vasiloukos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Έχω πρόβλημα με την Ελληνική γλώσσα όταν προσπαθώ να γράψω στο Adobe Photoshop 6.0 και Adobe Illustrator 10. Γράφω δηλαδή Ελληνικά και μου εμφανίζει χαρακτήρες μη κατανοητούς. Έχω λειτουργικό WINDOWS XP Pro ENG. Όταν προσπαθώ να γράψω σε OFFICE Ελληνικά μου γράφει κανονικά. Υπάρχει κάποια ιδέα ή pach για να μπορέσω επιτέλους να γράψω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Για δες το ακόλουθο: Start > Control Panel > Regional And Language Options Στις καρτέλλες Regional Options και στην καρτέλλα Advanced πρέπει να έχει επιλεγεί το Greek.
vasiloukos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ayto file mou to nwrizw kai exw hdh kanei thn ry8mish ayth. Kapoia allh protash?
RedKostas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Στην καρτέλα advanced του Regional and Language Options υπάρχει το code page conversion tables. Είναι όλα τα στοιχεία που αφορούν Greek επιλεγμένα?
Nikb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Κανονικά δεν πρέπει να γράφεις Ελληνικά στο Photoshop εάν δεν έχεις την Photoshop CE (Central European) version. Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί... Κοίτα και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=11581
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.