Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 εχω εναν athlon XP 2400+ με default ψυκτρα και ανεμιστηρακι.. το προβλημα ειναι οτι ενω το ανεμιστηρακι της cpu λειτουργουσε πανω κατω στις 4000 στροφες σημερα δεν ξεπερνα τις 2000 ενω απο θερμοκρασιες ξεπερνα αυτες που επιανε πριν... περιπου στα 43-45 ειναι τωρα χωρις να τρεχει 100% ενω πριν σε τετοια κατασταση ηταν στους 38-41 βασικα δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιξε και ξαφνικα λειτουργει σε αλλη ταχυτητα.. απο το bios το εψαξα λιγο και το εβαλα σε full μπας και φτιαξει αλλα τιποτα, αυτο στα ιδια.. το θεμα ειναι οτι σημερα δοκιμαζα να βαλω εναν σκληρο που μου εδωσαν και μου ειπαν οτι δεν τους λειτουργουσε.. λεω δεν μπορει .. το παλευα το παλευα αλλα τιποτα.. βασικα το μονο που υποψιαζομαι ειναι το τροφοδοτικο αφου ειναι 300αρι και του εχω ηδη 2 σκληρους και 3 disk drives, και σημερα που δοκιμαζα εβαλα και 3ο σκληρο.. το παραδοξο ειναι οτι πριν τις δοκιμες λειτουργουσαν ολα κανονικα ενω τωρα μου εχει σπασει τα νευρα, κοντευω να το σπασω πηγα να γραψω και ενα cd και δεν το εγραφε, ελεγε comunication failure καλα τοσο πολυ το χαλασε που πηγα να του βαλω κατι παραπανω? αφου χθες παρολο το configuration μια χαρα δουλευε... help me πριν το σπασω please
MixalisX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 h poio logiki lisi einai na bgaleis tous 2 sklirous kai na deis ti ginetai, an den deis beltiosi tote logika exei xalasei o fan sou kai thelei alagi.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 300 ari trofodotiko me ola auta pano?den pas kala mou fenetai.kana 400 ari rixtou kai tsekare kai to fan stin xiroteri se allo pc.mporei kai to fanaki na ta epexe.siga den xathike o kosmos pou tha to spaseis.coolare
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 kota na bgalo kai toys 2 skliroys den ginetai , o protos exei ta win ara ligo dyskolo... alla kai na toys bgalo ti tha ginei? afoy to problima ksekinise apo enan trito skliro kai ayton ton exo bgalei idi... prin den eixe problima... les oti einai trofodotiko i problima me tis taseis?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 re afoy ta sikonei to trofodotiko.. exo valei 3 skliroys kai 3 disk drives kanonika poy na leitoyrgoyn ola ok, kai ta sikonei xoris problima to thema ksekinise apo ton #%#$^ skliro poy den leitoyrgei.. alla to anemistiraki pos mporei na xalase?
MixalisX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 koita, asxeto to ena me to allo alla mporei na kata tin egatastasi tou sklirou sou na ''zorises'' kata lathos ton anemistira sou. Opos kai na nai ftinos einai, den xreiazetai na allaxeis kai psiktra, bgaloton loipon kai pane pare allon, to polu polu na exeis enan gia antalaktiko
tzoykas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 300 ari trofodotiko me ola auta pano?den pas kala mou fenetai.kana 400 ari rixtou kai tsekare kai to fan stin xiroteri se allo pc.mporei kai to fanaki na ta epexe.siga den xathike o kosmos pou tha to spaseis.coolare Den einai polla giati oi duo diskoi ante na trwne 20 Watt kai ta 3 drives (optika upo9etw) trwne mono otan douleuoun. To problhma fainetai na einai to trofodotiko (isws apla efage ta pswmia tou kai gonatise kapoia stigmh) alla oxi epeidh einai 300 Watt.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 diladi xalase to anemistiraki lete? xm, kati akoma: epesa kai oi strofes ton anemistiron toy koytiou apo tis 2000 peripoy poy itan stis 1400.. den nomizo na xalasan kai aytoi.. kati me tin tasi prepei na paizei.. alla afoy xthes itan mia xara gamoto
