Em_Zed Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, δύο εμπειρίες μου έχουν μείνει. Η παλιότερη ήταν στο blair witch. Δεν θυμάμαι πως ένιωθα την ώρα που την έβλεπα, αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι οτι όταν τελείωσε, και μέχρι που μπήκα σπίτι είχα ένα αίσθημα παράξενο και ένα σφίξιμο, η καρδιά μου χτυπούσε πιο βαριά, και πιο γρήγορα.. Ακριβώς το ίδιο αλλά πιο έντονο όταν το ξαναείδα μετά απο χρόνια σε dvd. H πιο πρόσφατη ήταν στο TheEye2. Εντάξει, το ένα ήταν κορυφή, το είχα δει στο πισι και είχα μείνει. Το 2 το είδα επειδή δεν είχα τι να κάνω, και πήγα σινεμά. Θυμάμαι χαρα κτηριστικά μια σκηνή, προς την μέση... είχα 'φορτώσει' με την ατμόσφαιρα και αυτά που έβλεπα τόση ώρα, και ότανβλέπω αυτή την σκηνή νιώθω οτιθέλω να φωνάξω και ενστικτωδώς καλύβω το στόμα με το χέρι μου..δε μου είχε ξανασυμβεί. Πιο πολύ με τρόμαξε αυτός ο γ*μημένος ο ήχος..νακους πτώματα να χτυπάνε δυνατά στον δρόμο δίπλα στ'αυτιά σου Σίγουρα λειτουργείς διαφορετικά στο σινεμά και διαφορετικά στο σπίτι σου, όταν είσαι μόνος..Καλό είναι πάντως να μην αφήνεις άλλα πράγματα, βλ. κόσμο,κοπέλα(!!!), να επηρε άζουν αυτά που νιώθεις. Και παρεπιπτόντως, μισώ τα άτομα που κάνουν μαλακίες την ώρα της ταινίας. Γενικά δεν θέλω να δημιουργώ φασαρίες και τσαμπουκάδες, αλλά αυτή είναι η μόνη που περίπτωση που μπορώ χαλαρά να ξηλώσω το κάθισμα και να τους το πετάξω στο κεφάλι.
haris_ch02019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 ase pleon etsi opws exoume katantisei me tin kafrila pou paei sta cinemao' date='ti kai na deis den pa na vgei ki o alithinos freddie kruger aptin othoni ki o drakoumel o idios kai den kserw egw poios allos, gelio tha pesei mono kai kafrila. ...[/quote'] asxeto me to topic(sorry kiolas)alla molis gyrisa apo sinema eida to parapanw sxolio....ekei pou eimouna mou irthe na skotoso tous misous sthn aithousa...g@mis@n thn atmosfaira me ta (eirwnika) sxolia tous kata tin diarkeia tis tainias.....ma den mporoun na krathsoun ta sxolia gia ton eauto tous??? :neutral: :neutral:
mert Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Εχω μια εμπειρια κατα την διαρκεια μιας προβολης στο cinema οπου τα παιδια που υπηρχαν εκει εκαναν πολυ φασαρια(μεχρι και μπουκαλι πεταξε ενας) και καποια στιγμη σηκωνεται ενας ενοχλημενος τυπος παει στο παιδι που ειχε πεταξει το μπουκαλι και του σκαει ενα σκαμπηλι και θα ελεγα ψεματα αν ελεγα οτι δεν το ευχαριστηθηκα.
Tasoti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Paidia eida proxthes to "Saw".Parolo poy den tromazo me tainies tromoy(ektos apo to ring to kineziko) moy ekane entyposi.Eixa poli kairo na tromakso etsi se cinema.An kai h tainia den htan toso tromaktiki eixe kati maskes poy forage o "dolofonos" poy me psilotromazan kai se mia skini tromaksa ekei poy arpazei ton fotografo otan to deite tha katalavete. Oso gia sena mert na eisai sigoyros oti kai ego sthn thesi tha to eyxaristiomoyn.
