hernik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Τι να πω ρε παιδια;οτι επειδη προπληρωσα και δε μπορω να κανω πισω με κρατανε απ το λαιμο;Εχει αρχισει και μου τη δινει η ψευτουπευθυνοτητα τους,αλλα προς το παρον δε μπορω να κανω τιποτα.Γι αυτο ψαχνω τηλεφωνα,μηπως βγαλω καμια ακρη(τον υπολογιστη τον εχω οντωσ αναγκη,δε κανω σα τρελος για πλακα)
rafraf24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Τι να πω ρε παιδια;οτι επειδη προπληρωσα και δε μπορω να κανω πισω με κρατανε απ το λαιμο;Εχει αρχισει και μου τη δινει η ψευτουπευθυνοτητα τους,αλλα προς το παρον δε μπορω να κανω τιποτα.Γι αυτο ψαχνω τηλεφωνα,μηπως βγαλω καμια ακρη(τον υπολογιστη τον εχω οντωσ αναγκη,δε κανω σα τρελος για πλακα) Φιλε μου αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη, ηδη σε εχουν καθυστερησει πανω απο τα ορια, τοτε απαιτησε να παρεις τα λεφτα που εχεις δωσει πισω, και πηγαινε παρτο απο αλλο καταστημα. Δεν εχουν κανενα δικαιωμα να σε κρατανε δεσμιο επειδη εδωσες τα 2/3 μπροστα.
laptopmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Τι να πω ρε παιδια;οτι επειδη προπληρωσα και δε μπορω να κανω πισω με κρατανε απ το λαιμο;Εχει αρχισει και μου τη δινει η ψευτουπευθυνοτητα τους,αλλα προς το παρον δε μπορω να κανω τιποτα.Γι αυτο ψαχνω τηλεφωνα,μηπως βγαλω καμια ακρη(τον υπολογιστη τον εχω οντωσ αναγκη,δε κανω σα τρελος για πλακα) Φίλε αυτές οι αλυσίδες συνήθως ψωνίζουν κατευθείαν απο το εξωτερικό και για αυτό μπορεί και να σε καθυστερούν. Πάντως κακός έκανες προπληρωμή! :-?
clairvoyant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Όσον αφορά τη συλλογή ναι! Όσον αφορά το acer με την καμμία μην συγκρίνεις acer με toshiba! καμμιά σχέση! Όσον αφορά την μνήμη, με 512 μνήμη είναι 30 ευρώ ακριβότερος! Μάλλον αυτόν με την 512 θα χτυπήσω! Ας γελάσω ειρωνικά.. χειμωνιάτικο βράδυ, στο σπίτι φίλου μου με 3 φορητούς: 1 acer (centrino), 1 acer (athlon 64) και 1 toshiba-κι (p4). Τα δύο Acer πάνω σε φλοκάτη, το toshiba-κι κυριλέ πάνω σε γραφείο. Μετά από 2 ώρες championship manager το toshiba έκλεισε, από υπερθέρμανση, και αυτό συνεχίστηκε για όλο το βράδυ (ότι κι αν δοκιμάσαμε.. μόνο έξω από το σπίτι δεν βγάλαμε τον φίλο μας για να παίξει). Μετά από 6 ώρες πάνω στη φλοκάτη, το centrino ναι μεν κόντευε να πάρει φωτιά (γιατί έχει εξαερισμό από κάτω, και προφανώς υπήρχε πρόβλημα) όμως ούτε μια στιγμή δεν παρουσίασε αστάθεια, ενώ ο athlon64 με εξαερισμό από το πάνω μέρος ήταν -κυριολεκτικά- παγωμένος. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο toshiba-κι είναι που παρουσιάζει προβλήματα θέρμανσης. Οπότε κατά κάποιο τρόπο συμφωνώ ότι δεν συγκρίνονται τα Acer με τα Toshiba. Χίλιες φορές Acer... edit: αλήθεια, υπάρχει κανά toshiba με σοβαρή διάταξη πληκτρολογίου; Γιατί αυτή που έχω δει σε όλα είναι μονάχα για τρελά γέλια...
xaotikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δεν μπορείς να συγκρίνεις centrino με p4. Τώρα για τον Athlon64 περίεργο που έχει από πάνω τον εξαερισμό και αυτό τον βόλεψε. Αλλά δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Για το πληκτρολόγιο ναι μπορώ να πω ότι δεν είναι και από τα καλύτερα. Άμα έχεις όμως σωστό service μπορείς να έχεις άλλα καλά
clairvoyant Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δεν μπορείς να συγκρίνεις centrino με p4. Τώρα για τον Athlon64 περίεργο που έχει από πάνω τον εξαερισμό και αυτό τον βόλεψε. Αλλά δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Για το πληκτρολόγιο ναι μπορώ να πω ότι δεν είναι και από τα καλύτερα. Άμα έχεις όμως σωστό service μπορείς να έχεις άλλα καλά Αντιλαμβάνομαι πλήρως τι λες. Όμως αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως η ισοπέδωση ("τα toshiba δεν συγκρίνονται με τα acer") είναι τουλάχιστον άστοχη. Ας ρίξει ο φίλος μας μια ματιά στα φθηνά μοντέλα της toshiba και ας μιλήσει μετά για ποιότητα κατασκευής...
panasonic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 να μου πεί κάποιος παίρνω athlon 64 με επέκταση εγγύησης 3 χρόνια να κάνω τη δουλειά μου και να το κρατήσω 3 χρόνια το καταλαβαίνω... αλλά κάποιος που τα φυσάει δε νομίζω να αγοράσει ούτε τον πιο high-end acer ενώ toshiba θα πάρει και αυτόν των 1000 ευρώ...
