Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα ή μαθηματικος τυπος

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κατι τετοιο που γνωριζοντες επιτοκιο , αξια αγαθου,προκαταβολη και χρονο αποπληρωσης δανειου να μας δινει μηνιαια δοση ????

Κατι σαν αυτο που εχουν ολα τα καταστηματα που πουλανε με δοσεις ????

Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο έτοιμο πρόγραμμα , αλλά μπορείς να το φτιάξεις αν θες σαν φόρμουλα στο Excel.

Απαραιτητη προϋποθεση να ξερω excel βεβαια....Αλλα δεν....Ευχαριστω παντως. :) :) :)

Δημοσ.

pes tin sunartisi kai tha sto ftiaxw egw an mporw. mporei na ftiaxw kai ena exe arxeio apo visual basic pou na kanei tin douleia pou thes.

apla dwse tin sunartisi. Gia excel, estw as poume oti sta koutia A1, A2, A3 klp vazeis ta dedomena sou kai thes to apotelesma na vgainei sto cell B1. Tote klikareis sto B1 kai ekei pou grafeis vazeis prwta ena = kai meta tin sunartisi sou, me metavlites ta proigoumena cells.

p.x. pas sto b1 kai grafeis "=(A1+0.2*A2+0.5*A3)/3" xwris ta " (tuxaia sunartisi twra, den kserw tin swsti.Me to pou tha eisageis ta dedomena sta a1,2,3 to b1 tha enimerwnetai automata... Elpizw na voithisa...

Δημοσ.

Πολυ καλο το αρχειο του φιλου kgliat .Αν το ειχαμε ή μπορει καποιος να κανει και παρομοιο σε αρχειο χωρις χρηση internet θα ηταν πολυ καλο...Ευχαριστω. :) :) :)

Δημοσ.
Mήπως κάνει κάτι σαν το παρακάτω;;

http://www.credit.gr/calc.php3

Ναι. Μόνο που έχει κάποιο προβληματάκι με δεκαδικά (επιτόκια και δόσεις) απ' ότι βλέπω. Γιάννη σου στέλνω ένα excel που δίνει ακριβή νούμερα.

Δίνεις 3 πράγματα, κεφάλαιο (με τα δικά σου ονόματα το κεφάλαιο είναι αξία αγαθού - προκαταβολή), ονομαστικό επιτόκιο, και διάρκεια, και σου δίνει για κάθε δόση:

- Ανεξόφλητο κεφάλαιο

- Τοκοχρεωλύσιο (η δόση που πληρώνεις)

- Χρεωλύσιο (τι κεφάλαιο εξοφλείς με αυτή τη δόση)

- Τόκοι (πόσοι είναι οι τόκοι σε αυτή τη δόση)

Από την εξέλιξη των 2 παραπάνω μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέμε ότι οι τράπεζες σου παίρνουν πρώτα τους τόκους :-) και αργότερα ουσιαστικά εξοφλείς το κεφάλαιο)

- Κεφάλαιο τέλους περιόδου

Και βέβαια πόσοι είναι τελικά οι τόκοι που πληρώνεις (είναι διαφορετικοί από το ονομαστικό επιτόκιο, γι' αυτό και λέγεται ονομαστικό :-) )

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
γιαννη εχω και εγω ενα ετοιμο προγραμμα αλλα δεν ξερω που να στο ανεβασωαν θες στειλε μου ειμαι email στο [email protected]

Ανεβασε το στο www.rapidshare.de ή στο www.megaupload.com

:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.
Ευχαριστω και απο εδω φιλε μου...Kαι επειδη ειναι κατι που χρειαζεται οποις το θελει ας το παρει απο ΕΔΩ [/url']

Το link που δίνεις δεν δουλεύει (τουλάχιστον σε εμένα) το αρχείο μπορείτε να το βρείτε και εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...