Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα μαλλον σοβαρο προβλημα με την οθονη του pc μου (Μια samsung 1200nf), συγκεκριμενα οταν την ανοιγω το pc στα πρωτα 20 με 30 λεπτα η οθονη κανει κατι σκιασεις (σαν ασπρα ειδολα γυρω απτα γραμματα, που φαινονται σαν κυματιστες γραμμες), και μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα "στρωνει". Τι μπορει να συμβαινει? Η καρτα γραφικων ειναι μια asus v999ge, την δοκιμασα και με αλλη Vga και κανει ακριβψς τα ιδια. Επισης εκανα και degauss αλλα δεν διορθωσε απολυτως τιποτα.

Δημοσ.

Ρίξε της μιά σφαλιάρα, το πιό πιθανό έιναι οτι θα χαλαέι στιγμιαία περισσότερο.

Αν συμβαίνει αυτό τότε κάτι έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή γιατί η οθόνη μόλις ζεσταθεί όπως λες στρώνει δηλ. με την θερμοκρασία διαστέλλονται τα πάντα και είναι οκ.

Δημοσ.
Ρίξε της μιά σφαλιάρα' date=' το πιό πιθανό έιναι οτι θα χαλαέι στιγμιαία περισσότερο.

Αν συμβαίνει αυτό τότε κάτι έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή γιατί η οθόνη μόλις ζεσταθεί όπως λες στρώνει δηλ. με την θερμοκρασία διαστέλλονται τα πάντα και είναι οκ.[/quote']

Το εχω δοκιμασει να την "χτυπισω" ελαφρα αλλα δεν γινεται κατι σημαντικο. Οταν περασει λιγη ωρα μετα ομαλοποιητε και δειχνει κανονικα. Και το κακο ειναι οτι δεν νομιζω οτι ειναι πλεον στην εγγυηση. Ειναι μοντελο του 2002

Δημοσ.

Αρον το κατσαβιδι σου και την ηλεκτρική σου σκούπα και περιπάτει!!!!!!!! ;-)

Μπορεί να εχει μαζεψει πολύ σκόνη μέσα και να την επηρεάζει....

Σε μια SONY που έχω ο καθαρισμός της έδιωξε κάποια μικροπροβληματάκια που είχε.....

Μόνο πρόσεξε η ηλεκτρική να μην ρουφίξει κανά εξαρτηματάκι ή κανά πυκνωτή.....

Δημοσ.

Ρε παιδια, θα τρελαθω πραγματικα με το pc μου. Ακουστε το αλλο κουφο, εχω περιγραψει και σε προηγουμενο ποστ μου ενα προβλημα με τα ηχεια. Θα μου πειτε που κολλαει αυτο τωρα, απλα στα πρωτα 25-30 λεπτα οταν ακουω μουσικη αυξομειωνεται η ενταση του ηχου (Χωρις να παιζει το volume στα windows), πραγμα πολυ σπαστικο, γιατι εκει που ακουω μουσικη ξαφνικα χαμηλωνει πολυ και μετα απο λιγο δυναμωνει. Μετα απο την παροδο αυτου του χρονικυο διαστηματος παιζουν κανονικα και σταθερα στην κανονικη τους ενταση!! Σχετιζεται με το προβλημα στην οθονη? Μα τι συμβαινει με αυτο το μηχανημα τελος παντων??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...