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Den einai polla giati oi duo diskoi ante na trwne 20 Watt kai ta 3 drives (optika upo9etw) trwne mono otan douleuoun. To problhma fainetai na einai to trofodotiko (isws apla efage ta pswmia tou kai gonatise kapoia stigmh) alla oxi epeidh einai 300 Watt. min xexnas oti ta trofodotika tis plakas lene 300 kai bgazoun 100.exo dei trofodotiko 350 na mou kanei blakies kai trofodotiko 250 pou theoritika ta antexei na travaei restart otan mpenei dvd.ama einai kana eponimo 300 to dexomai oti tha sikosei kai 10 diskous alla ama einai kati lc kai kati frikes oute 30 den tha sikosei.exo dei kai kati palia pc me 150 watt trofodotiko alla eponimo kai na sikonoun ta panta.exo dei 235 eponimo na exei scsi pano me 15.000 kai apirous diskous.allo to 400 q-tec pou kanei 20 euro allo to levicom pou kanei 80 euro.allaxe i trofodotiko apo ena filo na deis ti exei ginei i anemistiraki.alla gia na ta epexan ola mazi malon to trofodotiko me ton epipleo disko tha epathe kamia mini zimioula kai gia auto ....TO na bgaleis arketa pragmata apo pano gia dokimi den tha piraxei tipota .apla dokimase xoris pragmata allios me allo trofodotiko.mporei na epathe kati kai gia auto tora parolo pou ebgales ton skliro na mamakizetai
MixalisX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Opote paidia pisteuo pos simfomoume oloi, simerasma: Blabi sto trofodotiko.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 kala.,tha paro to trofodotiko kanenos allou kai tha to dokimaso na do ti paizei.. an einai tha epaneltho
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 apo to parathiro to trofodotiko.ora gia kana levicom
tzoykas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 min xexnas oti ta trofodotika tis plakas lene 300 kai bgazoun 100.exo dei trofodotiko 350 na mou kanei blakies kai trofodotiko 250 pou theoritika ta antexei na travaei restart otan mpenei dvd.ama einai kana eponimo 300 to dexomai oti tha sikosei kai 10 diskous alla ama einai kati lc kai kati frikes oute 30 den tha sikosei.exo dei kai kati palia pc me 150 watt trofodotiko alla eponimo kai na sikonoun ta panta.exo dei 235 eponimo na exei scsi pano me 15.000 kai apirous diskous.allo to 400 q-tec pou kanei 20 euro allo to levicom pou kanei 80 euro.allaxe i trofodotiko apo ena filo na deis ti exei ginei i anemistiraki.alla gia na ta epexan ola mazi malon to trofodotiko me ton epipleo disko tha epathe kamia mini zimioula kai gia auto ....TO na bgaleis arketa pragmata apo pano gia dokimi den tha piraxei tipota .apla dokimase xoris pragmata allios me allo trofodotiko.mporei na epathe kati kai gia auto tora parolo pou ebgales ton skliro na mamakizetai Symfwnoume, apla de 9ewrhsa autonohta oti einai mapa to trofodotiko. Ontws h prwth dokimh 9a prepe na einai h afairesh oswn perifereiakwn trabane reuma. Alla gia na zorizontai kai ta anemisthrakia (twn 2 Watt ......) kati paei straba me to en logw trofodotiko. An bebaia 9ewrhsoume oti to trofodotiko einai pragmatika 200 Watt tote ... Parepiptontws endiaferetai kaneis gi auto? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104061
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 mporei kai na bgaleis ta perita apo pano na sinexeisei na iparxei problima dioti mporei na epathe vlavi to trofodotiko logo overload na to po apla.opote mporei na bgaleis kai ta panta apo pano kai na sinexisei na to kanei.koinos to trofodotiko feugei apo to parathiro.dokimase me ena allo daniko an mporeis gia na min to pliroseis kai leme mia sto ekatomirio na min ine auto pou den nomizo na einai kati allo.exo dei pola trofodotika na lene 200-300 kai na min einai tipota.ta q-tec as poume pire enas filos mou ena 400 me to pou tou bale liga pragmata pano parto kato.auto pou ipa allo q-tec 400watt me 30 euro kai allo levicom 400 watt me 80 euro.oti plironeis perneis.kai to anapodo .eponima mikra trofodotika na exoun pano 50 diskous kai na ine xalara.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Ypotheto oti to problima lithike. Ebgala ta panta apo to trofodotiko. Ebala to trofodotiko enos filou 350W kai leitoyrgouse kanonika. Meta ksanabazo to diko mou kai episis leitoyrgouse kanonika. Ta koympomata ola ta eixa eleksei, diladi den mporo na po oti mallon kati den eitan balmeno kala. Tespa afou tora leitoyrgoyn ola mia xara den blepo ton logo na paro kainourio trofodotiko. Ama pote do pali problimata, i ftasei se simeio na ta paiksei entelos, tote to skeftomai. Sas eyxaristo olous gia tin boitheia. PS. Ebala se ena site pou eixe PSU calculator kai osa exo pano sto pc mou ypologise oti xreiazontai 355W kai ego ta exo pano se 300ari kai leitourgoun ok...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.