Προς το περιεχόμενο

greek top10

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tha ithela na mou peite kanena top10 me ellinika tragoudia pou kykloforoun auti tin stigmi.emporika an ginetai giati paizw dj se kafeteria k pisteuw oti exw meinei pisw teleutaia...epeisis an kseretai kana site me ellinika top10 ektos apo to http://www.radio1.gr

thanx in advance :)

Δημοσ.

Θα σου παραθέσω το δικο μου ελληνικο chart για αυτη την εβδομαδα....(Διαφορα ειδη αλλα σιγουρα οτι καλυτερο ακουγεται...)

1.Γιωργος Ξανθιωτης - Chiculata

(Οτι πιο χορευτικο ....Μας ερχεται απο τη Θεσσαλονικη...Το τραγουδι ειναι τριετιας ομως τωρα τσακισε τα παντα...Γυφτικο και ολα τα μωρα στη πιστα..)

2.N.Πορτοκαλογλου & Μ.Πυροβολακης - Στης Εκκλησιας τη Πορτα

(Συνεργασια που κανει τη διαφορα...Ωραιο ελαφρυ ροκακι....για παντρεμενους και μη...)

3.Sarmpel & E.Mερκουρη - Σε πηρα Σοβαρα

(Aλλο ενα Oriental Hit...Μια διασκευη ενος πασιγνωστου τραγουδιου (sidi Mansour)

4.Μηδενιστης - Αφιερωμενο

(H Hip-Hop προταση....Ανατρεπτικο και πολυ δυνατο.)

5.Καραφωτης - Ζινα - Μονοπατια

(Η συνεργασια τους σε ενα κομματι για κοψε-φλεβα κατασταση.)

6.Φωτεινη (Fame Story) - Bailamos

(Η συνεργασια της με τους Goin'Through εδω σε μια αλλη εκτελεση του γνωστου Αισ'Μπαλαμο...)

7.Φιλιππος Πλιατσικας - Χρειαζεται ενα Θαυμα

(Σε συνεργασια με Λ.Μαχαιριτσα ενα calm αξιολογο τραγουδακι...)

8.Γιωργος Τσαλικης - Σκοταδι

(Ισως το καλυτερο του τραγουδι απο το τελευταιο του album)

9.Mikro - Iπταμενοι δισκοι

(Απο το καινουριο τους album ισως το πιο αξιοπροσεκτο κομματι)

10.Domenica - H καρδια μου ταξιδευει (remix)

(Ενα remix που αλλαζει το αυθεντικο αρκετα...Πολυ καλη η μεταφορα..)

11.Ιωαννα Κουταλιδου - Θα ραγιζουν οι καρδιες

(Ενα hit ακι εποχης τσιφτετελοειδες φυσικα...Ποια ειναι αυτη η Κουταλιδου :( )

12.Γιωργος Μαζωνακης - Σε εχω κανει θεο

(Απο το Live του Μαζωνακη αυτο....Μια εκτελεση απο το τραγουδι της Στανιση..)

13.Νικος Κουρκουλης - Τωρα

(Ενα κεφατο κομματακι ψιλο ποπ-ροκ που ανεβαζει την κατασταση.)

14.Στελιος Ροκκος - Η καρδια μου θα σπασει

(Ενα μελαγχολικο αλλα με ωραιους στιχους κομματακι)

15.Αλκηστις Πρωτοψαλτη - Ολα αυτα που φοβαμαι

(Αυτη η κορυφαια εκτελεση του How you remind me απο Nickelback)

16.C-Real - Mην ανησυχεις

(Χαλαρο , ομορφο , ακουστικο....classic C-Real..)

17.Xριστοφορου - Ελα Ελα

(Η προσπαθεια της Κυπρου στη φετινη Eurovision)

18.Eλλη Κοκκινου - Γινε

(Χαλαρο , παιζεται πολυ στα ραδιοφωνα)

19.Πασχαλης Τερζης - Εχω μια αγαπη

(Ο λαικος τραγουδιστης σε μια καταθεση ψυχης)

20 Τριλιζα - Δωσε Ανασα

(Καλος στιχος απο ενα πολυ καλο υποσχομενο συγκροτημα)

Βonus Track (from BoyfromSalina)

Χρυσπα - Μου κανει πλακα ο θεος :)

Ελπιζω να βοηθησα....:)

Δημοσ.

Καλα ρε σεις πως μπορείτε και ακούτε ελληνικά?? Ειδικά κάτι π...ς σαν το chiculata είναι πραγματικά ανελέητες... (lol)

Α ρε κατάντια ο Έλληνας... δλδ πρέπει να ακούσει το γύφτο για να σηκωθεί πάνω και να χορεψει?? Αν είναι δυνατόν...

