Προς το περιεχόμενο

Personal Website: Free Web Hosting

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία που μας προσφέρεις στο server σου...

Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να φτιάξω ένα site που να μην έχει το περιορισμό της αγγλικής γλώσσας αφού το περιοχόμενο που προσφέρω αφορά κυρίως έλληνες. Όλες οι ξένες free hosting εταιρείες το θέτουν σαν όρο.

Και επειδή έχω δικό μου domain (.com γιατί είναι πολύύύύύύύύ φθηνότερο) κάνω κανονικό login στο cp panel δηλαδή η εταιρεία δεν φαινεται πουθενά... Θα τροποποιήσω λίγο το site μου για να φιλοξενήσω το bannerακι της freegreece. ;-)

A και ξέχασα το σημαντικότερο mysql!!!

Κρίμα που υποστηρίζει μόνο ένα λογαριασμό ανά μέλος και θα πρέπει να βρώ άλλη εταιρεία για να στεγάσω το δεύτερο domain που έχω αγοράσει... :-(

• Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα' date='

ALR ίσως σε παρεξήγησα... και ήμουν λίγο απότομος.... δεκτή η γνώμη σου. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ήδη έχουμε την εμπιστοσύνη του κοινού καθώς έχω καθημερινή επαφή μέσω e-mails και μέσω forum μαζί τους. Ακόμα και εδώ υπάρχουν χρήστες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέω . Όταν ο συνέταιρος μου από την Αυστραλία μου είπε αυτό τον τρόπο για authentication για να είμαι ειλικρινής δεν πίστεψα πως θα έχει αποτέλεσμα ίσα ίσα θα μας έκανε κακό. Όμως τελικά όχι σε κακό δεν μας βγήκε αλλά σήμερα μπορώ και ξέρω με αυτό το πρωτότυπο σύστημα τι γίνετε πραγματικά στο server μου, και αυτό ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις subdomains username.freegr.net. Συγνώμη από τους διαχειριστές του forum αλλά έπρεπε να γίνει αυτή η παρέμβαση.

Φιλικά Δημήτρης.[/quote']

Μα και γώ ο ίδιος δεν έχω διαβάσει ποτέ αρνητική άποψη για τις υπηρεσίες που προσφέρει το FreeGreece.net, ίσα ίσα το αντίθετο.Συνέχεια ακούω καλά λόγια.

Έδωσα και εγώ δικαιώματα για να με παρεξηγήσεις, ζητώ συγνώμη για αυτό.

Νομίζω ότι γενικώς, επικρατεί μια φοβία ασφάλειας προσωπικών δεδομένων στο ίντερνετ,κάτι που παραδέχομαι ότι ισχύει και για μένα, κι έτσι δικαιολογώ την υπερβολή στο ζήτημα με τον τρόπο αυθεντικότητας που χρησιμοποιείται από το FreeGreece.net.

Πιστεύω ότι λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας προσέλευσης κόσμου.Βέβαια το λέω αυτό παίρνοντας παράδειγμα τον εαυτό μου και έλλειψη άλλων στοιχείων.

Ελπίζω πάντως να λύθηκε η όποια παρεξήγηση.

Φιλικά πάντα :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.xr4free.com/solutions.htm

Μαζί με την freegreece οι καλύτεροι web hosting providers

Τα βασικά cpanel / fantastico / 40 mb χώρου / 1 βάση sql χωρίς περιορισμό / 1 email

Σημείωση σε δωρεάν subdomains η εταιρεία θέλει κάποιο είδος ταυτοπροσωπείας όπως και freegreece (που πέσατε όλοι να την φάτε)...

anyway είναι καλό

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικα υπαρχει τιποτα free χωρίς διαφημίσεις, με sql, php, phpmyadmin και περιπου 60 με 100 mb χωρο

Έχεις δικό σου domain ?

Μπορώ να σου δώσω εγώ εάν θέλεις χώρο ελεύθερο, φτάνει να έχεις δικό σου domain και στο χώρο που θα σου δώσω να μην το λειτουργείς για παράνομο υλικό.

Επικοινώνησε μαζί μου μέσα από την ιστοσελίδα μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και ένα μπράβο για το υπέροχο site!

Πολύ χρήσιμες οι παραπάνω πληροφορίες.Ευχαριστούμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...