Kazushi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα, κάνοντας web surfing: Υπάρχει μια εταιρία http://www.marvel-tech.gr η οποία πουλάει ένα gadget που το τοποθετείς μέσα σε οποιοδήποτε παλιό η καινούργιο κινητό τηλέφωνο, το ενεργοποιείς,το κρύβεις κάπου μέσα στο αμάξι η τι μοτοσικλέτα σου, και αν το αμάξι η μοτοσικλέτα κινηθεί για οποιονδήποτε λόγο το κινητό στέλνει sms σε προκαθορισμένους αριθμούς κινητού όπου ενημερώνει για τον «συναγερμό», καθώς και για το που βρίσκετε βάσει του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (cell id). Το gadget μπορεί επίσης να συνδεθεί με το immobiliser και με sms εντολή να κόψει την λειτουργία του κινητήρα.
kgliat Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα' date=' κάνοντας web surfing:Υπάρχει μια εταιρία http://www.marvel-tech.gr η οποία πουλάει ένα gadget που το τοποθετείς μέσα σε οποιοδήποτε παλιό η καινούργιο κινητό τηλέφωνο, το ενεργοποιείς,το κρύβεις κάπου μέσα στο αμάξι η τι μοτοσικλέτα σου, και αν το αμάξι η μοτοσικλέτα κινηθεί για οποιονδήποτε λόγο το κινητό στέλνει sms σε προκαθορισμένους αριθμούς κινητού όπου ενημερώνει για τον «συναγερμό», καθώς και για το που βρίσκετε βάσει του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (cell id). Το gadget μπορεί επίσης να συνδεθεί με το immobiliser και με sms εντολή να κόψει την λειτουργία του κινητήρα.[/quote'] Αυτές τις πληροφορίες αγαπητέ φίλε περί αποστολής SMS σε προκαθορισμένουν αριθμούς κλπ από που τις αντλείς;;; Στο site της εταιρείας που λες (αφήνω στην άκρη το ότι δεν είναι αξιόπιστο ιδιαίτερα..θυμίζει σελίδα user geocities π.χ. ερασιτεχνική) δεν αναφέρεται κάτι σχετικό..Καλό είναι αλλά....
Kazushi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Τους τηλεφώνησα και στείλανε με e-mail της οδηγίες χρήσης… Αυτές τις πληροφορίες αγαπητέ φίλε περί αποστολής SMS σε προκαθορισμένουν αριθμούς κλπ από που τις αντλείς;;; Στο site της εταιρείας που λες (αφήνω στην άκρη το ότι δεν είναι αξιόπιστο ιδιαίτερα..θυμίζει σελίδα user geocities π.χ. ερασιτεχνική) δεν αναφέρεται κάτι σχετικό..Καλό είναι αλλά....
GrMikeD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 As paei kapoios sto xolargo na mas kanei reportaz
Kazushi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Τελικά μετά από αναμονή μερικών ημερών ώστε να εκτελωνίσουν όπως μου είπαν, παρέλαβα το πλακετάκι που είχα παραγγείλει. Το gadget συνοδευότανε και από ένα καπάκι για κινητό ώστε να χωρέσει μέσα στο τηλέφωνο. Το καπάκι είναι περίπου ένα χιλιοστό ψιλότερο από το πρωτότυπο καπάκι του Nokia 3410 που διάλεξα για να χρησιμοποιήσω. Σε γενικές γραμμές το εγκατέστησα και το προγραμμάτισα με σχετική ευκολία, σε κάποιες επιλογές χρειάσθηκα το manual γιατί οι Ελληνικές λέξεις ήταν πολύ μεγάλες για την οθόνη του Νokia και τις είχαν κόψει για να χωρέσουν. Πριν το εγκαταστήσω μόνιμα στην GS μου, το έχω βάλει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου της γυναίκας μου… Μέχρι στιγμής (δυο μέρες λειτουργίας) μου έχει στείλει δυο μηνύματα συναγερμού, ένα όταν ένας βλάκας στο παρκάρισμα μας χτύπησε τον προφυλακτήρα και μια φορά όταν κάτι πιτσιρίκια παίζοντας έριξαν μια μπάλα πάνω του. Το μήνυμα που έστειλε το πλακετάκι είναι σαν το πιο κάτω: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ : ΝΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : ΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ : ΟΧΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΟΧΙ ΝΕΤ –212g09 LAC/CID – 2131/2c41 Το Σαββατοκύριακο θα το εγκαταστήσω στην μηχανή μου, more comments to come…
spook3ros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 to kinhto prepei na einai fortismeno na fantastw.An mou klepsoun to amaxi kai meinei apo mpataria to kinhto papala to systhma?
