Kserafeim Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 opoios thelei as grapsei ena kalo router gia adsl na vroume epitelous tin ugeia mas giati ta jetspeed kai ta alcatel nomizo oti einai telios malakismena routerakia.....to jetspeed pou dinei o OTE apo ti mou fenete tha to aposiroun giati polloi diamartirontai gia to sikekrimeno router kai idi o ote exei mia megaaaaaaali lista me parapona apo tous pelates tou....to kirios provlima einai oti kanei reset tis rithmisis tou router..kai anavosvini ena apo ta tria kouimpakia tou router.....Telika i ellada den einai etoimi akoma gia adsl...h ipodomi tous einai telios aparadexti......peite ena kalo router me normal lefta apo 10 euro eos kai 200-300 to paraaaaa poli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 to alcatel giati den sou aresei??den leo oti einai telio alla sigoura den parousiazei problimata apo to pouthena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 File mou egw pou exw to alcatel speedtouch 510 edw kai 9 mhnes ... xwris na to exw klisei oute mia wra ... apo provlimata den exw antimetopisei to paramikro .. to sigkekrimeno pistevw einai apo ta kalitera tis agoras !! :d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Speedtouch 530, με Firewall On σε Stealth ολα τα ports και QoS στημενο και VoIP.... Kαι ευκολο ΝΑΤ και DHCP να γουσταρουμε γιατι ειμαστε τεμπεληδες Kαι με eMule Pawcio και με LDC++ και downloads με 70kb/s (512/128 Full LLU Vivodi) δεν ξεπαρναει το 40% CPU load... Τι αλλο να ζητησει κανεις απο ενα δωρεαν router για το σπιτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Έχω ένα DRAYTEK VIGOR 2600 plus (firewall, 4 Ethernet και 1 USB για εκτυπωτή)! Είμαι πολυ ευχαριστημένος... Όμως με τα λεφτά που έδωσα μπορείς να αγοράσεις 2 παρόμοια ρουτερ απο το SHOP21.... (έχουν προσφορές...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εχω αρκετο καιρο το speetouch 530,απροβληματιστα και σε χαμηλη τιμη,κυττα ομως και το usr 9105 που εχει επισης καλη τιμη για αυτα που προσφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 To speedtouch παιζουμε στο γραφειο σε δικτυο,κανενα απολυτως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Για το Zyxel 650 δεν λεει κανει τιποτα ρε παιδια ??? Μια χαρα modem- router ειναι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Θες να δώσεις λεφτά; Πάρε το Zyxel 652R. Εγώ αυτό έχω και είναι τζάμι. 175 ευρώ το είχα πάρει. Τώρα δεν ξέρω πόσο το πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Πολύ ακριβά τα Zyxel. Με 99? πήρα το USR9106 που είναι και wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Pira to USR 9105 me peripou 70 euro k kata ti gnwmi mou einai apo ta kalitera tis agoras ( den tha to sigrinw fisika me Cisco ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 USR 9105. Best of the best. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 linksys korifi gia mena ,cisco korifi alla panakribo,speedtouch ftino kai aplo,usrobotics kai zyxel mia xaroula an kai gia ta kainouria ta zyxel mia epifilaxi.auta ta liga.wave epexa ligo me cisco.alli texnologia ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserafeim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 gia tin cisco exei na pei kaneis kati ... kana kalo routeraki ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 9106 us robotics 99euro kai wireles, to dokimasa malista kai me to pda mou kai paizei kanonika xoris nba rithmiseis tipota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.