laptopmaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Laptopmaniac, οταν παιζεις παιχνιδια στο φορητο σου, παιζει με την μεγιστη αποδοση? Η πρεπει να το βαλεις στο ρευμα για να παιξει κανονικα? Εγω παντως δε μπορεσα να βρω την λυση σε αυτο το "προβλημα" Φίλε μου δυστυχώς δεν παίζω πια παιχνίδια, αλλά στο 3d studio max αποδίδει μια χαρά είτε στην μπαταρία είτε στο ρεύμα. Παρεπιπτόντως τι εγγύηση σου έδωσαν για τη μπαταρία? Ροτάω γιατί ξέρω περιπτώσεις όπου η εγγύηση της μπαταρίας διαφέρει απο αυτή του υπόλοιπου φορητού.
rafraf24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Φίλε μου δυστυχώς δεν παίζω πια παιχνίδια' date=' αλλά στο 3d studio max αποδίδει μια χαρά είτε στην μπαταρία είτε στο ρεύμα.Παρεπιπτόντως τι εγγύηση σου έδωσαν για τη μπαταρία? Ροτάω γιατί ξέρω περιπτώσεις όπου η εγγύηση της μπαταρίας διαφέρει απο αυτή του υπόλοιπου φορητού.[/quote'] 1 Χρονο εγγυηση και για το φορητο και γιατην μπαταρια, κανεις 3dstudio στο φορητο? Αντεχει? Τοδικο μου που ειναι 1 γιγα μνημη και P4 3.2 θα το σηκωσει η θα σερνεται λες? Γιατι αποσο ξερω απαιτει μεγαλη ποσοτητα μνημης
laptopmaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 1 Χρονο εγγυηση και για το φορητο και γιατην μπαταρια, κανεις 3dstudio στο φορητο? Αντεχει? Τοδικο μου που ειναι 1 γιγα μνημη και P4 3.2 θα το σηκωσει η θα σερνεται λες? Γιατι αποσο ξερω απαιτει μεγαλη ποσοτητα μνημης Κοίτα το δικό μου έχει amd64 3700/1024ram/80gb ( amilo a 1630 ) και το τρέχει πολύ ικανοποιητικά. Στο δικό σου δεν έχεις παρα να το δοκιμάσεις και να μας πείς και εμάς τα αποτελέσματα. Πάντως στο 3d studio max πέρα απο την μνήμη παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών αλλά φυσικά και ο επεξεργαστής. Απο όσο ξέρω οι P4 τα πάνε καλύτερα στο 3d studio απο τους amd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.