dim_b Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μόλις ετοιμαζόμουν να σου πω που θα βρεις το post σου
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Αφού διάβασα 2 φορές το κείμενό σου, μπορώ να πω πως όχι μόνο το κατανόησα αλλά το εμπέδωσα κιόλας. Και έχω να κάνω ένα μικρό σχολιάκι μόνο. Στο profile σου υπάρχει μια εξ ορισμού ρύθμιση ώστε να κάνεις subscribe αυτομάτως σε ένα topic που έχεις κάνει reply. Βέβαια, αυτό μπορείς να το αλλάξεις. Τα πράσινα ανθρωπάκια μην τα φοβάσαι. Καλή ξεκούραση!
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Και αφου οντως υπαρχει κατι περιεργο εδω Agent Molder + Serlok Holmes (ετσι δεν γραφεται ?) μιας και το διαπιστωσαν και αλλοι ( Γκρασιας Κριστινα ξανα :grin: ) σας το αφηνω να το μελετησετε οταν γυρισετε μπας και βρειτε το γιατι το κανει αυτο :grin: :grin: :grin: Εdit . Τωρα που πηγα ξανα στο συγκεκριμενο τοπικ ολα ειναι οκ . 22 εξω - 23 μεσα ...... :-?
Shadowthief Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Offtopic : Paschalia δε γράφεται έτσι, αλλά Sherlock Holmes και Mulder!!!
paschalia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Να'σαι καλα βρε Shadowthief για την διορθωση (τι καλα που κανω και τα γραφω ολα στα ελληνικα και ξενοιαζω ) Btw τι ηταν αυτο που εγινε με τα ποστς ? (μπορει να διορθωθηκε αλλα ακομα εχω απορια )
Dark_son20 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ena tha sou pw...alla min to peis pouthena... THE MATRIX HAS YOU o demonios skilos kati tha ekane(mastigose tou de-buggers) kai ola girisan sta sosta
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 [...]o demonios skilos kati tha ekane [...] Καλά, κι εσύ με 'δίνεις' έτσι στεγνά; :-P
paschalia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Ναι . Συμφωνω με τον Dark Son . Ετσι εξηγειται οτι διορθωθηκε το προβλημα αμεσως μολις εφυγες ... :p
Highlander Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Οπότε κάποιο πράσινο ανθρωπάκι ( βλέπε ΕΤ ) μετακίνησε το post μου αλλά η ειδοποίηση συνέχισε να έρχεται από το αρχικό μου post. Εεεε, τελικά είναι bug αυτό ;;;
insomniac_new Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 αν δεν είναι αυτό το post άξιο κλειδώματος τοτε ποιο είναι ; αλλά οι mods μπορούν να λένε οτι τους κατεβει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 αν δεν είναι αυτό το post άξιο κλειδώματος τοτε ποιο είναι ;αλλά οι mods μπορούν να λένε οτι τους κατεβει... Πέντε μέρες ban' date=' για συνεχόμενη παραβίαση των Όρων Χρήσης του forum: 1η >>> Προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=767384&postcount=14 2η >>> Προσωπική επίθεση σε άλλο μέλος: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=766427&postcount=28 3η >>> Η παραπάνω [i']συνεχιζόμενη[/i] (όπως εδώ και εδώ) γκρίνια για κλείδωμα των topics. Έτσι, γιατί «οι mods μπορούν να λένε ό,τι τους κατέβει»! :evil: Άλλη απορία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.