Akujin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 molis eida to SAW ki egw. perimena na tromaxw pio poly, alla o Tasoti exei dikio. That was one creepy mask alright!! ftanei moni tis gia na exoune polloi efialtes.... [krima pou i tainia den apozimiwse tis prosdokies mou an kai eixe poly dynato xekinima+genikws prospathouse na petyxei kati asxeta an den tis vgike (that's my opinion only -se pollous pou vgikan aptin aithousa tous arese poly. egw vrika tin skinothetiki matia poly pop kai to senario an kai entypwsiako ousiastika eukolo)
MariaTs. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Αν και το 'Batman' δεν είναι ταινία τρόμου, όμως για μένα αλλά και για την παρέα μου θα μείνει αξέχαστη η αντίδραση μου μέσα στην αίθουσα την ώρα προβολής. Είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην ταινία, που ειλικρινά δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε γύρω μου. Ήταν η σκηνή που ο Τζόκερ (Τζακ Νίκολσον) χάρισε ένα δώρο στην ...(Κιμ Μπάσιντζερ). Την στιγμή που εκείνη επεξεργαζόταν το κουτί και αποφασίζει να το ανοίξει, ξαφνικά πετάγεται μια κούκλα με ελλατήριο (απ'ότι θυμάμαι)... Τότε πετάγομαι κι εγώ, ρίχνοντας και μια τσιρίδα! Η παρέα μου με κοίταζε σοκαρισμένη απ'την αντίδραση μου και όταν τέλειωσε η ταινία, με πείραζαν και το έκαναν και για πάαααααρα πολύ καιρό ακόμη!!!
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 re seis..den ftene panta oi kafroi e tora dld tin katara mporouses na tin afines asxoliasti? ego eixa pesei kato kai xtipiomouna me tin gomena pou revotan kai skotone ok iparxoun merikoi pou to kanoun kai se pio sovares skines alla ta pio polla thriler tora pia einai na lioneis sigoura den tha mas ksexasei to cinema(emena kai tin parea mou ) stin oniropagida pantos kaneis den paraponethike kai olo to cinema gelage me tis atakes pou petagame kapies tenies apla den se vazoun na dikseis sevasmo
paschalia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Να κανω μια ερωτηση ? Σε ποιους κινηματογραφους πατε και συμβαινει το φαινομενο των καφρων ? Εγω οποτε παω να δω μια ταινια ολα ειναι φυσιολογικα .Σε οποια αιθουσα και να παω .
Akujin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 min pas pote village paschalia.(eidika sto maroussi)
mert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Einai omws kai ti tainia pas na deis.Synh8ws aytoi oi kafroi emfanizontai se tainies synh8ws blockbuster kai polydiafhmhsmenes.Gia paradeigma an pas se dramatikes kai paromoioy styl den emfanizontai.Ektos kai an kanw la8os.
Akujin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 entaxei emena mou etyxe stis ydatines istories(!) poso blockbuster einai auti? i poso pia polydiafimismeni? kafroi meet no boundaries.... alla asfalws i megali tous leia einai sta blockbusters safws
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Pantou uparxou kafroi kai kagoures apla prepei na kses na tous entopizeis...kai nai sunfono oti polu katastrefoun tin atmosfaira mesa sto cinema alla oxi kai na tous deireis...eleos...to polu polu ftune tous kata tin diarkeia tou ergou,that works...
Aias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Εγω ειχα δει τον παλιο Εξορκιστη με τις κομμενες σκηνες στον κινηματογραφο και πρεπει να πω οτι ξετρελαθηκα.Αν και ειχα δει απειρες φορες την ταινια, στην μεγαλη οθονη εδεινε αλλη αισθηση.Ιδιαιτερα τρομαχτικη η σκηνη η σκηνη που η δαιμονισμενη κατεβαινει της σκαλες περπατωντας στα τεσσερα αναποδα.
Dreamstorm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Βασικά εγώ δεν τα πάω καλά με τους απότομους ήχους ,εκεί που δεν το περιμένεις. Θυμάμαι όταν έβλεπα το the others και είχα λιώσει στην καρέκλα έτοιμος να με πάρει ο ύπνος ήταν μια σκηνή με μια ντουλάπα με γρήγορη εναλλαγή σκηνής και κλασικά απότομο, δυνατό ήχο. Εκεί το λέρωσα
MixalisX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 einai o poio upoulos kai ftinos tropos na se tromaxoun se mia tainia. Auto emena pantote me enoxlouse. Kai me mia ftini kamera mporeis na kaneis to idio spiti sou gia plaka. Ta kala triler omos den tha prepei na se tromazoun me tetoies p@#$s!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.