Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση παιχνιδιού

Global_moderator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το pandemonium2,παλίο παιχνίδι αλλά το έψαχνα και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση..Έχω ένα λλαπτοπ με 32άρα κάρτα γραφικών(Nvidia)και πριν ξεκινήση η διαδικασία μου εμφανίζει ένα error

The dynamic link library glide2x.dll could not be found.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?Θυμίζω ότι το παιχνίδι είναι παλιό..Μήπως πρέπει να βρω κάποιο patch για την κάρτα γραφικών?Μπορώ να κάνω κάτι για το εγκαταστήσω?

Eυχαριστώ πολύ για την βοήθεια ;)

Δημοσ.

Βασικά το λάθος μεταφράζεται: “Δεν βρέθηκε voodoo κάρτα στο σύστημα σας.”

Το glide2x.dll είναι ένα dll που είχανε μόνο οι κάρτες τις 3Dfx. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το παιχνίδι θέλει 3Dfx κάρτα για να παίξει.

Βασικά μου φαίνεται περίεργο γιατί τα παλιά παιχνίδια ήταν γραμμένα και σε κάποιο hardware accelarated API (στην περίπτωσή μας Glide API) αλλά και σε software.

Ψάξε στο google για το πρόβλημα και αν δεν βρεις τίποτα ψάξε για glide wrappers. Οι glide wrappers είναι κάτι βιβλιοθήκες που εξομοιώνουν το glide σε άλλα APIs (OpenGL και D3D). Έχω εκατομμύρια χρόνια να ψάξω για glide wrappers και δεν ξέρω αν έχει βγεί τίποτα καινούριο αλλά αν θυμάμαι καλά μπορείς να τους βρείς στο voodoofiles.com.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
Βασικά το λάθος μεταφράζεται: “Δεν βρέθηκε voodoo κάρτα στο σύστημα σας.”

Το glide2x.dll είναι ένα dll που είχανε μόνο οι κάρτες τις 3Dfx. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το παιχνίδι θέλει 3Dfx κάρτα για να παίξει.

Βασικά μου φαίνεται περίεργο γιατί τα παλιά παιχνίδια ήταν γραμμένα και σε κάποιο hardware accelarated API (στην περίπτωσή μας Glide API) αλλά και σε software.

Ψάξε στο google για το πρόβλημα και αν δεν βρεις τίποτα ψάξε για glide wrappers. Οι glide wrappers είναι κάτι βιβλιοθήκες που εξομοιώνουν το glide σε άλλα APIs (OpenGL και D3D). Έχω εκατομμύρια χρόνια να ψάξω για glide wrappers και δεν ξέρω αν έχει βγεί τίποτα καινούριο αλλά αν θυμάμαι καλά μπορείς να τους βρείς στο voodoofiles.com.

Ελπίζω να βοήθησα.

Ασφαλώς και βοήθησες και σε ευχαριστώ..Αλλά πιο glide wrapper να κατεβάσω?

Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου:(

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον μιας και έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό. Θα σου πρότεινα να τους κατεβάσεις όλους και να τους δοκιμάσεις ξεκινώντας από αυτούς που είναι για OpenGL.

Ακόμα αν θες δοκίμασε να παίξεις το παιχνίδι από το CD-ROM, μπορεί να βρεις κάποιο .exe που να το τρέχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...