whitehorse23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ θα προσπαθησω να τα βάλω με αυτό το πρόγραμμα
whitehorse23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 ρε Blackjim μήπως μπορείτε να δώσετε το patch έτοιμο χώρις α χρειάζεται να κανουμε τίποτα εμείς και ας είναι και 800mb ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
johnvap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 παιδια περασα και αγω το πατς απο το wehellas ,αλλα εχω το εξης προβλημα: 1) πρωτον η Ελλαδα εμφανιζεται Αγγλια και αντιστροφα,πως φιαχνεται αυτο? 2)οταν μπαινω στο Ελληνικο πρωταθλημα,ενω μεσα στο παιχνιδι οι σημαιες των ομαδων ειναι εντακσει,εκει που εχει τον καταλογο με ολες τις ομαδες του ελληνικου πρωταθληματος,οι σημαιες εμφανιζονται αλλα αντι αλλων. Υπαρχει τροπος να φιαχτουν αυτα τα προωβληματα και αν ναι πως,φυσικα χωρις να χρειαστει να το ξαναπερασω ολοκληρο το πατς.ευχαριστω εκ των προτερων.
whitehorse23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ρε jonhvap έχω και εγώ κάποια παρόμοια προβλήματα 1)εμένα η Ελλάδα μου εμφανιζεται κανονικά αλλά στον χάρτη ως Αγγλία και το αντίστροφο 2)δεν μπορώ να βάλω τις μπάλες και τον ήχο των ελληνικών ομάδων και των ξένων το e_sound δηλαδή και επεισης οι μπάλες που έχουν εγκατασταθεί οι μισές είναι αόραστες 3)Οι διαιτητές Βασσάρας και Κασναφέρης τους δείχνει από άλλες χώρες γι'αυτό είπα να βγει το patch και ας είναι και 800mb αρκεί να μην έχει λάθη να σε ρωτήσω το εγκατέστησες με το AFSEXTRACT;;;;;
johnvap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 oxi file,pantos to xanaperasa allh mia fora kai de doulepse,ta kana uninstall ola kai xana apo thn arxh kai doulepse,mallon kapoio lathos kanoume...kalh tyxh
whitehorse23 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 δηλαδή όλα δουλεύοθν κανονοκά χωρίς πρόβλημα ;;;;;;;;;το έβαλες με το AFSExractor ή με άλλο πρόγραμμα?
johnvap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 nai ola mia xara!!oxi me ayto pou les me dkz_studio kai allo ena,ayta pou leei ston odigo,theei ypomonh kai prosoxh
user-64 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 ρε johnvap πες μου αναλυτικά τι έκανες με το dkz_studio γιατί έχω πρόβλημα με ότι μπαίνει με αυτό το πρόγραμμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
chichibaou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 gnwrizei kaneis an ananewthike to patch tou wehellas me tois kainouries metagrafes kai faneles?
blender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 εχω το wolf πακ και παιζω master league . αν περασω απο πανω το greek patch θα παιζει κανονικα το save game στο master league ; edit : δεν εννοω να παιζει με τα νεα δεδομενα , απλα να παιζει το παλιο κανονικα .
Str Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 hi ppl. exo valei ta panta ektos apo ta callnames giati mou fainetai POLI douleia kai epeidi to mono pou xreiazomai einai ta sinthimata apo tin eksedra gia tis ellinikes omades, mporei kapoios na mou pei pou akrivos einai kai pos onomazontai??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.