Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για μπλοκάρισμα ανεξέλενκτου download.

spor_os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι διαχειριστής σε κάποιους υπολογιστές που βρίσκονται σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας (μιλάμε για ADSL). Αυτό το εκμετελλεύονται οι χρήστες και βάζουν και κατεβάζουν ότι τους καυλ...σει.

Αυτό που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να απαγορεύει το download αρχείων με καταλήξεις όπως *.exe *.avi *.mp3 κ.α. (Δεν μιλάμε για Norton I.S.)

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω guest ή άλλο user account για να το περιορίσω από εκεί.

Καλό θα ήταν αν υπήρχε και πρόγραμμα που θα απαγόρευε το τρέξιμο και το install αρχείων με καταλήξεις όπως *.exe *.avi *.mp3 κ.α.

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για παρόμοια λύση ακόμα και σε hardware επίπεδο (router που να σου δίνει τέτοια δυνατότητα). Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει.

Σε software μπορείς να βάλεις το netlimiter και να το "κρύψεις" με κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν κάνει βέβαια αυτό που ζητάς 100% αλλά μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένα applications. Π.χ. αν ξέρεις ότι κατεβάζουν από emule κόβεις το emule κλπ.

Δημοσ.
Σε software μπορείς να βάλεις το netlimiter και να το "κρύψεις" με κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν κάνει βέβαια αυτό που ζητάς 100% αλλά μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένα applications. Π.χ. αν ξέρεις ότι κατεβάζουν από emule κόβεις το emule κλπ.

Αυτό με το emule πως γίνεται να το κόψω; Θα με ενδιέφερε να μάθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...