Προς το περιεχόμενο

Μακριά από Diskeeper παιδιά!!!

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw tha postarw pantos allh mia fora yper tou....epidi eixa poly poly kairo na kanw defrag...to vazw gia liges meres na kanei kathe nyxta 2-9 defrag se dyo diskous....

pragmatika exw dei diafora..!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pantws kai egw pou to xrisimopoiw kai kapoioi filoi mou den eixame pote problima...Milaw twra gia tin teleytaia ekdosi...Gia palioteres ekdoseis den 3erw...Einai misos xronos twra pou to xrisimopoiw kai eimai plirws ikanopoiimenos... :D

Δημοσ.

Ταχύτερος? Δεν νομίζω να είναι και ο ταχύτερος και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να κάνει καλό defrag. Από 2-3 που έχω δοκιμάσει, τα πιο δύνατά της αγοράς, νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο. Έχει καλό layout και σε γενικές γραμμές τα πάει καλά. Έχει μια αργοπορία με τους μεγάλους σκληρούς, >140Gb, αλλά τα καταφέρνει.

Αν και η αναταξινόμιση βοηθάει αρχικά σε πολλά πράγματα, θαύματα γενικότερα δεν κάνει. Ένας γρήγορος σε ανάγνωση σκληρός, είτε έχει γίνει defrag είτε όχι, σε μεγάλα αρχεία η διαφορά είναι ελάχιστη. Σε πολλά αρχεία όμως, συνήθως μικρά, εκεί κάτι γίνεται, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τρέχουν τα windows πιο γρήγορα. Πολλά εξαρτώνται από άλλους παράγοντες...

Αυτά για την ώρα, καλημέρα.

Δημοσ.

2 ερωτήσεις:

1) Γίνεται να κάνουμε defrag σε USB δίσκο, κ, αν ναι, με ποιό πρόγραμμα;

Νομίζω ότι το Diskeeper δεν υποστηρίζει.

2) Το defrag με το Diskeeper το κάνετε σε safe mode ή όχι; Επίσης, πρέπει να τρέχει το service του ή όχι; (DKService)

Δημοσ.

gia to 1o den xerw......

gia to 2o oxi den xreiazetai na eisai se safe mode k oxi den xreiazetai na trexei to service tou....den einai aparaitito dld ap oti xerw...

y.g. otan les usb disko.....gia ti xwritikotita milas?

Δημοσ.

2) Το defrag με το Diskeeper το κάνετε σε safe mode ή όχι; Επίσης' date=' πρέπει να τρέχει το service του ή όχι; (DKService)[/quote']

dokimasa na to trexw se safe mode...kai mou leei oti den paizei h efarmogh se safe mode.. phga na kanw start to service tou...kai pali mou eipe oti den mporei na ginei start se safe mode....

Δημοσ.

Κανενα προβλημα και εδω με diskeeper. Ούτε παλαιότερα με την έκδοση 8, ούτε με την τελευταία :)

Μάλλον κάτι άλλο έφταιγε στο pc σου...

Δημοσ.

Δεν μου απαντήσατε όμως σχετικά με το "Directory Consolidation".

Το χρησιμοποιεί κανείς; Λέει τίποτα;

Δημοσ.

Και εγώ χρησιμοποιώ Diskeeper και είναι όντως κορυφαίο!Κανένα πρόβλημα!Κάτι άλλο παίζει με τον σκληρό σου.Πάντως να ξέρεις σίγουρα δε φταίει το diskeeper.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...