michalakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Επίσης ξέχασα να προσθέσω ότι σε μια προσπάθεια να βάλω μαζί με ένα φίλο τα 2003 σε πολύ καλό μηχάνημα, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά προγράμματα είχαν προβλήματα και δεν έτρεχαν καθόλου ή όχι σωστά (π.χ. το NIS2004 δεν άνοιγε καν). Τέλος...αγαπητέ Mafia μην ξεχάσεις αφού βάλεις τα win2K να βάλεις και firewall πριν μπεις στο ιντερνετ και να κάνεις αμέσως windows update καθώς υπάρχουν και οι διάφοροι π.χ. LSASS ιοί!!
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Πρώτα πρέπει να βάλει antivirus πιστεύω κ μετά firewall κ μετά να μπει Internet να κάνει τα Windows Updates προτείνω εγώ. (Το Service Pack 4 υποθέτω ότι θα το έχει σε κάποιο CD κ θα το βάλει πριν από όλα αυτά!)
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δεν υπήρχε πρόβλημα στα XP. Είχα κάτι χαλασμένα αρχεία Video και γι' αυτό μου κωλλούσε. Τώρα είμαι OK. Θα βάλω τα 2005 τα Media Center. Μου είπαν πως είναι πολύ καλά και έχουν ωραίο περιβάλλων.
michalakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Κατά τη γνώμη μου πιο σημαντικό είναι να βάλει πρώτα firewall και μετά αν θέλει και antivirus, καθ'ώς οι περισσότεροι ιοί που φτιάχνονται είναι network viruses. Μην ξεχνάς Mafia ότι τα 2Κ δεν έχουν built-in firewall όπως τα ΧΡ
Mafia_Omerta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Είπα θα μείνω με αυτά τα Windows αφού έλυσα το πρόβλημά μου. Αυτό που λές το έκανα ρπωτού το πείς. Του έχω τα πάντα για να μην μπεί ούτε ιός ούτε Spyware.
nemos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 --------------------------------------------------------- ta 2000 (pou ws gnwsto den upostirizoun hyperthreading) --------------------------------------------------------- Αν κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των Win2000Pro έχεις ενεργοποιημένο το ΗΤ από το bios, το ΗΤ παίζει χωρίς προβλήματα κι ας λέει η Intel τα δικά της... Θυμάστε το Active Desktop "Enabled by installation" στα Win98 που έστελνε τον κόσμο για κατανάλωση hardware? (...*έτσι* έφαγε ένας Ρ3 στα 450 τον 300άρη μου, ο οποίος παρεπιπτόντως δουλεύει άψογα με Win2k...) Ε, τώρα προσπαθούνε να πουλήσουν 3-άρηδες HT! - ...και υπάρχουν άνθρωποι με 1.6-2.2 non-HT που αναβαθμίζονται για ένα σερφάρισμα....... !!!έ*λ*ε*ο*ς!!! Πάντως δεν υπάρχει λόγος να πλατιάζουμε στο θέμα - άπαξ και ο φίλος μας βολεύτηκε όλα πάνε ΟΚ ;-)
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Έβαλα τα 2000 και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανένα αρχείο όπως είναι το Style XP για να αλλάξω το περιβάλλων. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θέλω να τα κάνω αν γίνετε σαν τα XP. Πολλά ζητάω ε;
KenZone Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 egw dn katalava giati dn afines ta xp .. ti parapanw exoun ta 2000 ??
GrMikeD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 WindowBlinds: http://www.stardock.com/products/windowblinds/
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ταχύτητα και μεγαλύτερη σταθερότητα.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Εκείνο το αρχείο πως το τρέχω; Το .wba λέω.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 WindowBlinds:http://www.stardock.com/products/windowblinds/ Στο πρόγραμμα που μπορώ να του βάλω το Serial;
nemos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 [...ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - άν σε "χαλάσω" απλά αγνόησε το post...] Αρχηγέ, κάτσε με ένα λειτουργικό, δούλεψέ το, δες πώς παίζει με τα προγράμματά σου και, άν κάτι σου στραβώσει, άλλαξέ το - αυτή η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται ούτε σε 1 μέρα ούτε σε 1 βδομάδα και, αφού έχεις χρόνο για "παιχνίδι" και όλα τα λειτουργικά διαθέσιμα (...απ' ό,τι κατάλαβα από τα posts, έτσι?) αξίζει τον κόπο να ψαχτείς λίγο παραπάνω. Μην περιμένεις ότι θα βάλεις π.χ. Win2000sp4 χωρίς να τα δουλέψεις και να τα "κουρδίσεις" και θα δεις το PC σου να πετάει επειδή στα πρότεινα εγώ - για να φτάσω να σου λέω ότι κάνω καλά την δουλειά μου με το συγκεκριμένο λειτουργικό ΚΑΙ το συγκεκριμένο PC έχω φάει πολλές ώρες αναζήτησης, δοκιμών, εγκαταστάσεων κλπ. και την παραμετροποίηση αυτή δεν μπορώ να στην δώσω μέσα από 1 post (...ούτε από 2 ούτε από 50...). Αν δοκιμάσεις 2000 και ΧΡ και δεις ότι σου πάνε 10 πράγματα καλά στο 1 ενώ άλλα 5 πάνε χάλια, ενώ στο 2ο σου πάνε 14 πράγματα ΟΚ και 1 σε χαλάει, φτιάξε αυτό το 1 (ρωτώντας, ψάχνοντας στο Δίκτυο) και μην ασχοληθείς με τα 5 του άλλου λειτουργικού. Το PC το έχεις για δουλειά (όπως την καταλαβαίνει ο καθένας - τα έγραψα και παραπάνω) και όχι για να χαζεύεις τα χρωματάκια και τα μενουδάκια του.
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 [...ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - άν σε "χαλάσω" απλά αγνόησε το post...] Άπωψή σου. Εγώ θέλω να έχω και ένα όμορφο περιβάλλων. Εσύ δεν θέλεις μεγιά σου με χαρά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.