Προς το περιεχόμενο

Tαινιες τρομου στον Κινηματογραφο..Εμπειριες!!

ins_ins_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα επειδη δεν εχω δει ταινια τρομου στο σινεμα και ετυχε και ειδα τις προαλλες στο MEGA το Δρακουλα εχω τιν απορια τι γινεται στο σινεμα οταν παιζονται Ταινιες Tρομου (Δρακουλας, στην σκια του βρικολακα, εξορκιστης κτλ..) δηλαδη μονο για ταινιες τρομου μιλαω και οχι για blade κτλ.. ή θριλερ που δεν ειναι τρομου...

Μοιραστειται τις εμπεριες σας :) :)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

den exo dei poles sto cinema, alla mou xei meinei h ataka ths videoclubtzou 8-9 xronia prin kapou, pou phga na noikiaso to excorsist, kai den mas to dine giath leei sto cinema pou paizotan kapioi eixan pethanei apo kardia lolol :)

Perito na sou po oth telika to phrame kai paithaname kai sto gelio se merikes skhnes (oxh oth htan kako h geleio, apla oi filoi mou htan remalia hehe)

Ta psyxologika thriler pantos einai pio apotelesmatika sto cinema apo ta gore/slasher

Δημοσ.

ena exo na po: klasdan! Sto piti mporeis na krifteis kato apo tin kouberta sou, na xamiloseis tin entasi, na anapseis kai kanena fos re paidi mou. Sto sinema eisai anagasmenos na deis kathe frame se ena terastio pani me dunato 5.1 hxo, ase pou prepei na to paixeis kai psixremos gia na min xeftilisteis mposta tin kopela sou!

Δημοσ.

ase pleon etsi opws exoume katantisei me tin kafrila pou paei sta cinema

o,ti kai na deis den pa na vgei ki o alithinos freddie kruger aptin othoni

ki o drakoumel o idios kai den kserw egw poios allos, gelio tha pesei mono

kai kafrila.

twra na vreis na paizei tainia tromou se mi multiplex, xlwmo.

alla an eisai kwl@fard@s kai den tyxeis se kafrila, tha einai kala.

vasika egw sygkekrimena tromazw perissotero spiti monos mou me mia tetoia tainia

akomi kai me fws. sto cinema einai mesa alla 50 atoma kai auto to gegonos

einai kleidwmeno sto syneidito mou all time long. oxi oti den fovasai ki etsi

alla gia anakopi kai ta sxetika oxi. it depends however...

Δημοσ.

μηπως τρομαζουμε περισσοτερο αφου δουμε την ταινια μετα που γυρναμε σπιτι οπου καθε ηχος και το καθε τι αποτομο.. μας "τρομαζει" ???

Δημοσ.
μηπως τρομαζουμε περισσοτερο αφου δουμε την ταινια μετα που γυρναμε σπιτι οπου καθε ηχος και το καθε τι αποτομο.. μας "τρομαζει" ???

Σωστός τρομάζουμε όμως με οτιδήποτε αν πραγματικά η ταινία είναι τρομαχτική.Όταν είδα το grudge που παρεπιπτόντως μέτρια ταινία μετά την προβολή της και αφού γύρισα σπίτι περίμενα να μου πεταχτεί τίποτα απο καμιά πόρτα.

Δημοσ.

Ναι κι εγω πιο πολύ σπίτι τρομάζω παρα σινεμα... εκει ειναι πιο καλαμπούρι η υπόθεση, δε ξέρω γιατι, αλλα πάντα υπάρχουν και κάποιοι καφροι που κοροιδευουν και γελάνε(εγω ας πούμε!!χεχε) και δε τρομαζεις τόσο..

Δημοσ.
Cinema με 5.1 ήχο????

δηλαδή έχει 5 ηχία και 1 subwoofer?? :grin:

oxi exei perissotera hxeia alla ayto den shmainei oti kathe hxeio paizei kai kati diaforetiko

Δημοσ.

Συνήθως αυτοί που φοβούνται σε τέτοιου είδους ταινίες , αρχίζουν να μιλάνε και να σχολιάζουν για να βρουν διέξοδο για τον φόβο τους και για να το παίξουν ψύχραιμοι.

Πάντως είναι δύσκολο να τρομάξεις όταν βρίσκεσαι σε μια αίθουσα κινηματογράφου με άλλα 50 άτομα :)

Ενώ αν είσαι μόνος στο σπίτι κάθε θόρυβος (π.χ χτύπημα τηλεφώνου) μπορεί να σε τρομάξει και να σε επηρεάσει.

Δημοσ.

Cinema με 5.1 ήχο????

δηλαδή έχει 5 ηχία και 1 subwoofer??

exei 6 diakrita kanalia 5 gia tis sixnotites pou feroun mousiki, saround omilia kai ena gia ta mpasa, dont be a smart ass

Δημοσ.
θριλερ που δεν ειναι τρομου...

Λίγο οξύμωρο μου ακούγεται αυτό. Πώς γίνεται ένα θρίλερ να μην είναι τρόμου (και κατά συνέπεια τρομακτικό); Εκτός βέβαια αν εννοείτε ταινίες τύπου "Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", "Είμαι ο χασάπης της γειτονιάς σας" κτλ, όπου μάλλον ρέπουν προς την κωμωδία...

Δημοσ.

Στα αγγλικά όταν λένε "thriller" εννοούνε μια ταινία δράσης και έντασης, αυτά που λέμε εμείς "περιπέτειες". Αυτά που εμείς λέμε "θρίλερ", αυτοί τα λένε "horror movies".

Επί της ουσίας, σίγουρα είναι πιο τρομακτικό να βλέπεις θρίλερ (με την ελληνική έννοια) μόνος στο σπίτι παρά στο σινεμά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...