Προς το περιεχόμενο

Toshiba centrino 1,6 με 1100 ευρώ??

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Όμως αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως η ισοπέδωση ("τα toshiba δεν συγκρίνονται με τα acer") είναι τουλάχιστον άστοχη. Ας ρίξει ο φίλος μας μια ματιά στα φθηνά μοντέλα της toshiba και ας μιλήσει μετά για ποιότητα κατασκευής...

Και εγώ αντιλαμβάνομαι τι λες και προσθέτω ότι και η αντίστοιχη ισοπέδωση "τα acer μαμάνε" επίσης είναι άστοχη. Οι εταιρίες πλέον βγάζουν παρόμοιες σειρές μοντέλων, το χάσμα των παλαιοτέρων ετών έχει μικρύνει κλπ κλπ. Όπως έχω διαβάσει εδώ μέσα για άπειρα προβλήματα σε acer (να κολάνε γράματα στο πληκτρολόγιο και η acer να κάνει τον κινέζο, καμένα pixels κλπ ) έτσι έχω ακούσει και για toshiba. Προσωπικά όμως εμπιστεύομαι περισσότερο μια εταιρία που ξέρω ότι αν πάθει κάτι χτύπα ξύλο θα ανταποκριθεί (και το είδα). Συμπέρασμα, ας μην γενικεύουμε και ας κοιτάμε τα μοντέλα ξεχωριστά.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι τα toshiba, siemens,sony έχουν τουλάχιστον αξιόπιστο σέρβις οπότε ότι και να πάθει το φορητό το στέλνεις και σε μικρό χρονικό διάστημα το έχεις πάλι. Με τα acer το τραγικό είναι το σέρβις τους. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι και όταν μάθουμε σε 2 μήνες θα έχει πάλι αλλάξει. Παιδιά απο προσωπική εμπειρία μιλάω πάντα μου είναι αδιανόητο να συγκρίνω acer με τα προαναφερόμενα. Τωρά αν αυτό σας θίγει επειδή είστε κάτοχοι acer τότε συγγνώμη αλλά τα φόρουμ σκοπό έχουν να πληροφορούν χρήστες για να προλαμβάνουν καταστάσεις σαν αυτήν που είχα με το 1711.

Δεν θέλω να έχω προστριβές με κανέναν αλλά acer μέχρι να δουλέψω πάλι θα περάσει πολύς καιρός

Δημοσ.
Για ρίχτε μια ματιά ρε παίδες γιατί το είδα σήμερα και έπαθα!

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1036&osCsid=f5b6b9cd4c4f78d2b9f7bdf2ba4ee3ef

Η προσφορά αυτή με βάζει σε σκέψεις να το πάρω να τα κάνω 3 τα μηχανάκια... :grin:

To openmind exei poli kales times alla auto pou me problimatizei einai oti exei opos leei stin selida qwertz pliktrologio , auto kai polla alla montela, kai genika stin perigrafi tou iparxoun kapoies germanikes lekseis, to keimeno moiazei na einai copy paste apo kapoio germaniko site me kapoies allages bebaia.Poli pithanon na ta pernoun apo kapoio antistoixo germaniko eshop, kai an simbainei auto anarotiemai se ti glossa tha einai to manual tis siskeuasias i to leitourgiko.Esi file pou exeis agorasei apo to sigkekrimmeno magazi mporeis na mas ksekathariseis autes tis leptomereies ;;

Δημοσ.

Esi file pou exeis agorasei apo to sigkekrimmeno magazi mporeis na mas ksekathariseis autes tis leptomereies ;;

Το amilo μου έχει μεν Γερμανικό πληκτρολόγιο, αλλά τα manuals, τα windows και η εγγύηση είναι Ελληνικότατα. Επειδή πριν το πάρω είχα συζητήσει αρκετά με το μαγαζάτορα μου έχει πει ότι ναι μεν αγοράζει απο Γερμανία αλλά έχει πλήρη υποστήριξη απο την Ελληνική αντιπροσωπεία λόγω του ότι έχει σύμβαση με την Siemens Γερμανίας απο όπου και αγοράζει. ( Πίστεψε με αποκλείετε να αγοράζει απο άλλο e-shop, είναι αδιανόητο). Οι περιγραφές του είναι απο το αντίστοιχο site της siemens στην Γερμανία μετεφρασμένες ( Καμμιά φορά του ξεφεύγει και κάτι)

Σαφώς και μπορείς και μόνος σου να αγοράσεις φθηνότερα απο Γερμανία αλλά σαν ιδιώτης έχεις κάποια προβλήματα τα οποία αναφέρω παρακάτω:

1, Σε καλύπτει η εγγύηση αλλά το μηχάνημα σου θα πρέπει να σταλεί Γερμανία και μετά να έρθει πίσω

2, Δεν παίρνεις το φ.π.α πίσω αν είσαι επαγγελματίας

3, Πρέπει να προπληρώσεις όλο το ποσό πρωτού σου στείλουν το δέμα

4, Τα ταχυδρομικά είναι 60ευρώ

Πρωτού πάρεις φορητό θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα αυτά και μετά να επιλέξεις απο που θα ψωνίσεις. :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...