manosone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Καλησπερα.Λοιπον εχω ενα προβλημα με το buzzer(κατω απο την μπαταρια)στην μητρικη.Φωναζει συνεχεια και δεν σταματαει.Εχω την QDI KuDoz 7x. Το προβλημα: Μολις παταω το" power on" ακουγεται για 1 δευτερολεπτο το buzzer.Μετα σταματαει και ξεκιναει μολις περασω την οθονη στη οποια μου δειχνει "primary,slave,clock"κτλ. Τι δοκιμασα: 1)Εβγαλά ολα τα pins τα οποια συνδεουν την μητρικη με το panel μπροστα.Ενδειξη για το σκληρο κ.α. 2)Εβγαλα τα 3 Pin του ανεμηστηρα της ψυκτρας του επεξεργαστη. 3)Εβγαλα ολες τις καρτες PCI που ειχα μηπως βραχυκυκλωναν. 4)Εβγαλα την μητρικη απο το κουτι και την ακουμπησα σε κατι πλαστικο.Εκει σταματησε.Μετα την ακουμπησα πανω στις βιδες τις μητρικης--χωρις να τις βιδωσω--και ηταν ΟΚ.Μολις ομως τις βιδωσα,ξαναρχησε. 5)Κρατησα στο χερι μου την μητρικη αλλα παλι "φωναζε" 6)Εβγαλα το πληκτρολογιο και το ποντικι απο πισω και σταμστησε.Μετα εβαλα μονο το ποντικι και παλι ΔΕΝ φωναζε.Μετα βαζω το πληκρολογιο και φωναζε.Βγαζω το πληκρολογιο και βαζω ενα αλλο.Αλλα παλι εκανε θορυβο. Λαβετε υπ'οψην οτι: 1)Οταν μπαινω στο BIOS σταματαει το buzzer,και κατα την...παραμονη μου εκει,δεν κανει θορυβο.Μολις ομως βγω,κανει. 2)Εχω μπει στο BIOS και εχω βαλει την επιλογη "HALT ON:No errors",δηλαδη να μην ζηταει keyboard,mouse ktl,για να ξεκινησει. 3)Στις βιδες της μητρικης,εχω βαλει πλαστικα ωστε να μην ακουμπανε κατευθειαν πανω στις βιδες του κουτιου. Οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα,γιατι εκτος του οτι κανει ΠΟΛΥ θορυβο,χρειαζομαι και το PC. Ευχαριστωωωωω..
billpeppas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αν υποθέσουμε πως το PC λειτουργεί κανονικότατα... τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα βραχ. στο κύκλωμα. Οπότε αν δεν το θές πλέον το buzzer, απλά το καταστρέφεις [ δεν χρειάζεται να το σπάσεις , υπάρχουν διάφοροι τρόποι ]
manosone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Με την βοηθεια του "RaNd" βρηκαμε την λυση.Επρεπε να γινει reset στο BIOS.Bγαζεις την μπαταρια και το καλωδιο τροφοδοσιας,πατας,μετα βαζεις την μπαταρα και ολα οκ.
billpeppas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Το μεγαφωνάκι που έχουν ενσωματωμένο μερικές μητρικές, ή το μεγαφωνάκι που βρίσκεις στα κουτιά υπολογιστών, που κάνει τον γνωστό και ενοχλητικό ήχο εκκίνησης / σφάλματος...beep beep
Shadowthief Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 ΟΚ καλά το φαντάστηκα, απλά εγώ το ήξερα σα speaker! Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος το βράδυ! Τhanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.