mert Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ποιούς θεωρείται τους πιο πρωτότυπους σκηνοθέτες που εχούν αφήσει το στίγμα τους στη βιομηχανία του κινηματογράφου?Για μένα Orson Wells - Citizen Cane Woody Allen - Bananas,Annie Hall,Sleeper Steven Spielberg - Jaws,Raiders of the Lost Arc,E.T,Schindler's List Tim Burton - Batman,Edward Scissorhands,Sleepy Hollow James Cameron - The Titanic,The Terminator Joel and Ethan Coen - Fargo,Raising Arizona,O Brother, Where Art Thou? Francis Ford Coppola - The Godfather trilogy,Apocalypse Now Oliver Stone - Platoon,Born on the Fourth of July Martin Scorceze - The Goodfellas,Taxi Driver,Rging Bull Ridley Scott - Alien,Blade Runner πάμε και σε λίγο πιο καινούργιους Quentin Tarantino - Reservoir Dogs,Pulp Fiction,Kill Bill David Fincher - Fight Club,Seven,The Game Sam Mendes - American Beauty
epote Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 δεν εχεις τον kubrick δεν εχεις τον bognuell δεν εχει τον fellini δεν εχεις τον godar δεν εχεις τον κισλοφσκι....αλλα εχεις τον spilberg?
^BOOMBOOM Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ο καλύτερος για εμένα προσωπικά είναι ο Kubrick, ειδικά στο 2001 που θεωρώ την καλύτερη ταινία ever.
dioptra999 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 o david linch einai gia emena o kaliters mias kai to malholand drive alla kai alles tainies tou einai ta protipa twn psixologikwn thriler!
stranger_77x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 kala einai dynaton na milame gia tous kalyterous skinothetes olwn twn epoxwn na bazoume ton Spielberg kai na min bazoume ton Hitchcock!!!!!!!!!
spoonman69 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Kubrick κι απο μενα. ;-) Ο τυπος ειναι το κατι αλλο...Οσες φορες κι αν δεις τις ταινιες του παντα κατι καινουριο εχουν να σου δωσουν
Alt3rnative Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Darren Aronofsky - Requiem For A Dream David Fincher - Seven - ... Ston Kubrick kai ton Hitchcock anaferthikate hdh!!!
mert Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εpote δεν χρειάζεται να είσαι τοσο σκληρός πολύ ξέχασα γιατί είχα πολούς στο νου μου.
Cue Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εpote δεν χρειάζεται να είσαι τοσο σκληρός πολύ ξέχασα γιατί είχα πολούς στο νου μου. δε νομίζω ότι ο epote ήταν "σκληρός" απέναντί σου. το smiley το πρόσεξες? αλλα εχεις τον spilberg? Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί τέτοια αντίδραση για τον Spielberg. Δεν έχει βγάλει ταινίες (και συνεχίζει) που πέξανε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του κινηματογράφου η κάθε μία για τον δικό της λόγο? :/
aragorn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Καλύτερο σκηνοθέτη αντικειμενικά δύσκολα μπορώ να πω. Personal Favorite πάντως Tim Burton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.