Προς το περιεχόμενο

Personal Website: Free Web Hosting

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να εξηγήσει; Αυτός θέλει να έχει τη φωτοτυπία της ταυτότητας και το όνομα σου. Αν εσυ δε θες να φαίνεται οποιοδήποτε άλλο στοιχείο το καλύπτεις. Αυτό έκανα κι εγώ.

ΥΓ: Εδω και 4-5 μέρες που το χω κάνει ακόμα περιμένω ενεργοποίηση :(

Δημοσ.

Μήπως θέλει και Dna sample ; ή δαχτυλικά αποτυπώματα; Το εκκαθαριστικό της εφορίας ίσως;

Να μια ενδιαφέρουσα ερώτηση!

Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;;:lol:

Δημοσ.
Κοίτα αμα είναι να είναι τσάμπα και χωρίς διαφημήσεις δε με χαλάει να τους στείλω ταυτότητα και όνομα.

Γιατί φίλε μου , είναι το μόνο site που βρήκες χωρίς διαφημήσεις και free ;

Καλά , είναι δυνατόν να ζητάει ταυτότητα ; :lol:

Τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να κάνει και να ζητάει ότι θέλει,δεν θα μείνω άλλο σε αυτό. Απλώς για μένα είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Δημοσ.

ε γιατί είναι το μόνο free χωρίς διαφημίσεις, με sql, php, phpmyadmin τι να κάνω τώρα; όσα είχα βρει δε θα είχαν κάτι απο τα παραπάνω.

ΥΓ: Σήμερα ενεργοποιήθηκε τελικά

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μήπως θέλει και Dna sample ; ή δαχτυλικά αποτυπώματα; Το εκκαθαριστικό της εφορίας ίσως;

Να μια ενδιαφέρουσα ερώτηση!

Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;;:lol:

Καλησπέρα, εδώ και ενάμιση χρόνο οι υπηρεσίες μας είναι καθαρές χωρίς κανένα παράπονο για διάρρευση προσωπικών δεδομένων. Το αντίγραφο ταυτότητας μπορεί να τροποποιηθεί όσο επιθυμεί ο καθένας .

Τα βασικά στοιχεία που ζητάμε είναι για να διασφαλίσουμε ότι δίνουμε μόνο ένα δωρεάν λογαριασμό σε κάθε άτομο και για να αποφύγουμε κακόβουλους χρήστες, καθώς στις αρχές είχαμε αντιμετωπίσει πρόβλημα με κάποιον που προτίμησε να εκμεταλλευτεί τον χώρο που δώσαμε για “hacking activities” και όχι για να κάνει την δουλειά του όπως όλος ο κόσμος.

Ήδη έχουμε πάνω από 500 χρήστες δωρεάν subdomain username.freegr.net με φωτοαντίγραφο ταυτότητας και μπορώ να πω πως χαίρομε πραγματικά αυτούς τους χρήστες. Ήθελα να εξηγήσω μερικά πράγματα γιατί το ειρωνικό ύφος με πειράζει αρκετά.

cyber_funky , μπορείς μέσω εμάς να φιλοξενήσεις το υπάρχον domain σου δωρεάν και χωρίς φωτοαντίγραφο ταυτότητας καθώς απαιτείτε μόνο για λογαριασμούς με δωρεάν subdomain username.freegr.net Πληροφορίες http://freegreece.net

Φιλικά Δημήτρης.

Δημοσ.

Τι εξήγησες δηλαδή ; Ότι προσπάθησες και βρήκες ένα τρόπο για να περιορίσεις την κακόβουλη χρήση των υπηρεσιών σου. Δεκτόν, ο καθένας αυτό θα έκανε στην θέση σου.

Δεν φάνηκε όμως να νοιάζεσαι για το αν αυτό που κάνεις είναι υπερβολικό.

Και ξέρεις τι ; Είναι υπερβολικό!

Εγώ θα προτιμούσα το ειρωνικό ύφος από το να μου ζητάς ταυτότητα και διαβατήριο για ποιο πράγμα ; Για δωρεάν χώρο στο ίντερνετ.

Βεβαίως, ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να κάνει ΟΤΙ θέλει.

Όπως και ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να κρίνει τι είναι και τι δεν είναι υπερβολικό.

Και το post μου περιέχει προτάσεις, που μπορεί εσένα να σου φαίνονται ειρωνικές και κακόβουλες, εμένα όμως μου φαίνονται αστείες, όπως και το όλο ζήτημα με τις ταυτότητες :)

Δεν έχω καμία κακή προδιάθεση εναντίον σου και εναντίον των υπηρεσιών που προσφέρεις και δεν αμφισβητεί κανείς το ότι έχεις αξιόπιστες υπηρεσίες.

Απλά λέω τη γνώμη μου. Επειδή μου φάνηκε υπερβολικότατο , την λέω in a funny way ;)

Η δική μου πρόταση είναι να επανεξετάσεις το όλο ζήτημα αυθεντικοποίησης και να βρείς έναν λιγότερο υπερβολικό τρόπο.

Αν δέχεσαι προτάσεις βέβαια.

Δημοσ.

Ego pantos den to vrisko katholou ypervoliko. Kala kanei.

Kai mia pou to les, gia proteine esi kapoion allon, ligotero ypervoliko alla eksisou aksiopisto tropo gia authentication tou xristi?

Δημοσ.
Ego pantos den to vrisko katholou ypervoliko. Kala kanei.

Kai mia pou to les' date=' gia proteine esi kapoion allon, ligotero ypervoliko alla eksisou aksiopisto tropo gia authentication tou xristi?[/quote']

Ακριβώς. Εσύ δεν το βρίσκεις υπερβολικό και καλά κάνεις που το αναφέρεις.

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές γνώμες, κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Εγώ φίλε μου δεν διαθέτω τέτοιες υπηρεσίες και δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής να αφιερώσω χρόνο για να σκεφτώ πως θα τις κάνω καλύτερες.

Να είσαι σίγουρος όμως ότι αν σκεφτώ κάτι θα το αναφέρω αμέσως.

Δημοσ.

Καλημέρα,

ALR ίσως σε παρεξήγησα... και ήμουν λίγο απότομος.... δεκτή η γνώμη σου. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ήδη έχουμε την εμπιστοσύνη του κοινού καθώς έχω καθημερινή επαφή μέσω e-mails και μέσω forum μαζί τους. Ακόμα και εδώ υπάρχουν χρήστες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέω . Όταν ο συνέταιρος μου από την Αυστραλία μου είπε αυτό τον τρόπο για authentication για να είμαι ειλικρινής δεν πίστεψα πως θα έχει αποτέλεσμα ίσα ίσα θα μας έκανε κακό. Όμως τελικά όχι σε κακό δεν μας βγήκε αλλά σήμερα μπορώ και ξέρω με αυτό το πρωτότυπο σύστημα τι γίνετε πραγματικά στο server μου, και αυτό ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις subdomains username.freegr.net. Συγνώμη από τους διαχειριστές του forum αλλά έπρεπε να γίνει αυτή η παρέμβαση.

Φιλικά Δημήτρης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...