Προς το περιεχόμενο

Elite P6pab-ap

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες....εχω ενα προβλημα...εχω αυτη την μητρικη P6BAP-AP και οταν πανω 2 χ 256 μνημη.....πηρα μια μνημη 512 επιπλεον αλλα την βλεπει συνολικα 764 ΜΒ και το συστημα μου κολλαει....οταν την βαλω μονη της σαν 512 δουλευει σαν 256 ενω αν την βαλω με μια 256 επιπλεον την βλεπει σαν 512 συνολο.....με BIOS UPDATE θα λυθει ??? καμμια ιδεα ? εχω ενα P3 στα 800 με Windows XP SP1 πανω....please HELP !!!!

Δημοσ.

αυτη ειναι ναι ανοιξα και το κουτι και την ειδα.....P6BAP-AP γραφει και στο boot του p.c...thanks billpeppas :) Το προβλημα ειναι οτι βρηκα ενα bios update αλλα στο extract του file βγαινει ενα μονο αρχειο με καταληξη .bin......πως ανοιγει αυτο το αρχειο ?

Δημοσ.

Η μητρική σου είναι η P6BAP-A+ (μιας και το AP σημαίνει ΑPlus). Κοίταξε τι έκδοση είναι το PCB (το βλέπεις πάνω στη μητρική, ανάμεσα στις PCI slots νομίζω) 1.0 ή 2.2.

Δημοσ.

Το αρχείο bin είναι το BIOS Image.

Χρειάζεσαι κάποιον flasher [ σίγουρα θα τον έχει κάπου στο site η ECS ]

[ αλλιώς βρίσκεις κάποιον που είναι συμβατός με το BIOS chip σου ]

Δημοσ.

οκ παιδες...ευχαριστω...θα ψαξω το πρωι απο το μαγαζι με την ηρεμια μου να βρω flasher γιατι βαριεμαι απο εδω :( ελπιζω να δουλεψει γιατι θελω την μνημη μην παει τζαμπα :(

Δημοσ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ με το BIOS update δυστυχώς φίλε.

Το ότι βλέπει την μνήμη μισή είναι επειδή το στίκ που αγόρασες είναι πιθανότατα single side (έχει τσιπάκια από την μία μεριά μόνο) και high density...

Όλα τα παλιά μπόρντ είχαν αυτό το πρόβλημα με τις νέες sdram μνήμες.

Πρέπει να βρεις μνήμη double sided (τσιπάκια και απο τις δύο μεριές) και low density ΑΛΛΑ ΔΕΝ νομίζω ότι βγαίνουν πια 512ΜΒ με αυτά τα χαρακτηριστικά (ούτε έβγαιναν ποτέ μάλλον).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...