Προς το περιεχόμενο

Elite P6pab-ap

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μνημη φιλε μου ειναι double side κανονικα.....ΟΛΕΣ οι μνημες που εχω πανω ειναι double side.....οταν ειναι 2 χ 256 το βλεπει κανονικα σαν 512 οταν ειναι 2 χ 256 και μια 512 το βλεπει σαν 760 + δεν θυμαμαι ακριβως.....οταν ειναι 512 πανω βλεπει 256.....!!!! οταν ειναι 512 + 256 βλεπει 512 !!!!!! γενικα νομιζω οτι πρεπει να γινει ενα bios update :)

Δημοσ.
η μνημη φιλε μου ειναι double side κανονικα.....ΟΛΕΣ οι μνημες που εχω πανω ειναι double side.....οταν ειναι 2 χ 256 το βλεπει κανονικα σαν 512 οταν ειναι 2 χ 256 και μια 512 το βλεπει σαν 760 + δεν θυμαμαι ακριβως.....οταν ειναι 512 πανω βλεπει 256.....!!!! οταν ειναι 512 + 256 βλεπει 512 !!!!!! γενικα νομιζω οτι πρεπει να γινει ενα bios update :)

Όχι φίλε μου...

Το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές και για αυτό είμαι τόσο απόλυτος...

Κάνε το update που λες αλλά ΔΕΝ πρόκειτε να δει την μνήμη σαν 512.

Είναι θέμα παλαιότητας h/w, δυστυχώς.

Δημοσ.

λες ε ? αντε να δουμε σημερα θα κανω το update ελπιζω να μπορω μετα να μπω στον υπολογιστη να σας πω τι εγινε !!!!!!! Α κατι τελευταιο...δεν πιστευω να θελει κανα format μετα απο το update ?????? Χθες εκανα !?!?!?!?!!

Δημοσ.
Α κατι τελευταιο...δεν πιστευω να θελει κανα format μετα απο το update ?????? Χθες εκανα !?!?!?!?!!

OXI BEBAIA.....

Tίποτα απολύτως εκτός από το εξής:

1- Nα μην κοπεί το ρεύμα κατά την διάρκεια του update και σβήσει το pc

2- Να μην σβήσει το Pc γενικότερα κατά την διάρκεια του update.

Διάρκεια λέγοντας περίπου 1 λεπτό το πολύ.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ αυτη τη motherboard και με ενδιαφέρει το θέμα της μνήμης. το manual γράφει οτι μπαίνουν 3χ128mb ή 3χ256 registered. δουλεύουν και τα απλά 256 κανονικά?

Δημοσ.

Μας έχει φάει τα σωθηκά αυτή η μητρική! Καλά που μου κάηκε γιατί ακόμα θα έτρεχα... Επίσης, φίλτατε, ακόμα και να μην στην βρει ολόκληρη, για να μην κολλάει δοκίμασε μέσα από το bios να τις βάλεις στις πιο αργές δυνατές ρυθμίσεις, για να παίζουν στα ίδια. Επίσης, παίξε με τις θέσεις μεταξύ τους, βάλε την πιο γρήγορη κοντά στον επεξεργαστή (συνήθως έχει ένα 7Τ, 75Τ η σκέτο νούμερο προς το τέλος των αριθμών σε κάθε τσιπάκι, που δηλώνει τα νανοδευτερόλεπτα, όσο μικρότερο τόσο καλύτερα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...