MasterX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth Usb Adapter για να έχω σύνδεση με το κινητό μου, κυρίως για μεταφορά αρχείων και καταλόγου, αλλά και χρήση του PC σαν ανοιχτή ακρόαση... Όποιος έχει να προτείνει μάρκες ή κάποιο που έχει δοκιμάσει θα με ενδιέφερε η γνώμη του.. Επίσης τι θα πρέπει να προσέξω... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 φιλε εγώ πήρα από τα cosmote shops έναν class I usb bluetooth adaptor της level one με μονο 34,99 ευρώ τελική τιμή. νομίζω αξίζει! στο πλαίσιο είχε με 50+ ευρώ κάτι άσχετες μάρκες. έχω μείνει παρα πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εγώ έχω αγοράσει ένα USB Adapter Class I της Trust από OneWay και είναι πολύ καλό . Δεν μου έχει παρουσιάση το παραμικρό πρόβλημα . Και αυτό έκανε μόνο 33 ευρώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εγώ θα συνιστούσα το παρακάτω επειδή είναι από τα πιό φθηνά επώνυμα που θα βρείς, είναι 100 μ. εμβέλεια και υποστηρίζει όλα τα profiles (κάτι που δεν θα το βρείς εύκολα). Το έχω αγορασμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=116588 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Εγώ θα συνιστούσα το παρακάτω επειδή είναι από τα πιό φθηνά επώνυμα που θα βρείς' date=' είναι 100 μ. εμβέλεια και υποστηρίζει όλα τα profiles (κάτι που δεν θα το βρείς εύκολα). Το έχω αγορασμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=116588[/quote'] Καλησπέρα! Είναι συμβατό με Nokia 6600? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Φυσικά και είναι. Εχω συνδέσει πάνω του από άλλο Η/Υ μέχρι bluetooth handsfree !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.