loukiamaria2568 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Ξαφνικά έχω πολύ αργά transfer rates από τους σκληρούς μου δίσκους, και πάρα πολύ αργή απόκριση από τα προγράμματα (πχ choppy divx playback, ένα πρόγραμμα που έκανε να το ανοίξει 2 sec τώρα κάνει 30κλπ). Μήπως ξέρετε τι φταίει; Υπάρχει περίπτωση να υπολειτουργεί το τροφοδοτικό, να έχει χαλάσει m/b δίσκος; δεν μπορώ να βγάλω άκρη . msi neo2-v kingston 512ddr400 kai samsung s-ata 80arhs. (για να ξεκινήσει ο υπολογιστής πρέπει να πατήσω το power button πάνω απο μια φορά γρήγορα..(!))
Jaco Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Έτσι όπως τα περιγράφεις το PC σου δείχνει να έχει σύνδρομο όχι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα... Εντούτις, αν μπορείς να αλλάξεις το τροφοδοτικό με ένα άλλο για δοκιμή θα σε βοηθούσε να αποκλείσεις τουλάχιστον το ενδεχόμενο ότι δεν έχεις προβληματική τροφοδοσία... Αν συνεχίζει να στο κάνει αυτό, τότε ξεκινώντας από τα απλά (και φτηνά) δοκιμάζεις μια άλλη συμβατή μνήμη και μετά cpu και αν παρόλα αυτά έχεις ακόμα πρόβλημα μάλλον καταλήγεις στην αλλαγή mobo...
loukiamaria2568 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ευχαριστώ Jaco, θα δοκιμάσω ένα άλλο τροφοδοτικό να δώ αν θα λυθεί το πρόβλημα. Μήπως υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήθηκε το πρόβλημα από κακό flashάρισμα του bios; Αλλά δεν νομίζω, γιατί ή θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του flasharismatos ή δεν θα ολοκληρωθεί (οπότε και υπάρχει το πρόβλημα) έτσι δεν είναι; υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση πχ να flashaριστεί αλλά να παρουσιάζει προβλήματα;
vortex Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Format???????????
loukiamaria2568 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 για όσους είναι περίεργοι θέλω να πώ πως το πρόβλημα ήταν τελικά το καινούργιο BIOS που είχα περάσει στο m/b. Δεν υπήρξε πρόβλημα στο flasharisma, όλα έγιναν κανονικά απλά είναι προβληματικό το συγκεκριμένο version και δημιουργεί προβλήματα. Όσοι έχετε msi 865pe-neo2 μην βάλετε το BIOS v6.0! Μιλώ εκ πείρας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.