clairvoyant Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 να μου πεί κάποιος παίρνω athlon 64 με επέκταση εγγύησης 3 χρόνια να κάνω τη δουλειά μου και να το κρατήσω 3 χρόνια το καταλαβαίνω... αλλά κάποιος που τα φυσάει δε νομίζω να αγοράσει ούτε τον πιο high-end acer ενώ toshiba θα πάρει και αυτόν των 1000 ευρώ... μπα, εγώ που δεν το φυσάω ούτε κατα διάννοια, μάζεψα 2000ευρά (πριν 6+ μήνες τόσα χρειαζόμουν) και αγόρασα τον Acer Aspire 2023WLMi. Τότε, με αυτά τα λεφτά δεν αγόραζα καλύτερο φορητό. Και τώρα, τόσους μήνες μετά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου (και κυρίως από άποψη ποιότητας). Ούτε τότε, ούτε τώρα θα αγόραζα toshiba αντίστοιχης τιμής.
laptopmaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Παίδες είστε λίγο λάθος κατ'εμένα πάντα. Κατ'αρχάς επειδή έχω μια οικονομική άνεση δε σημαίνει και ότι λεφτά για πέταμα... Επίσης όπως έχω ξαναπεί έχω δουλέψει και με acer οπότε η εμπειρία είναι προσωπική... Το σέρβις της acer θα μου κάποιος ποιο είναι? Συμφωνώ και το έχω πει χίλιες φορές ότι τα acer είναι value for money αλλά αυτά του στυλ καλύτερα τα acer απο τα toshiba επειδή ο P4 toshiba υπερθερμάνθηκε είναι τραγικά συμπεράσματα. Αν πάθει κάτι το φοβερό σου κατα τα άλλα acer τι θα το κάνεις? Μάλλον ότι έκανα και εγω...Επισκευή και πώληση...
clairvoyant Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ και το έχω πει χίλιες φορές ότι τα acer είναι value for money αλλά αυτά του στυλ καλύτερα τα acer απο τα toshiba επειδή ο P4 toshiba υπερθερμάνθηκε είναι τραγικά συμπεράσματα.Αν πάθει κάτι το φοβερό σου κατα τα άλλα acer τι θα το κάνεις? Μάλλον ότι έκανα και εγω...Επισκευή και πώληση... Τραγικό είναι το πόσα Sony και Toshiba έχουν κυκλοφορήσει με προβλήματα θέρμανσης. Γνωρίζω ότι προβληματικοί φορητοί ενδέχεται να κυκλοφορήσουν από όλες τις εταιρίες, αλλά μιλώ για λίγα κομμάτια. Οι δύο εταιρίες που ανέφερα έχουν κυκλοφορήσει προβληματικές σειρές, και αυτό, αν μη τι άλλο, για μένα λέει πολλά. Βέβαια μη με ρωτήσετε ποιες είναι αυτές οι σειρές.. πάνε 10 μήνες από τότε που σταμάτησα να το ψάχνω. Πάντως, πέρα από τα προβλήματα θέρμανσης, το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα στους Toshiba ήταν και παραμένει η διάταξη πληκτρολογίου.
rafraf24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Συμφωνω απολυτα με τον clairvoyant, θυμαμαι ενας φιλος που ειχε παρει ενα toshiba περσι, μετα απο 4 μηνες του χτυπησε ο δισκος, και μετα απο λιγο χαλασει το κουμπακι του touchpad το αριστερο και δεν πατιοτανε, ειχε μπει προς τα μεσα και δεν εκανε κλικ. Κακα τα ψεμματα, ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματικα μοντελα, οσα acer εχω δουλεψει δεν μου παρουσιασαν το παραμικρο προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι η σειρα aspire 1700 επειδη χρησιμοποιουσε desktop parts ηταν προβληματικη. Κατα τα αλλα μια χαρα φορητα ειναι. Οσον αφορα τα sony, δεν λεω, εχουν που καλη οθονη, αλλα δεν θα εδινε ποτε 3000 ευρω για να παρω φορητο με υποσυστηματα που τα βρισκω και σε φορητο των 1500 ευρω....
giorgos_g Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Re pedia eseis pou ksere kati parapano, ti forito protinete mexri 1000 euro? Kai kato apo 1000 na einai tha einai kalitera gia mena giati ta ikonomika den pane kala
laptopmaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Re pedia eseis pou ksere kati parapano' date=' ti forito protinete mexri 1000 euro?Kai kato apo 1000 na einai tha einai kalitera gia mena giati ta ikonomika den pane kala [/quote'] Έλα φίλε τσέκαρε τα links: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24&manufacturers_id=18&products_id=613&zenid=91dd9103ba9f46aeba5fdab1cdb27854 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_24&manufacturers_id=18&products_id=898&zenid=91dd9103ba9f46aeba5fdab1cdb27854 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1683&catid=19 http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1038&osCsid=34e40ce249721311926be87000c90fb6 http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_220&products_id=902&osCsid=34e40ce249721311926be87000c90fb6 http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_220&products_id=942&osCsid=34e40ce249721311926be87000c90fb6 http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_220&products_id=897&osCsid=34e40ce249721311926be87000c90fb6
laptopmaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Κάποια απο αυτά είναι λίγο ακριβότερα αλλά είναι όλα πολύ καλά στα λεφτά τους
laptopmaniac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Και το toshiba που ήταν ο λόγος που ανοίχθηκε το τόπικ είναι άριστο και μάλιστα έπεσε και η τιμή του κι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.