Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε Καταστήματα για φτηνά μελανιά στην θες/νίκη για εκτυπωτές HP . συγκεκριμένα για HP 840C

Δημοσ.

pare fialidia pou gerizeis me siriga tis palies, pira me 35 euro ollo to set xroma kai mauro me siriga me 35 eura(kaneis pano apo 3 memismata)! Des se ekeino to magazi me grafika ulika apenati apo to panepistimio sta phototipadika.

Δημοσ.

Όντως αυτοί οι HP έχουν τεράστιο πρόβλημα με τα μελάνια τους!!Άκου εκεί να θες κοντά 60 ευρώ για να πάρεις έγχρωμο και μαύρο!!Ξεφτίλα!

Δημοσ.

για τον δικο μου (HP 690C) θες απο 60 και πανω για μελανια. Αν βρεις με 60 ευρω εισαι τυχερος. Βεβαια εχω σταματησει να τον χρησιμοποιω. Συμφερει το φωτοτυπαδικο.

Δημοσ.

an ta xanagemeiseis einai polu oikonomikoi. Pantos min xexnate re paidia oti oles oi etairies ektipoton ta fraga ta bgazoun apo ta melania kai oxi apo tous idious ektipotes!!!!

Giauto kai ta apla modela kostizoun oso mia allagi melanion...

Δημοσ.

paidia ta ksanagemisa ta melania mou alla exo problima me to mauro. to exromo bgazei ikanopiitika mporo na po alla edosa kai gia ta 24 euro kai den exmina ikanopoimenos

exo brei me 22 euro exromai kai mayro antistixa stin kalamaria

den ksero an einai kala omos

Δημοσ.

Πήγαινε στον Πανικίδη πάρε μια μπουκάλα Inktec 200ml μαύρο με 16euro και καθάρισες!

http://www.panikidis.com/action.func?param=dD1zZW52cCZhPSZnPcHNwcvZ08nMwSDMx9fBzdnNXszFy8HNwcrJwSBJTktKRVReSFBeSU5LVEVDJnA9MQ==&SESSID=u1tj29kh20b1g8l45q8t6l0gh2

Εγώ έχω γεμίσει την κεφαλή άπειρες φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν σκεφτείς ότι με τα 200ml γεμίζεις το cartridge των 40ml 5 φορές σου βγαίνει 16/5=3euro το γέμισμα.

Και άσε τη HP (και τους άλλους "ειδικούς" της αναγόμωσης) να κουρεύονται...

Δημοσ.

Εμενα δεν ξερ γιατι αλλα πολλες κεφαλες απ τον Hp 690c μου εχουν χαλασει πριν ακομα τελειωσει το μελανι. Στην αρχη συνηθως δουλευουν καλα. Αργοτερα βγαζουν μηνυματα οτι δεν εχουν τοποθετηθει σωστα αλλα εκτυπωνουν και μετα δεν αναγνωριζονται καθολου. Εχω μελανι για να γεμισω αλλα δεν εχω κεφαλες. Μπορει να γταιει ο εκτυπωτης γι αυτο; Αν φταιει ο εκτυπωτης γιατι με αλλες κεφαλες δουλευει;

Μηπως υπαρχουν πουθενα αδειες κεφαλες να αγορασω (μεταχειρισμενες);

Δημοσ.

ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Mindsoft ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 29, Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ (refil) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Printink ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΥΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΓ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ 5 . ΜΕΧΡΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΧΕΙΟ .ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...