Προς το περιεχόμενο

Πως μετατρέπω DVD σε V-Cd???

jimgas1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blackwar τρομερος οδηγός!

Μια ερωτηση ομως-αν θυμασαι: περιπου ποση ωρα θελει για την μετατροπή-για μια ταινια πχ. 1.30 ώρας? (στο περιπου μια εκτιμηση)

Δημοσ.

Η λύση του blackwar είναι η καλύτερη. Καλά αποτελέσματα μου έδωσε πρόσφατα και το InterVideo DVDCopy, αν θυμάμαι το μόνο από τα "σοβαρά" προγράμματα συμπίεσης που έχουν επιλογή για VCD/SVCD.

Ωστόσο (φίλε Karib) είναι και χρονοβόρο (πολύ) και η ποιότητα δεν συγκρίνεται με το πιό κακογραμένο DVD και -κατα την ταπινή μου γνώμη- δεν αξίζει πιά τον κόπο.

Δημοσ.

gerontas ποσο χρονοβορο? Καμια εκτιμηση?

Συμφωνω με τα της ποιοτητας αλλα πχ. ειναι κατι dvd με παλιες ελληνικες ταινιες, ασπρομαυρες και με τετοια ποιοτητα που δεν νομιζω να χασουν κατι αν μετατραπουν σε svcd.

Δημοσ.

paidia euxaristo gia tis symvoules sas!to xero oti to dvd oso kakogrammeno kai an einai den sygrinetai me to vcd!apla ithela na grapso mia tainia kai den eixa diskakia dvd kai eprepe na tin grapso epeigontos...thanks :wink:

Δημοσ.

Το καλύτερο αποτέλεσμα από θέμα ποιότητας θα δώσει χαλαρά το DVD2SVCD σε συνδυασμό με το TMPGEnc (το οποίο TMPGEnc σε MPEG1-VCD συμπίεση φαίνεται να δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τον πρωταθλητή του MPEG2:CinemaCraft Encoder SP)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια στο dvdx στο κουτακι που πρεπει να επιλεξω υποτιτλους μου τα δειχνει ακαταλαβιστικα και δεν μπορω να επιλεξω τους ελληνικους.

Τι να κανω?

Δημοσ.

Start-->Settings-->Control Panel-->Regional and Language Options-->Στο tab Advanced-->Language for non-Unicode Programs βάλε Greek και στο box από κάτω κάνε τικ όπου δεις Greek τάδε-τάδε και από κάτω τικ στο Apply all settings...μπλαμπλα...default user profile. Πατάς OK, σου ζητάει πιθανόν το CD των Windows και λογικά λύθηκε. Κάνε κι ένα restart καλού κακού...

Δημοσ.

Εχω πελαγωσει. Εκανα οτι λεει ο parsifal και παλι αντι για subtitles βλεπω ερωτηματικα.

Γιατι ρε γαμωτο? Τι να κανω???

Δημοσ.

karib, δοκίμασε αυτό. Λογικά, στο κουτάκι του DVDx τα subtitle streams είναι με τη σειρά που φαίνονται και στο DVD Decrypter όταν επιλέγεις Stream Processing, δηλαδή 0x20 το πρώτο (συνήθως Αγγλικά), 0x21 το δεύτερο κλπ. Άρα, ανοίγοντας το DVD Decrypter μπορείς να δεις στο Stream Processing τον αύξοντα αριθμό των ελληνικών υποτίτλων και να επιλέξεις στο DVDx το αντίστοιχο, άσχετα από τα ακαταλαβίστικα που σου βγάζει!

***Συμβουλή: Δοκίμασε το DVD2SVCD, κλάσεις ανώτερη ποιότητα τελικού βίντεο από το DVDx και πολύ πιο γρήγορο ***

Δημοσ.

Τί, θες να πεις ότι ασχολείσαι με τέτοιες δουλειές και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ?

ΟΚ, πλάκα κάνω! :) Θεώρησα ότι το έχεις ήδη, αφού είναι ο καλύτερος DVD Ripper. Τέλος πάντων, υποθέτω ότι και στο DVDShrink τα Subtitle Streams εμφανίζονται με τη σειρά που θα τα εμφάνιζε και το DVD Decrypter, οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...