Προς το περιεχόμενο

Kalitero Router gia Adsl!epitelous!

Kserafeim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gia tin cisco exei na pei kaneis kati ... kana kalo routeraki ? ? ?

kai to 836,837,sho 96,soho 97 apla korifi modem me timi apo 300 euro kai pano .ama ta dineis parto..dimitris 74 ama exeis dhcp sto usr fisiologiko ine pou epexe epitopou me to pda

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

usr 9105 70λίρες τον Οκτώβρη (έχει πέσει πολύ τώρα και Ελλάδα). 5άπορτο switch, με QoS, έτοιμες ρυθμίσεις για port forwarding σε πολλά προγράμματα, αντέχει πολλάαα connections, dynamic dns, αρκετά καλό firewall. το 9106 είναι το ίδιο με wireless ;)

Kαι btw τρέχει linux busybox :P

leukonas to zyxel dinei 4 opos episis kai to cisco 4 apo tis opoies tin mia mporeis na tin xrisimopoiiseis san dmz alla to cisco distixos xepernaei ta 300 euro alla kanei ta panta.kai to us robotics einai poli kalo kai se normal lefta opos kai to linksys korifi dioti kai ftino sxetika einai alla kai i linksys einai division tis cisco.poli aplo ston xirismo kai to linksys kai to zyxel.gia mena dialexe metaxi zyxel,usr kai linksys.

Καλημέρα/Καλησπέρα παδιά,

Ευχαριστώ για τα σχόλια που έχετε ποστάρει αλλά παρατηρώ ότι υπάρχουν ιδιαίτερα πολλές γνώμες και έχω ψιλομπερδευτεί.........!!!!! Συμφωνώ και δεν το συζητάει κανείς μας ότι Cisco κορυφή........και μάλιστα το 834 αν δεν κάνω λάθος....αλλά είναι παιδιά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!!!!!!Κάνει 424 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. 19% οπότε καταλαβαίνετε.......Μιλάμε για χρήμα.......!Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το Jetspeed 520...Πολύ κουλό ρε παιδια....πολύ κουλό όμως.......!!!!!!!!!Κολάει και μπουκώνει συχνά! Κάθε δύο μέρες θέλει reset και άντε πάλι ρυθμίσεις.........!!!

Θα μου επιτρέψετε να κάνω εκ νέου την ίδια ερώτηση??????Είμαι στην αναζήτηση modem.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σ'αυτήν μου την επιλογή?????Υπόψιν διαθέτω λεφτά και για κάτι πιο ακριβό.....! Για τα NetGear γνωρίζει κάτι κάποιος????

Ευχαριστώ

Και κατι άλλο συνάδελφοι.........Το Cisco έχει ψιλοπερίεργες ρυθμίσεις και δεν είναι και η καλύτερη μου τα Δικτυα,οπότε.............πως το εγκαθιστώ?????Ξέρεις κανεις τις ρυθμίσεις???? Και πάλι ευχαριστώ......

USR 9106 από προσωπική εμπειρία, τα έχει όλα και συμφέρει. Δεν είναι cisco και μην ακούς το καλύτερο κλπ. value for money ναι, το καλύτερο δε θα το έλεγα. Αν έχεις τα χρήματα πάρε ένα cisco, μια φορά το παίρνεις...

Τι ισχύει ομως για εμάς που έχουμε isdn γραμμή;Το USR 910x είναι για pstn απο οτι εχω δει.

Kανεις update το firmware σε annexb (υπαρχει στο Γερμανικο site της usr)

@Rand -- de ksepernaei to router pou les to 40% cpu load?? ?! plaka kaneis?? exei toso poli load?? edw to crypto f200 to usb de ksepernaei to 10%...(!) einai dynaton na kanei toso megalh xrhsh tou cpu?! meta einai axrhsto!

"Ive heard that USB modems can slow down my PC?

USB modems will consume CPU cycles to perform their work. They consume some CPU cycles even when not online, since they attempt to remain sync'd with the exchange whenever plugged into the PC. On a Pentium 200 using 512kbps download the CPU load is around 30%. On a Pentium-III class system with an Intel USB controller such as the 82801BA/BAM, CPU load will be less than 1% - this varies according to the chipset used. If you have a reasonably fast computer (Pentium 4 or Athlon), you're unlikely to experience any discernable CPU problems. "

....oriste k to antistoixo arthro pou vrhka sthn parakatw selida..

http://www.adslguide.org.uk/qanda.asp?faq=usb

us robotics 9105,το πηρα 60 euro και εφυγα απο το Crypto F200. Πολυ καλο, DNS, QoS, Hardware Firewall, 5 ποrto switch.

Αν θελεις wireless υπαρχει το usr9106. Με αλλα λογια με καλυψε το post του xaotikos πιο πανω.

Τελικά για εσάς ένα μηχάνημα είναι καλο μονο όταν είναι φτηνό βγήκατε άμεσος όλοι να λέτε για τo us robotic ότι είναι κορυφή επειδή είναι φτηνό λοιπόν δεν είναι έτσι τα πράγματα έχω 3 διαφορετικά routers linksys wag54g usr 9106 και zyxel 650H/HW-33 τεσταρισμένα επάνω σε μια γραμμή 1 mbit αποτέλεσμα μετά από ένα τρίμηνο δοκιμων τo zyxel είναι μακράν τo καλύτερο σε σχέση με τα αλλα δυο από θέμα σταθερότητας.τώρα τι λέτε μερικοί, αγοράσετε us robotic επειδή είναι τo φτηνότερο στην αγορά ναι εάν τα συγκρίνετε με κάτι ιντρακόμ και jetspeed του οτε τo usr είναι κορυφαίο.

Ενταξει, θα το θεσω αλλιως. Το us robotics εχει πολυ καλη σχεση αποδοσης/τιμης και ειναι πολυ καλυτερο απο το μεσο adsl modem που εχει ο μεσος χρηστης σημερα. Συνεπως ειναι μια λογικη προταση αναβαθμισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...