spor_os Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Χρησιμοποιώ το SpywareBlaster εδώ και καιρό και δεν μου είχε κάνει πρόβλημα. Όταν έβαλα την έκδοση 3.3 και πάω να κάνω Update (πάντα manual) τελειώνει το Update και μου βγάζει στην αρχική ότι έχει πρόβλημα στην προστασία και δεν μπορώ να κλικάρω πουθενά. Σημείωση: Τα ίδια ακριβώς μου κάνει και στην δουλειά. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς ή εγώ είμαι ο μ...ς της υπόθεσης.
giann.mes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Είναι ένα bug της έκδοσης 3,3. Αναμένεται να διορθωθεί. κάνε ένα από τα εξής: Πρώτος τρόπος Άνοιξε το πρόγραμμα -> updates -> κλικ στην καρτέλα options -> τσέκαρε Use Alternative Download Method -> κλικ στην καρτέλα update -> κλικ στο κουμπί Check for Updates -> Γίνεται κανονικά το update Δεύτερος τρόπος Κατέβασε το αρχείο http://www.spywareblaster.net/spywareblaster31/sbdatabase2.dtb Κάνε αντιγραφή και επικόληση αυτού του αρχείου μέσα στο φάκελο C:\Program Files\SpywareBlaster Στο μήνυμα που θα σου βγάλει αν θέλεις να αντικατασταθούν τα υπάρχοντα αρχεία πάτα ΝΑΙ. Το update τώρα έχει ολοκληρωθεί.
spor_os Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ πολύ giann.mes. Δουλεύει κανονικά πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.