spor_os Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Παιδιά είμαι διαχειριστής σε κάποιους υπολογιστές που βρίσκονται σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας (μιλάμε για ADSL). Αυτό το εκμετελλεύονται οι χρήστες και βάζουν και κατεβάζουν ότι τους καυλ...σει. Αυτό που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να απαγορεύει το download αρχείων με καταλήξεις όπως *.exe *.avi *.mp3 κ.α. (Δεν μιλάμε για Norton I.S.) Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω guest ή άλλο user account για να το περιορίσω από εκεί. Καλό θα ήταν αν υπήρχε και πρόγραμμα που θα απαγόρευε το τρέξιμο και το install αρχείων με καταλήξεις όπως *.exe *.avi *.mp3 κ.α. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.
grjohn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ενδιαφέρομαι και εγώ για παρόμοια λύση ακόμα και σε hardware επίπεδο (router που να σου δίνει τέτοια δυνατότητα). Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει. Σε software μπορείς να βάλεις το netlimiter και να το "κρύψεις" με κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν κάνει βέβαια αυτό που ζητάς 100% αλλά μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένα applications. Π.χ. αν ξέρεις ότι κατεβάζουν από emule κόβεις το emule κλπ.
polidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ela file min anxonese kai ase ta palikaria na kanoun download aneta.xa xa!!!
bartlal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 analoga me to posa dia8etei h etairia, egw proteinw watchguard, seira firebox. einai hardware kai mporeis na mplokareis oti 8eleis. gia tsekare: http://www.watchguard.com/products/firebox.asp
spor_os Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Σε software μπορείς να βάλεις το netlimiter και να το "κρύψεις" με κάποιο προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν κάνει βέβαια αυτό που ζητάς 100% αλλά μπορείς να μπλοκάρεις συγκεκριμένα applications. Π.χ. αν ξέρεις ότι κατεβάζουν από emule κόβεις το emule κλπ. Αυτό με το emule πως γίνεται να το κόψω; Θα με ενδιέφερε να μάθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.