paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Σε αυτο το τοπικ μου εχει χαθει ενα ποστ . Στην κεντρικη του κινηματογραφου βλεπω αυτο '' Καλύτεροι σκηνοθέτες όλων των εποχών!!! mert Σήμερα 18:33 Από Manuel 15 '' Αλλα μπαινοντας μεσα βλεπω οτι το ποστ του Μανουελ ειναι το 17ο . Το 16ο μυστηριωδως εχει εξαφανιστει απο την κεντρικη του κινηματογραφου . Πριν ποσταρει ο Μανουελ ,μου'δειχνε σαν λαστ ποστ (παρα τις ανανεωσεις της σελιδας) το ποστ του Αραγκορν . Τι ειναι αυτο ?
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Νομιζα οτι θα ειχες απαντηση για αυτο και για αυτο απαντησες ,κριμα . Οχι δεν ηθελα να το πω σε π.μ γιατι μπορει να ειναι και αλλοι με παρομοιο προβλημα .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 ΙΔΟΥ το εξαφανισμένο 16ο post - το έχει γράψει το μέλος stranger_77x! Άλλη μία περίπτωση X-Files στην Insomnia λύθηκε.
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εχμ . μαλλον δεν το εξηγησα καλα . Τα 15 ποστς στην κεντρικη του κινηματογραφου που μου εδειχνε ηταν ΜΑΖΙ με του stranger_77x . Αλλα μεσα στο τοπικ τα ποστς ηταν 17 . Και ρωταω ,ουσιαστικα, αν ειναι καποιο εντομο της ινσομνια που ευθυνεται για αυτη την ''ανακολουθια '' Kai οχι δεν λυθηκε ειτζεντ Μολντερ το μυστηριο . υ,γ, δεν ευθυνομαι εγω για αυτο γιατι δεν ειμαι εντομο ..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Τώρα πάντως το 'πρόβλημα' λύθηκε. Οπότε είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. ΥΓ: Σίγουρα το είδες; Μήπως έκαναν bugs τα μάτια σου; :-P
dim_b Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Λύθηκε; Τώρα είναι που έγινε χειρότερα. Γιά δοκίμασε να δεις το post σου
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Κι εγώ το είδα!!! Έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά το παρακάτω άρθρο που διάβασα... Τί λέτε να συμβαίνει...; :lynch: «Σμήνος διαφόρων bugs έχουν επιτεθεί στο γνωστό Ελληνικό forum του Insomnia.gr! Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει προκαλέσει ένα τέτοιο φαινόμενο και όλοι οι mods μαζί με τους χρήστες προσπαθούν να βρουν την αιτία καθώς και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει!» Πηγή: InFlash.gr
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εγω δεν καταλαβα τωρα.. Σε μενα συμβαινει μονο η και σε αλλους ? Εγινε στοιχειωμενο το πισι μου η να ειμαι ησυχη ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, το μυστήριο (τι μυστήριο δηλαδή, τέλος πάντων...) λύθηκε: Στο παρόν topic αν δείτε την κεντρική σελίδα του Insomnia Site forum στη στήλη Replies (ή Απαντήσεις στα ελληνικά) θα δείτε τον αριθμό εννέα (9) ενώ τα μηνύματα είναι... δέκα (μαζί με το παρόν). Πλην όμως, πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος!!! Ναι, οι ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο αρχικό post είναι εννέα, αν μετρήσουμε όμως τα μηνύματα ΜΑΖΙ με το αρχικό post βγαίνουν 10. Η πρώτη σελίδα δηλ. δεν κάνει λάθος. Μετράει τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ αλλά όχι το αρχικό post που ανοίγει το topic. Elementary my dear Watson!
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω κύριε super moderator... Για το συγκεκριμένο topic που αναφέρει η paschalia, αυτό που λέτε είναι γνωστό (φαντάζομαι για όλους), αλλά δεν βρίσκει εφαρμογή. :roll: Τα replies είναι 20 (section's index) και τα posts 22 (topic). Δηλαδή λείπει ένα post... Θα μας τρελλαθούμε απόψε.
paschalia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δοξα τω θεω . Πεστα βρε Κριστινα και αρχισα να αμφιβαλλω για την διανοητικη μου κατασταση και για το αν εχω προβλημα ορασης .
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δεν ειμαι ο μόνος !!! Δεν ειμαι ο μόνος !!! Δεν ειμαι ο μόνος !!! Ζήτω..... !!! :grin: :grin: :grin: Το ίδιο έπαθα εγώ πριν από 10 ημέρες περίπου στο Κινηματογράφος. Έγραψα ένα Post στο Παιχνιδάκι "Βρες την ταινία". Μου ήρθε reply ότι κάποιος απάντησε (δεν είχα γραφτεί στο topic) αλλά όταν πήγα να δω την απάντηση, δεν υπήρχε το post μου, αλλά υπήρχε απάντηση από το προηγούμενο post.. εχμ... ελπίζω να έγινα κατανοητός. Είμαι αρκετά κουρασμένος σήμερα και δεν ξέρω αν μπορώ να σας διαφωτίσω πλήρως...
Cristina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 hahahahahahahaha!!! Highlander, με πέθανες! Σα να είδες UFO και ντρεπόσουν να το πεις και τώρα που το είπαν άλλοι, το ομολόγησες κι εσύ. Όταν λες «δεν είχα γραφτεί στο topic», εννοείς πως δεν είχες ζητήσει να σου έρχεται ειδοποίηση για νέα replies; Επίσης, όταν λες «δεν υπήρχε το post μου», εννοείς πως είχε διαγραφεί; Δεν το βλέπεις ούτε τώρα αν θα κοιτάξεις τα posts σου; Και τέλος, όταν λες «αλλά υπήρχε απάντηση από το προηγούμενο post», ποιό είναι το προηγούμενο post; Όπως θα κατάλαβες... Ή εγώ είμαι πολύ κουρασμένη ή εσύ...
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Christina, OK. Με ηρεμία τώρα... Ο λόγος που έκανα την πάπια ήταν ότι περιέγραψα μία ταινία και ρώτησα αν κάποιος την ξέρει και λέω θα τσάντισα κάποιον και θα το έσβησε ! Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν offtopic. ( Ήταν ;;; ) Για να σου έρχονται mail για νέα replies θα πρέπει να έχεις: 1. Απαντήσει στο topic 2. Να έχεις δηλώσει Παρακολούθηση Εγώ έκανα το πρώτο. Αφού μου είπες να κοιτάξω τα posts μου βρήκα το χαμένο post εδώ. Οπότε κάποιο πράσινο ανθρωπάκι ( βλέπε ΕΤ ) μετακίνησε το post μου αλλά η ειδοποίηση συνέχισε να έρχεται από το αρχικό μου post. εχμ.... Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Περισσότερα αύριο.... btw, Μήπως ξέρει κανείς την απάντηση σε αυτό που ρώτησα ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.