Προς το περιεχόμενο

mp3 organizer

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia exete na proteinete kapoio ''exipno'' programma diaxeirisis mousikou periexomenou? eite shareware eite oxi,ftanei na exei kali anazitisi,me titlo tragoudiou,tragoudisti,akomi kai apo ta tags (imerominia tragoudiou,eidos ktl)

Δημοσ.

molis ekana mia grhgorh dokimh, fenete mia xara. to 8ema einai pos 8a perasw ta dedomena apo to whereisit sto MPEG Audio Collection. giati na perasw ola ta cd mou apo thn arxh asta na pane

Δημοσ.

Tι έχει καλύτερο το MPEG Audio Collection από το WhereIsIt?

Προς Θεού δεν έχω κόλλλημα με το WhereIsIt απλά είχα δοκιμάσει το MPEG Audio Collection πρόχειρα και δεν μου γέμισε το μάτι.

Δημοσ.

-[b}{d]- opws den exeis psaksei ki esy poly to MPEG Audio Collection etsi den exw psaksei ki egw to WhereIsIt? Apla to MPEG A. C. einai to prwto pou xrhshmopoihsa, me bolepse kai ektote den to exw allaksei.

Δημοσ.

Αδέλφια απο ότι είδα χθές που δοκίμασα το MPEG Audio δεν υποστηρίζει virtual disk για audio cd (πολύ βασικό για εμένα) και εννοείται αφού δεν υποστηρίζει virtual disk και Audio δεν κάνει και σύνδεση με CDDB servers. Είναι ένα πολύ καλό, απλό και free πρόγμαμμα και κάνει ακριβώς ότι λέει και το όνομα του. MPEG . Άν θέλετε να περνάτε photos cds/Audio cds/bla/bla τότε ώς τώρα μάλλον το WhereIsIt είναι μονόδρομος. Ψάχνω χρόνια τώρα να αδικαταστήσω το WhereIsIt με κάποιο ανάλογο σε freeware αλλα ... Nothing.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

cozzyzz, για πες πως χρησιμοποείς το virtual disk γιατί εγώ δεν βρίσκω τπτ σχετικό.

Εσύ λες πως γίνεται από τους καταλόγους μας και μόνο να αντλήσουμε freedb info;

Ή ότι 'στήνεις' ένα audio με κάποιο image tool και μετά το δίνεις στο whereisit για να πάρει info από freedb;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...