Προς το περιεχόμενο

Toshiba centrino 1,6 με 1100 ευρώ??

laptopmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για ρίχτε μια ματιά ρε παίδες γιατί το είδα σήμερα και έπαθα!

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=1036&osCsid=f5b6b9cd4c4f78d2b9f7bdf2ba4ee3ef

Η προσφορά αυτή με βάζει σε σκέψεις να το πάρω να τα κάνω 3 τα μηχανάκια... :grin:

Συλλογη απο laptop κανεις βρε? :) Καλο μου φαινεται, αν και εχει σχετικα μικρο δισκο και λιγη μνημη. Εξαρταται την δουλεια που το θελεις, επισης η vga ειναι share και οχι καποια ανεξαρτητη. Θα σου προτεινα κοιταξεις το acer aspire 1682wlmi που εχει Mobile 9700, 60αρη δισκο και 512 ram πανω κατω στα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Όσον αφορά τη συλλογή ναι! Όσον αφορά το acer με την καμμία μην συγκρίνεις acer με toshiba! καμμιά σχέση! Όσον αφορά την μνήμη, με 512 μνήμη είναι 30 ευρώ ακριβότερος! Μάλλον αυτόν με την 512 θα χτυπήσω!

Δημοσ.

Αν ειναι ναι, με 512 οπωσδηποτε, επειδη εχω δουλεψει και το συγκεκριμενο acer για καποιο χρονικο διαστημα , πρεπει να σου πω πως ειναι ενετελως αθορυβο και αψογο στις επιδοσεις του. Και επιπλεον δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι τα toshiba εχουν σχετικα καλυτερες οθονες.

Δημοσ.
Αν ειναι ναι, με 512 οπωσδηποτε, επειδη εχω δουλεψει και το συγκεκριμενο acer για καποιο χρονικο διαστημα , πρεπει να σου πω πως ειναι ενετελως αθορυβο και αψογο στις επιδοσεις του. Και επιπλεον δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι τα toshiba εχουν σχετικα καλυτερες οθονες.

και 2 χρονάκια εγγύηση international, δες πόσο στοιχίζει να κάνεις τέτοια την εγγύηση στο acer και θα με καταλάβεις.. :grin:

Δημοσ.

Πως σου φαίνεται αυτό;

ibm R50e

Pentium M 705 1.5G (1Mb cache L2), 256MB DDR up to 2GB, 40GB HDD, 15" TFT / Intel Xtreme Graphics 2 Direct AGP 4x, CD-RW/DVD-ROM Combo V:24X/24X/24X/8X , Fax/Modem 56k V.92, Ethernet 10/100, Wireless 802.11b, 2 USB 2.0, Βάρος : 3Kgr, Αυτονομία 4.7Hours, Win XP HOME, TrackPoint with "Press-to-Select"UltraNavTouchpad)

750+φπα;

pm me...

Δημοσ.
Πως σου φαίνεται αυτό;

ibm R50e

Pentium M 705 1.5G (1Mb cache L2)' date=' 256MB DDR up to 2GB, 40GB HDD, 15" TFT / Intel Xtreme Graphics 2 Direct AGP 4x, CD-RW/DVD-ROM Combo V:24X/24X/24X/8X , Fax/Modem 56k V.92, Ethernet 10/100, Wireless 802.11b, 2 USB 2.0, Βάρος : 3Kgr, Αυτονομία 4.7Hours, Win XP HOME, TrackPoint with "Press-to-Select"UltraNavTouchpad)

750+φπα;

pm me...[/quote']

Απλά έχει combo drive, 1,5 centrino, και δεν ξέρω πόσο θα στοιχίσει η έξτρα μνήμη, πάντως 2 ibm που έχω αλλάξει ήταν κορυφή! Μάλλον που θα κοιτάξω τα οικονομικά μου και θα χτυπήσω το toshiba απο βδομάδα...

Δημοσ.

Παιδια ασχετο αλλα χρειαζομαι λιγη βοηθεια.Ξερει κανεις ποια εταιρια εισαγει επισημα τα ACER στην Ελλάδα;Εχω παραγγειλει εδω και 2 εβδομαδες το 1692 απο τον Κορασιδη,εχω προπληρωσει τα 2/3 της αξιας,και μου λενε οτι η εταιρεια μου το καθυστερει που δεν το χει φερει(την παραδοση μου την οριοθετουσαν το πολυ 5 μερες μετα την παραγγελια).Αν ξερετε καποιο τηλεφωνο μηπως βγαλω ακρη θα με βοηθουσατε.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο οτι ξερω η quest το εχει ετοιμοπαραδοτο το συγκεκριμενο μοντελο, το ξερω γιατι ειχε παραγγειλει ενα φιλαρακι μου απο ενα καταστημα το συγκεκριμενο μοντελο και του το εφεραν την επομενη μερα κιολας. Περιεργο να καθυστερει τοσο πολυ, εκτος και αν τους τελιωσαν τα κομματια που ειχαν σε στοκ και περιμενουν νεα παραδοση απο τον χονδρεμπορο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...