώριζε τον σκληρό SATA MAXTOR!!! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω γιατί το PC είναι ενός φίλου μου... Τελος Πάντων...για αρχή έκανα Load Optimize Defaults αλλά πάλι τίποτα... Έβγαλα την μπαταρία αλλά πάλι τίποτα δεν τον αναγνώριζε...Εβαλα τον σκληρό του στο PC μου και τον αναγνώρισε κανονικά... Επόμενο βήμα σκέφτηκα να φλασάρω το Βιοs και έτσι κατέβασα το σχετικό utility και για να μην πολυλογώ flasara με επιτυχία το βιοs αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση το μόνο που μου βγάζει στην οθόνη είναι το logo της mobo...και δεν bootάρει καμία συσκευή στο σύστημα... Όποιος ξέρει κάτι ας μου απαντήσει Δεκτές όλες οι γνώμες και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Η μητρική είναι της MSI το μοντέλο 865PE Neo2-P ο επεξεργαστής P4 στα 2,8 και όπως είπα ο σκληρός ένας SATA της MAXTOR 120 GB...
billpeppas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Κάνε reflash μέσω της Safe ReFlash. Το λέει στο site της MSI. [ πως να το κάνεις αυτό ]
andreas_m Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 terle piges sto site tis MSI na paris to bios update pou diorthoni to problima stous maxtor??? an enoeis auto to flasariosma pou ekanes ... e tote ??????????????????
terle Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 oxi andrea ekana anabathnmisi to bios kai apo keinh thn stigmh kai meta exei nekrosei to pc...mono to logo emfanizetai sthn othonh kai den exo prosbash se tipota...me liga logia exoun dethei ta xeria...oute o mentoras briskei lisei...pithanotata exei faei ektos apo to flash ths msi ...gero ''flash'' genikotera... den antapokrinetai tipota...oute ixous oute tipota,kollaei to plhktrologio ktl... exo kanei oti tha mporousa..ebala alles mhmhes alla vga mono epeksergastei den allaksa...kalitera na klapso thn mobo kai den to exo pei akoma ston allon!!! elpizo na einai sthn egguisi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.