Προς το περιεχόμενο

Personal Website: Free Web Hosting

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia apla KALA NA PATHETE. Lupaste na dwsete 30-40 euro => mia volta cinema gia na exete diko sas domain me xwro kai control panel na ta kanete oti thelete kai edaieste me dithen tzapatzides! Kala na pathete!

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Η προσωπική ιστοσελίδα δεν είναι σε όλους απαραίτητη, απλώς αφού υπάρχει η δυνατότητα να την έχεις δωρεάν την κάνεις.

Αν σου είναι απαραίτητη αγοράζεις χώρο/όνομα για να κάνεις σωστά την δουλειά σου.

Αυτό που λέω είναι κοινή λογική και δεν θα έγραφα καν αν δεν χρησιμοποιούσες την έκφραση "καλά να πάθετε" που μου δείχνει ότι πιστεύεις ότι είσαι πολύ πιο έξυπνος από άλλους.

Edit: και βλέποντας και την υπογραφή σου καταλαβαίνω γιατί σε κόβει και γίνεσαι επιθετικός.

• Απαντ. 283
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Agapite mou de mporeis na ta thes ola tzapa alla tautoxrona na zitas kai top quality service kai oxi downtimes kai oxi diafimiseis kai oxi xilia duo alla pragmata.

Profanos kai to ftino to kreas to trwei o skulos opote

a)Plirwneis oso ena sunema kai exeis kanoniko service control panels klp se 100ades etairies hosting stin ellada kai to ekswteriko

b)Travologase sunexeia me provlimata

An den tin xreiazesai mi ti ftiaxneis.

An pali ti thes den uparxei kanenas logos na ftiresai psuxologika gia to "einai epanw, epese, diagraftike" kai na griniazeis s-u-n-e-x-e-i-a para na dwseis sxedon tipota gia na kaneis tin douleia sou.

oswn afora gia tin upografi mou, sumfwna me tous orous tou insomnia mporw na exw link tis proswpikis mou selidas, to link apotelei tin proswpiki mou selida mia kai eimai o founder tis isds, apo eikonomikis pleuras de me kovei katholu agapite mou giati kamia ugieis epixeirisi de zei apo ta accounts twn 30euro.

Δημοσ.

Η υπογραφή μου πιστεύω πληρεί τους όρους.

Δεν είπα επίσης ότι η δική σου δεν πληρεί τους όρους. Είπα ότι βλέποντας την κατάλαβα γιατί σε κόβει τόσο πολύ το free hosting θέμα και γιατί απαντάς με έντονο τόνο.

Στο θέμα μας τώρα...

Με την απάντηση σου λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ή την κάνεις για την πλάκα σου (με όλα τα καλά και τα κακά του) ή πληρώνεις και κάνεις την δουλειά σου. Το πρόβλημα μου ήταν και είναι το ύφος σου.

Επίσης διαφωνώ και με τον Nik0s που διαμαρτύρεται για το service και την επικοινωνία με την freehostia. Έχει κάθε δίκιο αλλά δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορείς να περιμένεις από μια εταιρία που δεν έχει όφελος από σένα οικονομικό.

Δημοσ.

Πάντως οι Ελληνικοί host το έχουν παρακάνει... Ζητάνε το μήνα όσο πάει ένα cluster σε μέτρια εταιρία του εξωτερικού ή ένας shared μεν με 100πλάσιο bandwidth/space όμως... Καταλαβαίνω ότι δεν τους πιάνουν οικονομίες κλίμακος, αλλά αν αυτός είναι ο μόνος λόγος ας συγχωνευτούν δυο τρείς μαζί και ας τους πιάσουν. Ποιός ο λόγος να πάρω greek server όταν το 40-50% της Ελληνικής κίνησης δεν περνά πλέον από AIX ? (όχι ότι όλοι οι greek host το κάνουν, πάει το affiliate σύνεφο!)

Δημοσ.

Ποιός ο λόγος να πάρω greek server όταν το 40-50% της Ελληνικής κίνησης δεν περνά πλέον από AIX ?

Ti ennoeis me auto file?

Δημοσ.

Παλαιότερα όλη η Ελληνική κίνηση (από ελληνικό ip σε ελληνικό ip, πχ ελληνικό site σε ελληνικό χρήστη) πέρναγε μέσα από το AIX. Τώρα πιά πολλές εταιρίες δεν περνάν από AIX ή περνάν ελάχιστο traffic, ο λόγος ; στο 56αρι ή ακόμα και στο 512kb/s το να πάει το αίτημα στο εξωτερικό και να ξαναγυρίσει (επειδή πιθανόν δεν υπάρχει AIX συμφωνία από τον ISP) ήταν σημαντικότατο, τώρα πια όμως όχι, στις σημερινές ταχύτητες η απουσία AIX σημαίνει το πολύ 2 secs επιπλέον στο άνοιγμα της σελίδας, για τα dl δεν το συζητώ, πρακτικά ασήμαντο.

Δημοσ.

Εάν η φιλοξενία γίνεται σε Ευρωπαϊκό datacenter (π.χ. Ολλανδία) η διαφορά είναι 30ms σε σχέση με ένα Ελληνικό datacenter. Και στο εξωτερικό τα περισσότερα datacenter είναι multi-homed, δηλαδή χρησιμοποιούν πολλούς διαφορετικούς ISP και κάθε φορά η κίνηση δρομολογείτε από την καλύτερη διαδρομή.

Λόγο για να έχεις server σε Ελληνικό datacenter βρίσκω μόνο όταν θέλεις να σηκώσεις game servers που Ελλάδα θα έχεις 20-25ms ping και στο εξωτερικό 50-55ms.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδες ψάχνω κάποια σελίδα δωρεάν που να σου έχει έτοιμο φορουμ και host. δοκίμασα το phpbb αλλά δεν εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες. έχετε κάποια αξιόπιστη, καλή λύση; διαφημιστικά δεν με ενδιαφέρει αν έχει αρκεί να μην πετάγονται 500 pop-up συνέχεια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να μου προτείνετε το καλύτερο free webhosting για να ανεβάσω το site Που έχω δημιουργήσει με το Dreamweaver….

Δεν θέλω να έχει διαφήμισης και θέλω να Κάνο ανανέωση κάθε μέρα…

Δημοσ.
Θέλω να μου προτείνετε το καλύτερο free webhosting για να ανεβάσω το site Που έχω δημιουργήσει με το Dreamweaver….

Δεν θέλω να έχει διαφήμισης και θέλω να Κάνο ανανέωση κάθε μέρα…

Για μένα http://www.000webhost.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...