Προς το περιεχόμενο

Amd Ή Intel?

Inferno_lb13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω cpu, ram, κάρτα γραφικών και μητρική. Τωρα εχω Εναν

ATHLON XP 2000+, ram:512MB, Μητρική ASUS A7V8X-X και την GeForce FX 5600 256MB. Αυτο που με προβληματίζει περισσότερο ειναι το cpu... Τι προτείνετε???

Δημοσ.

Αυτο που με προβληματίζει περισσότερο ειναι το cpu... Τι προτείνετε???

Φίλε amd64 με κλειστά μάτια, τα καινούρια windows άλλωστε θα είναι 64bit δες το και σαν μελλοντική επένδυση

Δημοσ.

Απάντα σε αυτά τα ερωτήματα [ ένα από αυτά το έχεις απαντήσει ήδη ]

Θέλω να αγοράσω PC ' date=' αλλά δεν ξέρω τι.

Τι έχετε να μου προτείνετε?

Απλή ερώτηση , αλλά με πολλά σκέλη.

Για να μπορέσει κανείς να προτείνει το κατάλληλο σύστημα για τον καθένα , θα πρέπει να ξέρει

κάποια πράγματα.

Αυτά είναι τα:

1) Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτει κανείς για την αγορά του υπολογιστή

2) Τι υλικό [ hardware '] θέλει να αγοράσει. Μόνο τον υπολογιστή ? Και οθόνη ? Έχει ήδη κάποιο τμήμα του υπολογιστή?

3) Θα χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής για παιχνίδια?

αν ναί , πόσο απαιτητικά παιχνίδια? Τι είδους games κυρίως?

4) Τι εφαρμογές [ προγράμματα ] θα χρησιμοποιείτε κυρίως?

5) Πόσο συχνά σκοπεύετε να κάνετε αναβάθμιση?

[PS]Τι τροφοδοτικό έχεις αυτή την στιγμή? { μάρκα και μοντέλο }[/PS]

Δημοσ.

e an eisai efxaristimenos apo tin platforma tis amd ksanapare amd(i parousa platforma theorite kai kaliteri apo afti pou exeis) an pali eisai disarestimenos kai exeis kai liga xrimata parapano pare intel aplos na ipostirizei 64 bit.

Δημοσ.

εξαρτατε γιατι το θελεις το pc.αν θελεις να ασχοληθεις με τα παιχνιδια μονοδρομος ειναι η

AMD.

Δημοσ.

Είμαι φανατικός AMD αλλα ακούω οτι οι Hyper Threading σπέρνουν! Ετσι κι αλλιως όπου να 'ναι βγαίνουν οι 64bit της Intel... Διαθέτω μεχρι 600-650 Ευρώ.

Δημοσ.

Το μηχάνημα που έχεις τώρα δε μπορουμε να το πούμε παλιό σε καμιά περίπτωση.....Γιατί δεν το κρατάς 1-1,5 χρόνο ακόμα να πας σε dual core και ιστορίες;Τώρα και που θα αναβαθμίσεις δε θα δείς καμια τρελή διαφορά. Αν πάλι έχεις λεφτά για πέταμα....

Δημοσ.

Το Σύστημα το Θέλω καθαρά για παιχνίδια. οπότε το ερώτημα είναι αν θα αντέξει 1-1,5 χρόνο ακόμα!? δεν θέλω να μου κολλάνε σχεδόν όλα τα παιχνίδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...