EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 pedia ti software xrisimopoiite gia ta downloads sas apo dc++,azureus kai ta loipa ? enoo prostasia apo to na se anixnevoune ti downloads kaneis i na katevaseis apo eteria . min tin patisoume san kapion allon .... eyxaristo ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ma kaneis den katevazei ...... ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 εγω σου είπα τι και πως Πάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
P_M Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 protowall kai blocklist manager apo ta kalitera pistevw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jstamelos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 epeidi eimai kainourios sxetika kai den to epiasa ti ennoeis na min se anixneuoun.Ti kanoun auta ta programmata akrivos??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ecthelion79 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 peerguardian, αλλά μάλλον θα το αλλάξω γιατί για κάποιο περίεργο τρόπο καταναλώνει πολλή από την ισχύ της CPU, οπότε δε μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο όταν κατεβάζω. Αυτό όμως μου το κάνει μόνο τώρα τελευταία, οπότε μπορεί να είναι άλλο το πρόβλημα. Απ' ότι ξέρω με αυτά τα προγράμματα και πάλι μπορούν να δουν ότι κατεβάζεις "κάτι", αλλά όχι και τι είναι αυτό το "κάτι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 epeidi eimai kainourios sxetika kai den to epiasa ti ennoeis na min se anixneuoun.Ti kanoun auta ta programmata akrivos??? diafores eteries diamirazonte arxeia oste na tsakosoun auton pou ta katevazei . ta programata auta blockaroun tis ips eterion oste na min katevazeis apo ekei . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.