Προς το περιεχόμενο

PES4 Greek Patch

Dark Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή με τρώνε οι τύψεις που προσέβαλα τόσο άσχημα τα παλικάρια του wehellas.tk και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και μόλις έβαλα και το patch και είναι όντως καλό προτίθεμαι να επανορθώσω...

Δίνω συμβουλές και οδηγίες για την εγκατάσταση του greek patch...

μόνο με 3 ευρώ το άτομο.. ευκαιρία, όποιος προλάβει!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
blackjim i opoios allos kserei.

evala sto elliniko patch omades mpales ghpeda o_sounds ' date=',,alla sto e_sounds pou oi odigies lene oti den prepei na auksiso to megethos ton arxeion den ta dexete.Ti prepei na kano gia na mpoun ta e_sounds?????[/quote']

Periergo. Oi odhgies pou exw egw lene oti PREPEI na auksiseis to megethos gia ta arxeia pou mpainoun sto e_sounds (callnames):

"Μερικά αρχεία είναι μεγαλύτερα από τα αρχεία που είχε αρχικά το παιχνίδι, γι’αυτό πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία έτσι ώστε να μπορέσουν να μπουν σωστά τα αρχεία.

Τα αρχεία αυτά είναι:

• τα callnames (e_sound)

• οι σημαίες (0_text\pack1\flags)

• οι μπάλες (0_text\pack1\balls) [μπορείτε να μην τις βάλετε αυτές τις μπάλες, υπάρχουν ήδη στις 84 μπάλες που βρίσκονται στον kit Server]

Για να μπουν αυτά τα αρχεία πρέπει να μεγαλώσει η χωρητικότητα που μπορούν να πάρουν μέσα στο AFS αρχείο."

Δημοσ.

ego tora katebazo to greek patch,apla thelo na po oti tipota den einai eykolo kai etoimo oyte gia wolf oyte gia ta paidia toy WE Hellas,an htan apla ta pragmata tha ta kaname monoi mas ola,alla isa isa perimename pos kai pos na bgaloyn to patch kia gkriniazoyme kiolas epeidi apaitei diadikasia?kai sto pes3 to wolf patch pos to balate?den htan etoima afs.anyway,otan kapoios prosferei otidipote afilokerdos mi ton stinoyme ston toixo...

Δημοσ.

Nai ontos to patch thelei ligo psaximo !! Anyway istera apo 20 lepta dokimon na katalabo ti ginetai ... telika katalaba kai ta perasa ola !!!

MPRABO PAIDIA !!!!!!!!!!!! XANADOSATE ZOH STO PES4 !!!!!!!!!!! APSOGO TO PATCH !!!!!!!!!!!! big thx ...

(ta sinthimata einai ola ta lefta ;) )

Δημοσ.

jstamelos, απ' ό,τι κατάλαβα εγώ πρέπει να κάνεις τα εξής:

1. Ανοίγεις το e_sound.afs με το AFS Extract.

2. Βρίσκεις τα αρχεία που θα αντικατασταθούν με τα αντίστοιχα του patch (έχουν το ίδιο όνομα).

3. Κάνεις κλικ πάνω στο αρχείο του οποίου το μέγεθος θέλεις να αλλάξεις, και μετά κλικ στο νούμερο που βρίσκεται κάτω από τη στήλη "Space". Θα εμφανιστούν δύο βελάκια. Πάτα το πάνω βελάκι για να μεγαλώσεις το χώρο που θα μπορεί να καταλαμβάνει αυτό το αρχείο στο afs.

4. Από το menu, επέλεξε command --> modified reserved space... Θα εμφανιστεί μια λίστα με τα αρχεία των οποίων άλλαξες τo "Space".

5. Πάτα Regenerate AFS και περίμενε μέχρι να δημιουργηθεί το afs με το καινούργιο μέγεθος.

6. Αντικατέστησε το παλιό afs με το καινούργιο (καλού κακού κάνε κάνα backup του παλιού).

7. Ξανάνοιξε το καινούργιο πλέον afs με τo AFS Extract, και με file import, πέρασε στο afs τα αρχεία του greek patch. Θεωρητικά δε θα σου βγάζει πλέον το μήνυμα που λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει το αρχείο στο afs.

Καλή τύχη! Θα τη χρειαστείς...

Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα στατιστικά του fm2005 στο PES4? Απ' ότι θυμάμαι υπήρχε ένα tool με το οποίο μπορούσες να περάσεις τα στατιστικά του cm4 στο PES3. Thanx.

Δημοσ.

Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, είναι μάλλον αδύνατον να κάνουμε ένα ένα τα αρχεία γιατί είναι αμέτρητα!

Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; :-(

Δημοσ.

Μπα, τελικά δεν είναι τόσα πολλά. Σύμφωνα με το read me του patch, αυτό το κόλπο πρέπει να το εφαρμόσεις μόνο με τα callnames και τα flags, αφού οι μπάλες μπαίνουν με το kitserver. Τα flags είναι μόνο δύο αρχεία. Τα callnames εγώ προσωπικά δεν τα έχω βάλει, γιατί παίζω χωρίς εκφωνητή, οπότε μόνο τα flags έβαλα, τα οποία μάλιστα μπήκαν κανονικά και ευκολότατα με το WE PES Graphic Studio που περιέχεται στα tools του patch. Πάντως και τα callnames να κάτσεις να βάλεις, δε θα σου πάρει παραπάνω από μισή ώρα.

Ελπίζω όμως να προβληματιστούν τα παιδιά με όλη αυτή τη σύγχιση που επικρατεί και να κυκλοφορήσουν το patch και σε μια πιο εύκολα applyable έκδοση. Εντάξει, μπορεί να μη μας ζητάνε λεφτά για το patch (το οποίο είναι απίθανο), αλλά, στη τελική, για όλους εμάς τους fans του PES το φτιάξανε, οπότε...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά κατάφερα να βάλω το patch αλλά ότι εισάγεται με την βοήθεια του AFS Extractor δεν μπορώ να το βάλω επειδη το αρχείο που δημηουργείται δεν είναι της μορφής AFS ξέρεται τι μπορεί να φταίει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;παρακαλώ αν ξέρεται απαντήστε μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...