Δημοσ.

Φιλε μου μη κατακρινεις τι ακουνε οι αλλοι....Και εγω οταν ημουν 20-25 χρονων δεν ακουγα καθολου ελληνικα ....Οσο μεγαλωνεις αλλαζεις....:)

Επι πλέον λόγω δουλειας (dj) και μαλιστα σε γαμους μερικες φορες πρεπει να ξέρεις και απο ελληνικα.....(Kαι πιστεψε με τα λεφτα ειναι στους γαμους...)

Δημοσ.

Συγνώμη αν το παρακάνω με το κράξιμο στα ελληνικά αλλά δεν τα αντέχω με τπτ :evil: (προς το παρόν τουλάχιστον, ο άνθρωπος όπως λες αλλάζει μεγαλώνοντας :wink: )

Αυτό που λες για τη δουλειά του dj δυστυχώς είναι απόλυτα σωστό... Σε αυτή τη χώρα, όχι μερικές φορές αλλά σχεδόν πάντα, πρέπει ο dj να παίζει ελληνικά. :evil:

(Για μένα είναι η κατάρα που κηνυγάει τον έλληνα dj...:evil: μην τσιμπάτε όσοι το βρίσκετε υπερβολικό αυτό που λέω, είναι απλά η προσωπική μου άποψη :-| )

Δημοσ.

Καλα τα λες φιλε μου..Δεν εχεις αδικο...αλλα οπως και να το κανουμε η ελληνικη γλωσσα αφομειωνεται καλυτερα και μπαινει καλυτερα στο αφτι μας....απο ποιοτητα δεν σκιζουμε αλλα πλεον εχεις πολλες επιλογες και στο ελληνικο τραγουδι...

Αν ειδες στο Παραπανω chart εχει και κανενα ποιοτικο απλα επειδη ο Xvipes μας ανεφερε οτι ειναι για μαγαζι του εβαλα τα πιο τρανταχτα...

Δημοσ.

Megale ena tha sou pw!Paize To number one ths paparizou!Patra pou hmouna me to pou empaine to kommati ginotane xamos!Oxi oti mou aresei alla gia eurovision kai gia auth thn epoxh se club skizei!Apo kei kai pera symfwnw meses akres me ton player!

Δημοσ.
Καλα ρε σεις πως μπορείτε και ακούτε ελληνικά?? Ειδικά κάτι π...ς σαν το chiculata είναι πραγματικά ανελέητες... (lol)

Α ρε κατάντια ο Έλληνας... δλδ πρέπει να ακούσει το γύφτο για να σηκωθεί πάνω και να χορεψει?? Αν είναι δυνατόν...

mazi file alla distixos einai i douleia mou tetoia pou den mporw na kanw k alliws.exw mathei apeksw to kommati tou nino to fobamai k kati alles mamakies distixos! :(

Ρίξε μια ματιά εδώ !

to exw dei to site alla exei psilo mlkies mesa.

an mporeite na mou peite ta emporika(oxi tsiftetelia k skiladika)

The_player poli kali lista an k merika opws to Chiculata den nomizw na mporw na ta paiksw stin kafeteria... exei kaneis allos na mou pei kamia lista?

Δημοσ.

Αμα δεν αρέσει σε κάποιον το ελληνικό δε το ακούει.Δε χρειάζεται να κατακρίνει τους άλλους που τα παίζουν.

Γίναμε όλοι ξαφνικά underground...

Tελικά θα μου πείτε ποιος έιναι αυτός ο μαμημένος DJ απ την Αγγλία που φέρνει όλα τα καλά κομμάτια..??

Δημοσ.
Αμα δεν αρέσει σε κάποιον το ελληνικό δε το ακούει.Δε χρειάζεται να κατακρίνει τους άλλους που τα παίζουν.

Γίναμε όλοι ξαφνικά underground...[/b]

1. δεν γινεται να μην ακούς ελληνικά γιατί ακούγονται απο παντού! :mad: icon_brrr.gif

2. δεν κατακρίνω αυτούς που τα παίζουν στα club αλλά αυτούς που τους αρέσουν :mad: με συνέπεια να αγκάζονται από τα αφεντικά οι dj να τα παίζουν θέλουν δε θέλουν :evil: :evil: (Βέβαια καθένας δικαίωμα του να του αρέσει ότι θέλει αλλά εξήγησα και πιο πριν ότι το παρακάνω με το κράξιμο γιατι βγαίνω εκτός εαυτού με αυτή την κατασταση και ζητώ και συγνώμη από όσους θίγονται με τις απόψεις μου για τα ελληνικά)

3. δεν γίναμε όλοι ξαφνικά underground! :grin: εγώ παραμενω overground...icon_brrr.gif icon_brrr.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...