tzoykas Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Είσαι σίγουρος ότι αυτό δε συνέβαινε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της οθόνης; Οι trinitron οθόνες έχουν δυο λεπτά σύρματα (βάλε άσπρο background στην οθόνη σου και θα δεις δύο οριζόντιες μαύρες γραμμές) τα οποία κρατάνε τη μάσκα της οθόνης. Αυτά είναι ευαίσθητα στην κίνηση. Αν χτυπήσεις απαλά το γραφείο συμβαίνει το "τίναγμα" που αναφέρεις. Δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. Τα ηχεία σου τα έχεις επάνω στο γραφείο; Και όταν λες ότι δε συμβαίνει από τα ηχεία εννοείς ότι γίνεται όταν χτυπάς το χέρι σου πχ; Βάλε τα ηχεία πάνω σε κάτι μαλακό (πανί/τσόχα) και δοκίμασε. Αν πάλι συμβαίνει το ίδιο (και δε γνωρίζω βέβαια πόσο "έντονα" συμβαίνει) ίσως να είναι ΠΟΛΥ χαλαρά τα σύρματα. Αν και δε ξέρω αν αποτελεί λόγο για service.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Όχι δεν το έκανε απο την πρωτη μέρα. Αυτό 100%. Αυτο με τα συρματάκια που λες το γνωρίζω. Η εικονα κουνιέτε από το κεντρο και κάτω. Κυριος πανω και κάτω απο το κατω συρματακι. Τα ηχεία δεν θα έλεγα ότι ειναι ακριβώς πάνω στο τραπεζι. Κάπου πιό κάτω είναι. και τα υπόλοιπα πολυ μακρια. Αυτο που λες με τα ηχεια, τα πηρα απο το γραφειο και τα εβαλα στο πατωμα. Αλλα και πάλι τα ίδια...
kifinas Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 ΜΗΝ επέμβεις στην οθόνη σου. Συνήθως σε αυτή την ηλικία (3-4 χρόνια) όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται από την γήρανση εξαρτήματος (πυκνωτή, αντίστασης..,). Πήγαινε την σε ηλεκτρονικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια θα πρέπει να πληρώσεις αλλά κάπως πρέπει να ζήσουν και οι συνάδελφοι στην πόλη σου
Melissa_virus Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Χαχαχαχα σωστός Κιφίνα. Αλλα δεν ξέρω κατά πόσο οι συνάδελφοι σου σε αυτήν εδω την ... πόλη είναι και τόσο αξιοι για να τους πάω την οθόνη μου... Γιατί κάτι μου λέει ότι άμα ανοίξει Λαμιώτης την οθόνη μου, είναι σαν να θέλω να την πετάξω...
dtkos Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Το πρόβλημα είναι γνωστό, κακή επαφή λόγω θερμοκρασίας, (συνήθως στον μετασχηματιστή υψηλής τάσης ) αν έχεις καμμία σχέση με κολλητήρι είναι καιρός να το πιάσεις. Αν όχι τότε στο servis της sony (ακριβό) ή σε εργαστήριο επισκευής TV στην γειτονιά σου. Αλλη λύση (πάντα με δική σου ευθύνη ) μιά μουνιά στο πάνω μερος μπορεί να λύσει το πρόβλημα προσωρινά μπορεί να το κάνει όμως και μόνιμο.
dtkos Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Παροράματα : Σειρά 4η περίπου στην μέση γράφει ΜΠΟΥΝΙΑ κοι οχι μουνιά!!!! Ξερω τοι το μ.... σέρνει καράβι αλλα δεν νομίζω να φτιάχνει και μόνιτορ.
The_Judas Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Παροράματα : Σειρά 4η περίπου στην μέση γράφει ΜΠΟΥΝΙΑ κοι οχι μουνιά!!!! Ξερω τοι το μ.... σέρνει καράβι αλλα δεν νομίζω να φτιάχνει και μόνιτορ. Υπάρχει ένα κουμπάκι στα δεξιά του post που λέει edit! Πάτησε το για να κάνεις αλλαγή αν θές. Η άστο όπως είναι , δεν είμαστε συντηρητικοί εδώ στο insomnia
Melissa_virus Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 dtkos δεν κατέχω απο κολλητήρι... Τώρα που έψαξα τα χαρτιά τις οθόνης, η εγγύηση της είναι μέχρι 05/09/2005. Αλλα θα βρω άκρη? Την είχα πάρει από Λαμία ... απο το Ράδιο Κορασιδη... Αυτές οι περιπτώσεις είναι ού μπλέξεις... Αλλά αν τους πω το πρόβλημα θα το πάρουν σαν πρόβλημα? Μετά το Πάσχα που θα ξαναγιρίσω Λαμία θα παω οπωσδήποτε να τους πρίξω. Ελπίζω να μου δώσουν καμία άλλη κατά την διάρκεια του servise αν καταφέρω να βρω άκρη.
GRGION Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 1ον δοκιμαζεις την οθονη σου σε αλλο pc (αν δεις τα ιδια συμπτωματα τοτε εισαι σιγουρη για το προβλημα της οθονης) 2on αν αυτο δεν ειναι ευκολο κουνα λιγο το καλωδιο της οθονης να δεις αν αυτο επηρρεαζει την εικονα μηπως φταιει αυτο 3ον αν δεν φταιει το καλωδιο τοτε κλαφτα Χαραλαμπε Η προταση μου ειναι μαζεψε χρημα για καινουρια οθονη και μη σκεφτεις επισκευες δεν συμφερει (χαλαρα 60ε η επισκευη αυτη και δεν ξερεις αν στο μελλον δεν προκυψει κατι) επισης δεν εισαι σιγουρη για το τι δουλεια θα σου κανουν.(Μιλαω εκ πειρας εχω δουλεψει σε ηλεκτρονικα εργαστηρια και οι καλοι τεχνικοι σπανιζουν ασε που τα προιοντα της εποχης μας φτιαχνονται για να αλλαζονται και οχι για να επισκευαζονται.
squib Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 εχω την εντυπωση ότι είναι μάλλον κάποια "κρυα" κόληση που με τον καιρό τα έφτυσε...πάρε νέα οθόνη γιατί να δώσεις 30-40 euro σε κανά ηλεκτρονικό κρίμα είναι...
Melissa_virus Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Πω πω απογοητεύτικα πλήρως. Δεν είναι και τόσο εύκολο να πάρω καινούργια οθόνη Γιατί άμα πω να πάρω, επειδή κάθομαι με τις ώρες μπροστά θα δώσω καμιά 500αρού να πάρω κάτι αρκετά καλό. Αυτη την οθόνη όταν την πήρα έκανε 330euro. Κρίμα... Θα προσπαθήσω να βρώ άκρη με την εγγύηση. Και αν κάνουν τα κορόιδα, θα πηγαίνω κάθε μέρα και θα τους πρίζω. θα πάρω καινούργια οθόνη αναγκαστικα (από άλλο μαγαζί εννοείτε). Αλλά αν βρω άκρη καλώς. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.