Προς το περιεχόμενο

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ.....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
O dreambox που λέτε' date=' είναι ο DM 500 S ???

http://www.sat-world.de/cgi-bin/satworld.storefront/DE/Product/10004190?PIG=DW&PID=DwDe[/quote']

Exei pola modela Dreambox file mou.(DM 500 , 7000 , 5060 , 7020 k.l.p)

Ego exo afto pou exeis sto Link(DM 500s).Poli kalo mixanima me poli kalo tuner(ego exo me to kainourio ).

Milame alagi apo kanali se kanali se klasma defteroleptou.

Poli efkolos sti xrisei tou.

An exeis ligo idea apo ypologisti to kaneis oti theleis.

Spaei arketa paketa pou kikloforoune me to katalilo flasharisma fisika.

Ego eime poli efxaristimenos.

A!!!! ksexasa na anafero oti einai kai o pio fthinos apo olous tous alous pou anaferthikan pio pano.

Δημοσ.
To site file mou einai farmakio.

Gia to singekrimeno modelo pou to pira ego apo germania 160? + ta metaforika me vgike 170 ? peripou kai edo to exei 32 oloklira euro pio akrivo kai an valis kai ta metaforika tha paei i timi sta ipsoi.

Kalitera parto apo exo tha sou vgi poli pio fthina giati edo oi dikoi mas den pane kala varane sto kefali tis times.Kai gia na valoune mialo na exoune times se logika plesia.

Sorry, αλλα θα διαφωνησω...συγκρινεις τιμες Γερμανιας με τις ελληνικες?

Κατα τ'αλλα εχω να πω μονο καλα λογια για το openmind και την εξυπηρετηση του

Δημοσ.

loipon an o filos mas den thelei na petaxei ta lefta tou ,prepei na parei dreambox.ola ta alla einai apla dektakia!!

outos i allos kai allo dekti na parei meta apo ligo dreambox tha thelei!!

i frasi"o dreambox eina diskolos kai den kanei gia asxetous" einai i sinithismeni dikaiologia pistevo gia aftous pou prospathoun na plasaroun tous dektes tous.

den iparxei pio efkolo kai pio efxristo mixanima apo to dreambox!!

as rixei edo o filos mas mia matia.einai poli kalo katastima me poli kali ypostirixi!!

http://www.msg-shop.gr/products.asp?cat=328&subcat=397

Δημοσ.
Sorry' date=' αλλα θα διαφωνησω...συγκρινεις τιμες Γερμανιας με τις ελληνικες?

Κατα τ'αλλα εχω να πω μονο καλα λογια για το openmind και την εξυπηρετηση του[/quote']

Giati na min singrino diladi den to katalava????

Pou zoume diladi ston meseona.

Oti thes perneis apo exo kai sou erxete se 4 meres.Kai giati na min kitaxei to paidi to sinferon tou kai na min paraggili apo exoteriko?

Ti parapano tha exei an pari apo ellada?Xoria pou tha tou piasoune to kolo me 40? parapano.Mipos service?XA XA XA!!!!!

Na tetia kanete kai pernete pragmata apo edo dikous mas papatzides kai meta tous anevazete kai an arxisoune ta diskola me ta service kai lipa lete to tade katastima etsi to alo alios kai den simazevete.

@satgrekco

Re file mou edoses kai esy ena Link apo ena katastima alla afto einai farmakio eis diploun oxi kai to dreambox 500 239 Euro HMARTON diladi.

Sinelthete psaxtite ligo se agores pou thelete na kanete kai min afinete na sas pernoune oi aetonixides ta euroulakia sas

TELOS

Δημοσ.

βρε σεις οτι μπορειτε να παρετε απο δο παρτε το

μην τα ισοπεδονουμε ολα για 20 η 30 ευρω

δηλαδη δεβ παιζει ρολο να παρεις την εγγυηση και να πας να του τον πεταξεις στα μουτρα αν κατι δεν παει καλα??

αντε βρες εσυ μετα τον αλλον εξω

αν δεν το εβρισκα εδω οκ

τωρα για δεκτη παρε ενα φτηνιαρη που σου προτεινουν τα παιδια και ασε τους dreambox

αυτα που ξεκλειδωνει αυτος το κανουν κκαι ποιο φτηνα μηχανακια

μπες πρωτα στο λουκι μαθε τι θελεις και μετα πας σε κατι ποιο ακριβο

εγω εχω humax 8 χρονια και βλεπω οτι ειναι νο 1 σε πωλησεις και σε υποστηριξη ειναι ομως ακριβουτσικος

μη βιαζεσε μπες σε κανενα φορουμ και διαβασε να σχηματισεις μια γνωμη γιατι το ακριβο παντα δεν ειναι και καλο

φιλικα

Δημοσ.

to dbox2 einai kalo alla poli palio kai disxristo.ase pou an tou valeis pano multicam kai tetia tha sou vgei poli pio akrivo apo to dreambox!!sou milao ek peiras!!

