Προς το περιεχόμενο

PES4 Greek Patch

Dark Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε Blackjim μήπως μπορείτε να δώσετε το patch έτοιμο χώρις α χρειάζεται να κανουμε τίποτα εμείς και ας είναι και 800mb ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

παιδια περασα και αγω το πατς απο το wehellas ,αλλα εχω το εξης προβλημα:

1) πρωτον η Ελλαδα εμφανιζεται Αγγλια και αντιστροφα,πως φιαχνεται αυτο?

2)οταν μπαινω στο Ελληνικο πρωταθλημα,ενω μεσα στο παιχνιδι οι σημαιες των ομαδων ειναι εντακσει,εκει που εχει τον καταλογο με ολες τις ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος,οι σημαιες εμφανιζονται αλλα αντι αλλων.

Υπαρχει τροπος να φιαχτουν αυτα τα προωβληματα και αν ναι πως,φυσικα χωρις να χρειαστει να το ξαναπερασω ολοκληρο το πατς.ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

ρε jonhvap έχω και εγώ κάποια παρόμοια προβλήματα

1)εμένα η Ελλάδα μου εμφανιζεται κανονικά αλλά στον χάρτη ως Αγγλία και το αντίστροφο

2)δεν μπορώ να βάλω τις μπάλες και τον ήχο των ελληνικών ομάδων και των ξένων το e_sound δηλαδή και επεισης οι μπάλες που έχουν εγκατασταθεί οι μισές είναι αόραστες

3)Οι διαιτητές Βασσάρας και Κασναφέρης τους δείχνει από άλλες χώρες

γι'αυτό είπα να βγει το patch και ας είναι και 800mb αρκεί να μην έχει λάθη

να σε ρωτήσω το εγκατέστησες με το AFSEXTRACT;;;;;

Δημοσ.

ρε johnvap πες μου αναλυτικά τι έκανες με το dkz_studio γιατί έχω πρόβλημα με ότι μπαίνει με αυτό το πρόγραμμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω το wolf πακ και παιζω master league . αν περασω απο πανω το greek patch θα παιζει κανονικα το save game στο master league ;

edit : δεν εννοω να παιζει με τα νεα δεδομενα ,

απλα να παιζει το παλιο κανονικα .

Δημοσ.

hi ppl. exo valei ta panta ektos apo ta callnames giati mou fainetai POLI douleia

kai epeidi to mono pou xreiazomai einai ta sinthimata apo tin eksedra gia tis ellinikes omades, mporei kapoios na mou pei pou akrivos einai kai pos onomazontai??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...