Kazushi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Εάν βασιστείς μόνο στην μπαταρία του κινητού, τότε μόλις τελειώσει η μπαταρία το κινητό θα σβήσει… Εγώ μαζί με το παλιό Nokia που βρήκα ξεχασμένο σε ένα συρτάρι βρήκα και έναν φορτιστή αυτοκίνητου που θα χρησιμοποιήσω για την μόνιμη εγκατάσταση στη μηχανή μου. Με τον φορτιστή αυτοκινήτου δεν υπάρχει θέμα νεκρής μπαταρίας. Επίσης βρήκα ένα αδιάβροχο σακουλάκι φτιαγμένο για κινητά ώστε κινητό και φορτιστής να μην χαλάσουν από τα νερά και την σκόνη.
spook3ros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 sygnwmh alla auto to systhma to thewrw poly mpakaliko.Fthno men ,oxi toso axiopisto de
Kazushi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 OK, έχεις φυσικά το δικαίωμα της γνώμης σου, αλλά αναρωτιέμαι σε τι βασίζεις αυτή τη γνώμη…
a123xxsp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 και ένα μπίπερ είναι καλό (αν το έχει ο συνεγερμός), απ' την άλλη όσο μπακάλικη και αν ακούγεται ή είναι δεν έχει καμία σημασία αν σε σώσει από κάποιον πονηρό που περιμένει να απομακρυνθεί για βουτήξει
Kazushi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μπακάλικο ξεμπακάλικο, έστω και μια φορά να σε ειδοποιήσει έγκαιρα για πιθανή κλοπή η ζημία στο αυτοκίνητο / μηχανή σου, έχει βγάλει με το παραπάνω τα λεφτά του… Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που το χρησιμοποιώ, και με έχει ειδοποιήσει δυο φορές για κραδασμό του αυτοκινήτου και μπόρεσα να επέμβω και τις δυο φορές έγκαιρα και να «πιάσω στα πράσα» τον «δράστη». Και στις δυο περιπτώσεις δεν υπήρχαν ζημίες, αλλά εάν υπήρχαν δεν θα είχα «αποσβέσει» την δαπάνη μου ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Αν θυμαμαι καλα ειχα διβασει παλια για κατι σαν βομβητη που συνδεεται με τον συναγερμο του αυτοκινητου και μας ειδοποιει οταν αυτος χτυπαει και φυσικα ειμαστε εντος εμβελειας του....Αν καποιος ξερει πιο πολλα ας μας διαφωτισει. :-| :-| :-| :-|
Kazushi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Πριν αρκετά χρόνια είχα μια 3αρα ΒΜW με συναγερμό Cobra, σαν αξεσουάρ είχαν βάλει ένα τέτοιο μπιπερ που έπαιζε στους 27 Mhz όπως τα CB και μέσο μιας στρογγυλής κεραίας που συνήθως την βάζανε στο πίσω ταμπλό ανάμεσα από τα ηχεία σε «ειδοποιούσε»... Τρόπος του λέγειν ειδοποιούσε, γιατί η εμβέλεια του ήταν 50-60 μέτρα. Τελικά βαρέθηκα να το κουβαλάω γιατί δεν έκανε τίποτα !
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Ενας γνωστός μου φτιάχνει τηλεειδοποίηση με καρτοκινητό που σε παίρνει τηλέφωνο(όχι μήνυμα) με τηλέφωνα NOKIA. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει,χρησιμοποιεί βέβαια φορτιστή και κρύβει το όλο σύστημα(καθόλου ογκώδες)κάτω από το ταμπλό. Το θέμα είναι όμως αν αρχίσει και χτυπάει και είσαι μακριά από το αυτοκίνητο,(πάρκιν Μετρό πχ)τι κάνεις?? :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.