@polidis epetrepse mou na exo diaforetiki apopsi .kalitera einai na doseis 10-20 euro parapano kai na pareis ena mixanima apo Ellada para na pareis kati 20 euro ftinotera apo exo!!kai afto giati proton ta lefta sou pane stin Ellada, kai tosimadikotero einai pos edo exeis eggiisi!!fadazesai na exeis kapia vlavi kai na psaxneis to Germano pou sto poulise??

ase pou an valeis ka ita metaforika kai ta ta ipoloipa apo exo tha sou vgei pio akrivo.

oso gia to link pou vazo einai poli axiopisto e-shop kai giaafto to vazo.

an lipon kapios skopevei na parei DREAMBOX as to parei i apo kei i apo tin episimi adiprosopia http://www.satsonix.gr, ia po eborous po uexoun promithefti ta dreambox apo tin SATSONIX!!afto prepei na to tsekarete giati an o Dreambox sas den exei eisaxthei apo tin SATSONIX tote eina iproion paraeboriou kai den kaliptetai apo kamia eggiisi!!

einai ta monadika katastimata stin Ellada pou kaliptoun me episimi egiisi ta Dreambox.

Δημοσ.
to dbox2 einai kalo alla poli palio kai disxristo.ase pou an tou valeis pano multicam kai tetia tha sou vgei poli pio akrivo apo to dreambox!!sou milao ek peiras!!

@polidis epetrepse mou na exo diaforetiki apopsi .kalitera einai na doseis 10-20 euro parapano kai na pareis ena mixanima apo Ellada para na pareis kati 20 euro ftinotera apo exo!!kai afto giati proton ta lefta sou pane stin Ellada' date=' kai tosimadikotero einai pos edo exeis eggiisi!!fadazesai na exeis kapia vlavi kai na psaxneis to Germano pou sto poulise??

ase pou an valeis ka ita metaforika kai ta ta ipoloipa apo exo tha sou vgei pio akrivo.

oso gia to link pou vazo einai poli axiopisto e-shop kai giaafto to vazo.

an lipon kapios skopevei na parei DREAMBOX as to parei i apo kei i apo tin episimi adiprosopia http://www.satsonix.gr, ia po eborous po uexoun promithefti ta dreambox apo tin SATSONIX!!afto prepei na to tsekarete giati an o Dreambox sas den exei eisaxthei apo tin SATSONIX tote eina iproion paraeboriou kai den kaliptetai apo kamia eggiisi!!

einai ta monadika katastimata stin Ellada pou kaliptoun me episimi egiisi ta Dreambox.[/quote']

Ne re file sosta ta les tha sinfoniso gia 10-20 euro diafora ok.

Ala oxi kai 50-80 ? se sxesi me to exoteriko afto einai esxrokerdia.pame kala?

Edo kanenas den eipe gia 10-20 ? diafora.

Afto pou ipes oti ta lefta pane edo den to epiasa kai poli kala.

Diladi tha pliroso ego edo ena mixanima 80 oloklira ? gia pio logo gia na pane ta lefta sti tzepi tou papatzi?Na mou loipi.

Oso gia engieiseis pou les ego sou leo to exeis:

Oti pira apo ekso me ena aplo E-mail h me ena tilefonima egine oli i andalagi xoris kamia ma kamia epivarinsei.

Sou milao ek piras dioti parangelno sinexeia apo ekso.

Edo pera einai pou sou vgazoune to ladi me tis engieiseis kai se exoune sto perimene gia vdomades mexri na gini i alagi tou proiondos.

Ena mono tha po se sxesei me tis engieiseis.

An vris afto pou psaxneis stin perioxei sou kai den exei diafora megali sta lefta parto.An oxi kai to vris apo alo katastima se ali poli tis Ellados pou tha xriasti na sto stiloune einai to idio san na to perneis apo exoteriko.O noon noito

Kai as me diapsefsoune atoma pou einai mesa se agores edo se sxesei me exoteriko.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...