seiracides Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Αγαπητοί φίλοι είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα λίγη βοήθεια σε σχέση με την κάρτα γραφικών του Η/Υ μου. Έχω έναν Pentium4 2.4 northwood με Asus p4c deluxe μητρική και κάρτα γραφικών την Asus 5920 videosuite με nvidia 5200FX chip. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που δουλεύω κανονικά στον υπολογιστή (όχι γραφικά και εργασίες απαιτήσεων... απλή δουλειά γραφείου word κ.τ.λ.) με ανάλυση 1200χ1024 με πετάει ξαφνικά σε ανάλυση περίπου 40 με 50 Χ 1000 με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συνεχίσεις παρά μόνο με restart ή hybernating. Τί να φταιει ρε παιδιά ; Θα με τρελάνει! Από τότε που έχω τον υπολογιστή (1 χρόνο περίπου) το κάνει σχεδόν κάθε μέρα! :roll:
stef4o21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ti drivers xrisimopoias? Dokimases na alla3eis ta drivers apo tote pou pires ton ipologisti?
seiracides Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ναί κάθε φορά βάζω τους τελευταίους της nvidia
seiracides Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ναί κάθε φορά βάζω τους τελευταίους της nvidia
insomniac_new Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Αγαπητοί φίλοι είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα λίγη βοήθεια σε σχέση με την κάρτα γραφικών του Η/Υ μου. Έχω έναν Pentium4 2.4 northwood με Asus p4c deluxe μητρική και κάρτα γραφικών την Asus 5920 videosuite με nvidia 5200FX chip. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που δουλεύω κανονικά στον υπολογιστή (όχι γραφικά και εργασίες απαιτήσεων... απλή δουλειά γραφείου word κ.τ.λ.) με ανάλυση 1200χ1024 με πετάει ξαφνικά σε ανάλυση περίπου 40 με 50 Χ 1000 με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συνεχίσεις παρά μόνο με restart ή hybernating.Τί να φταιει ρε παιδιά ; Θα με τρελάνει! Από τότε που έχω τον υπολογιστή (1 χρόνο περίπου) το κάνει σχεδόν κάθε μέρα! :roll: μπες σε safe mode απεγκατεστησε τους drivers και ξαναεγκατεστηστε τους .. αν δεν γινει τιποτα παλι ξαναπες μας
seiracides Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές. έκανα απεγκατάσταση σε safe mode και μετά κανονικά εγκατάσταση, αλλά τα ίδια πάλι σε 3 μέρες ξαναχτύπησε το ρημάδι... δεν ξέρω αν μπορεί να έχει σχέση αλλά εκτός απο divex codecs έχω μέσα και smartdoctor της asus για να χαμηλώνει την ταχύτητα από το ανεμιστ. της κάρτας...τι να φταίει;
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 tsekare settings sto bios mhpws paizei tpt apo ekei, tsekare mhpws yparxei kanena conflict sto device manager k telos , des mhpws yparxei kai kanenas ios.. oso gia drivers apo nvidia, dokimase palioterous oti teleutaious.. isws 61.77.
seiracides Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Apo bios... den xerw...den nomizw. conflict to tsekara den yparxei oute ios sigoura. twra gia pio palious drivers... afou sthn poreia 1 xrono kai.. exoun dokimastei oloi
EKTELESTES Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 phgaine sto site ths nvidia k tsekare tis rithmiseis pou prepei na kaneis sto bios. epishs dokimase bios update an de doulepsoun oi rithmiseis tou bios k epishs teleutaious drivers th motherboard
seiracides Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Φίλε EKTELESTES πράγματι το Bios ήθελε αλλάγές. Τις έκανα και περιμένω. σε κανα 2 μέρες θα ενημερώσω. καλή μου τύχη ρε insomniac_new, τί φωτο... είναι αυτές που βάζεις... ΕΕΕ σεμνάΑ
seiracides Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μεχρι στιγμής κανένα προβλημα. Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ελπίζω να συνεχίσει σταθερά τωρα το μηχάνημα. Τα λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.