Προς το περιεχόμενο

Outlook Express σφάλμα 0x800CCC0F

wert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εντάξει ας πούμε ότι είναι κάτι κλασικό και με ένα search θα βρούμε ένα σωρό λύσεις όπως και από την ίδια την microsoft και στα Ελληνικά κιόλας εδώ :?

Να κοιτάξω τις ρυθμίσεις; Τις έχω κοιτάξει και είναι σωστές.

Αλλες λύσεις όπως απενεργοποίηση του firewall του antivirus κλπ τα έκανα χωρίς αποτέλεσμα.

Προτείνει και την επανεγκατάσταση του Outlook Express αλλά εδώ πάλι δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα αν και δεν το έχω κάνει ακόμα.

Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα το Outlook Express γιατί το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν πάω να στείλω e-mail με λογαριασμό freemail.

Λαμβάνω όμως από εκεί κανονικά.

Τα e-mail φεύγουν επίσης κανονικά με λογαριασμούς ebox και forthnet. Όχι όμως από freemail.

Ξανάφτιαξα τους λογαρισμούς freemail από την αρχή και πάλι τα ίδια.

Μια άλλη ιδέα είναι αυτή εδώ αλλά μπαίνω κανονικά στο web mail της freemail και οι θυρίδες μου είναι άδειες.

Εχετε καμιά ιδέα και καμιά άλλη λύση πρίν προβώ στη λύση απεγκατάστασης του Outlook Express και μετά του antivirus μπας και βρώ τη λύση.

Ξαναλέω ότι το πρόβλημα παρουσιάζετε μόνο αν προσπαθήσω να στείλω με λογαριασμό freemail ενώ με τους άλλους όλα είναι κανονικά. :-P

Δημοσ.

mail.freemail.gr

αλλά και smtp.freemail.gr να βάλω αποτέλεσμα μηδέν.

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο.

Εχω δοκιμάσει ξέχασα να πώ και δεύτερο pc μήπως το ένα είχε πρόβλημα αλλά πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα και με σύνδεση ΗΟL μήπως και έφταιγε η forthnet αλλά τίποτα πάλι.

Δημοσ.
Δες, μήπως κολλάει στην περίπτωση: [url']http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103086[/url]

gerontas Ευχαριστώ πολύ. Έπιασε :razz:

Αλλά τι νούμερο είναι πάλι τούτο; Έβαλα για το freemail διακομιστή εξερχομένων το mailgate.forthnet.gr και δούλεψε.

Το κανονικό που είναι mail.freemail.gr γιατί δεν μου δουλεύει;

Στην τελευτέα ενημέρωση που μας είχε κάνει το freemail τον Ιούλιο μας είχε πεί

POP3/Incoming Mail Server: pop.freemail.gr

SMTP/Outgoing Mail Server: mail.freemail.gr

και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι πρίν λίγες μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...