Προς το περιεχόμενο

Παροχή ρεύματος από αναπτήρα στο αυτοκίνητο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ...Nikolis, δεν πιανουν τα χερια μου και ειμαι ασχετος στα ηλεκτρονικα.

Δεν μπορω να βρω κατι πιο ευκολο και 'plug-n-play'?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του Inverter (ειπαμε για χρηση σε laptop, καμια μικροσυσκευη) ?

Αυτα δεν θα μου δημιουργησουν κανενα προβλημα στο laptop, υπερφορτιση κλπ, σωστα?

Δημοσ.
Ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του Inverter (ειπαμε για χρηση σε laptop' date=' καμια μικροσυσκευη) ?

Αυτα δεν θα μου δημιουργησουν κανενα προβλημα στο laptop, υπερφορτιση κλπ, σωστα?[/quote']

Από τη στιγμή που θα πάρεις inverter, το μόνο που σε απασχολεί είναι η ποιότητα της κυματομορφής που σε γενικές γραμμές είναι καλύτερη και πιο σταθερή από το δίκτυο της ΔΕΗ (εξαρτάται βέβαια και από τον inverter). Υπερφόρτιση δεν είναι δυνατόν να σου δημιουργήσουν γιατί το laptop σου τροφοδοτείται μέσω του τροφοδοτικού και το ρεύμα φόρτισης περιορίζεται από αυτό.

Δημοσ.

Αν το αυτοκινητο ειναι εν κινησει, δεν υπαρχει κανενας κινδυνος εξαντλησης της μπαταριας αυτοκινητου, σωστά?

(απλα εν κινησει να φορτιζω, οχι να δουλευω στο pc)

oxi en kinisei to aytokinito pernei energia apo to dynamo.des mhn xreiazesai megalyero dynamo...den einai akriba.apla thes ilektrologo aytokinitwn

Δημοσ.

Βρε παιδια, μη φανταστειτε οτι θα κανω συνεχη και εξαντλητικη χρηση. Μια φορα στο τοσο.

Εκτος κι αν και με περιστασιακη χρηση, παλι υπαρχει προβλημα να μου χαλασει.

Μην καταστρεψουμε και το αυτοκινητο, δεν θα το αντεξω. Πειτε τι ξερετε.

Δημοσ.

paidia den exei problima kai toso stin mpataria peri e3antlisis to kolpo einai bazis mpros tin mixani kai meta ola ta ala benoyn kalos.exo 45ara mpataria kai den exo kanena problima den to exo sindesi apeythias stin mpriza ala apeythias stin mpataria oso peri megethoys den einai megalo .isa isa mikro einai oso 4 thikes dvd enomenes i miapano stin ali!!!kai i timi fthini mono 120 eyropoyla mono

Δημοσ.

διαβαστε αυτο το link που εχω γραψει σχετικα με τη μπαταρια και το "δυναμο".

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=775481&postcount=29

Ρωτηστε και καποιον που ξερει απο ηλεκτρολογικα κι οχι αυτους που θελουν να σας πλασαρουν τα προϊοντα τους και θα με θυμηθειται. Ολα αυτα δεν τα λεω μονο θεωρητικα λογω των σπουδων μου (ηλεκτρολογος μηχανικος-Πανεπιστημιο πατρων) αλλα εχω κανει πολλα πειραματα και εχω αρκετη εμπειρια.

Δημοσ.

Η απορία μου είναι: Ο αναπτήρας δεν είναι πάνω σε ασφάλεια. Αν είναι πάνω σε ασφάλεια αυτή αντέχει τόσα Α. Αν δεν αντέχει είναι ασφαλές να την αλλάξουμε με μεγαλύτερη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...