arrostos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Πριν 5 μήνες περίπου πήρα το καινούργιο DirectX 9.0c από τη σελίδα της Microsoft. Όταν το εγκατέστησα και μετά στα παιχνίδια εμφανίζοταν γραμμές άσχετες συνέχεια σε όλη την οθόνη.Καταλαβαίνεται πως δεν μπορείς να παίξεις έτσι.Προσπάθησα να απεγκαταστήσω το DirectX με κάτι προγραμματάκια αλλά δεν έγινε τίποτα.Έκανα και format και μάλιστα low-end αλλά τίποτα.Φαίνεται πως το directX έκανε βαθιά ζημιά.Παιδιά help,δεν ξέρω τι να κάνω.Όποιος ξέρει απαντάει please.Σημειώστε ότι έχω την Radeon 9600XT και drivers 4.12 Catalyst.
dioptra999 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Αν εκανες format τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει το directx και αυτο σημαινει οτι το προβλημα ειναι αλλου! Μηπως η καρτουλα ειναι προς το τελος της? Δοκιμασε και αλλη καρτα να δεις! Υ.Γ. Format κανε το full format οχι το quick(delete)...
billpeppas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Το DirectX δεν μπορεί να σου κάνει ζημιά. Πόσο μάλλον Hardware related. Αν δεν έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος, πιθανότατα η κάρτα γραφικών σου έχει πρόβλημα [ είτε θερμοκρασίας...κοίτα το ανεμιστηράκι της...είτε απλά χρειάζεται αλλαγή...μπορεί π.χ. να χτύπησε κάποια μνήμη ]
arrostos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Παιδιά θα κοιτάξω το θέμα της θερμοκρασίας,αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα.Αν ήταν η θερμοκρασία τότε δεν θα εμφανιζόταν το πρόβλημα με την αλλαγή του directX.Περιμένω και άλλες ιδέες.Αν βοηθάει οι γραμμές εμφανίζονται περισσότερο σε παιχνίδια Halflife,Doom και τέτοιου είδους γενικότερα.Οχι ότι στα αλλά δεν έχει αλλά δεν είναι τόσο έντονες.
BadBoy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Για δοκίμασε τους Catalysts 5.3. Θα τους βρεις στην αρχική σελίδα της Insomnia.
arrostos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 BadBoy δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα με τους drivers.Το πρόβλημα εμφανίστηκε με τους catalyst 4.10 και έχω αλλάξει τόσες φορές drivers χώρις καμμία βελτιώση.Θα το κοιτάξω και αυτό πάντως.
arrostos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Παιδιά εγκατέστησα τους catalyst 5.3 αλλά δεν έγινε τίποτα.Άρα δεν φταίνε αυτοί.Έλεγχα και το fan και τη θερμοκρασία της κάρτας αλλά όλα μια χαρά.Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο να το πει.
arrostos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δύσκολα.Δεν υπάρχει κάποιος φίλος/γνωστός με ΑGP 8X.Άλλος κανείς;
MKaragia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Σου βγάζει μικροπροβλήματα και κατά το POST του υπολογιστή, εκεί δηλαδή που μετράει τη μνήμη κτλ όταν τον ανοίγεις; Με μικροπροβλήματα εννοώ επαναλαμβανόμενα χαλασμένα γραφικά, σκουπίδια κτλ
arrostos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Όχι δεν μουν βγάζει πρόβλημα πουθένά εκτός από τα παιχνίδια.Μπορώ να δουλεύω άνετα σε περιβάλλον εργασίας,αλλά πείτε μου αν είχατε δώσει 200€ για την καρτούλα που δεν μου περίσευαν δε δικαιούμαι να παίξω κα κάνα παιχνιδάκι;
BadBoy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δύσκολα.Δεν υπάρχει κάποιος φίλος/γνωστός με ΑGP 8X. Το γεγονός ότι η κάρτα είναι AGP 8x δεν σημαίνει ότι δεν παίζει σε μητρικές που δεν το υποστηρίζουν. Απλά θα λειτουργεί σε χαμηλότερη ταχύτητα (4x ή 2x, εξαρτάται από τη μητρική στην οποία θα την βάλεις). Οπότε μπορείς άφοβα να την δοκιμάσεις σε παλαιότερες μητρικές.
MKaragia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Όχι δεν μουν βγάζει πρόβλημα πουθένά εκτός από τα παιχνίδια.Μπορώ να δουλεύω άνετα σε περιβάλλον εργασίας,αλλά πείτε μου αν είχατε δώσει 200? για την καρτούλα που δεν μου περίσευαν δε δικαιούμαι να παίξω κα κάνα παιχνιδάκι; Φυσικα Το πρόβλημα είναι ότι οι γραμμές που αναφέρεις συνήθως δηλώνουν hardware πρόβλημα το οποίο συνήθως φαίνεται και αλλού. Φαντάζομαι ότι αν είναι αυτή η περίπτωση το γεγονός ότι έγινε κατά την εγκατάσταση του DX9 ήταν απλά τυχαίο (ή ατυχές αν προτιμάς). Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με μία 9800 Pro και αναγκάστηκα να την αλλάξω εντελώς για να το λύσω. Στο desktop δεν είχα ουσιαστικά προβλήματα, αλλά στο post και σε παιχνίδια είχα (δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=97439 και εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104778 για λεπτομέρειες).
arrostos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.