Προς το περιεχόμενο

Μα γιατι τοσο ακριβο???

danton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

giati ektos apo USB, boreis na to syndeseis kai se mikti i/kai se enisxyti?

Δημοσ.

"...his model supports the unique DiscT@2 and AudioMaster functions / YAMAHA offers a 2-year guarantee with 48-hour advance exchange on all CD burners...."

από: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=7002

- Εγώ έχω την SCSI έκδοσή του, μιας και λίγο πριν σταματήσει την διαθεσιμότητα στην Ευρώπη, η scan.co.uk το έδεινε σε πολλύ μικρή τιμή (κάπου στα 100ευρώ αν θυμάμαι καλά).

-Μακάρι να έβγαζε και σε dvd-rw τέτοια έκδοση (και SCSI και εξωτερικό και με τα 2 παραπάνω χαρακτηριστικά...

Δημοσ.

καποτε η yamaha ηταν η πρωτοπορος στον τομεα των αντιγραφικων.αλλα δυστηχως το εχασε το παιχνιδι

Δημοσ.

To proto moy cd egrafiko htan YAMAHA sta 16X.Mou xalase se 1,5 xrono me ligostes egrafes,merika provlhmata kollhmaton kai apisteyto thoryvo kata th diarkeia eggrafhs.protoporoi tote ontos alla me dysaresthmenous pelates dystyxos!

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω ενα SCSI CD-RW της Yamaha εδώ και 3 χρόνια. Γράφει ακόμα και σε σ....ά .... :). Η Yamaha δεν είναι εταιρία που ζει από αυτά οπότε λίγο την ενδιέφερε να επικρατήσει σε μια αγορά που υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και μικρό σχετικά κέρδος σε σχέση με τους άλλους τομείς που ασχολείται. Οπότε ... φυσιολογική (και πολύ λογική) κατάληξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...