patrickdrd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα με τον xaxa1982. Και ο δίσκος μου αποκλείεται να είχε bad sectors, γιατί όπως σας είπα μόλις τον είχα πάρει φρέσκο κ φρεσκοφορμαρισμένο! Με το που τον ξαναφορμάρισα μετά τα κολλήματα με το Diskeeper, δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα (κ έχω φτάσει να τον έχω 3 χρόνια τώρα)!
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 pisteuw oti i katalixi sto olo thema einai oti se ena toso kalo programma iparxoun k exaireseis(opws se ola ta progs allwste) gia kapoio logo se kapoious den douleuei swsta.....gia tous perissoterous omws fainetai oti den iparxei problima.....
ioneyez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Εγώ πάντως έχω παίξει με Diskeeper 8 και 9 σε διάφορα συστήματα και έχω ξεχάσει τι πάει να πει fragmentation. Κοίτα το συστηματάκι σου patrickdrd μήπως τα έχει φτύσει ο σκληρός ή παίζει conflict με κάποιο άλλο device σε Master/Slave φάση. Το defragmentation του USB stick είναι πρωταπριλιάτικο υποθέτω.
dwarves Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 egw egatestisa prosfata to diskeeper 9.0.524.0 kai den exw kanena apolitos parapono...kai eixa na kanw defrag sto systhma mou panw apo xrono...afou mou evgaze kati warnings oti einai fragment 46% .... twra meta to defrag oute pou akougete...
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Οκ, εντάξει δεν είπα ότι φταίει απαραίτητα το defrag, το απλό, μήπως φταίει το directory consolidation που έκανα σε boot mode?
dwarves Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 kai apo auto ekana kai den mou dhmiourghse kanena problhma.... :-|
tzoykas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Prin kaneis defrag ekanes chkdsk? (me automatic correction). An oxi polu kakws ... To xrhsimopoiw polu kairo kai den exw kanena problhma (version 9).
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος έκανα το Diskeeper μόνο του (πριν το directory consolidation)
Kerk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Και εγώ ουδέν πρόβλημα με το Diskeeper ένα χρόνο τώρα.
seven77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Εγώ πάντως που το χρησημοποιώ πάνω από 2 χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα... 1 apo ta idia edo korifaio tha elega
polidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 No 1 to Diskeeper paidia malon kati allo file mou tha sinveni me to pcaki sou.
dali13gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Όπως αναφέρει και το μύνημα από το Diskeeper στο πρώτο post σου: This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Γι αυτό έλεγξε ξανά τον δίσκο σου για καλό και για κακό(ίσως και να φταίει η καλωδιοταινία) Φιλικά
patrickdrd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Ο δίσκος μου δεν έχει κανένα πρόβλημα! Μετά το format δουλεύει σας είπα εδώ κ 3 χρόνια! Μα γιατί δεν ξέρει κανένας να ακούει;
Gordona Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Γενικά το diskeeper έβγαζε κάτι προβλήματα με server windows. Φυσικά δεν το συζητάω, θέλει κι άλλη edition.. Τώρα στο πρόβλημα σου. Ο δίσκος σου δείχνει ΟΚ. Αυτό δεν αμφισβητείται κι ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι το μόνο πρόγραμμα που θα κολλάει αν έχει ο σκληρός σου πρόβλημα είναι τούτο εδώ. Αποκλείεται. Το πρόβλημα μάλλον έρχεται από αλλού. Μη ξεχνάς ότι κάθε σετάρισμα είναι διαφορετικό κι αυτό ίσως να του δημιουργεί κάποιο "κόμπλεξ". Όπως ανέφερα και πιο πάνω, αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στην 8 έκδοση πάνω σε 2003 server αλλά ΌΧΙ πάντα. Δλδ σε κάθε format συμπεριφερόταν διαφορετικά το πρόγραμμα. Από την 9 και μετά έχει λυθεί το πρόβλημα. Βέβαια όλα αυτά που λέω δε κάνουν και ένα πρόγραμμα κορυφή ή το αντίθετο. Θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής: ότι είναι ένα κακό πρόγραμμα.. Αν ήταν, τώρα δεν θα υπήρχε, απεναντίας το χρησιμοποιούν χιλιάδες χρήστες. Προσπάθηστε λίγο να δείτε μήπως δημιουργείται κάποιο κόλημα στα εξής: (οι ερωτήσεις είναι γενικές) 1) Έχεις κλείσει τα διακιώματα στα προγράμματα να εγκαθιστούν υλικό στις κονσόλες των windows? Διότι το συγκεκριμένο το κάνει! 2) Έχεις απενεργοποιήσει το service του? 3) Μήπως έχεις κλέισει το Disk Manager των windows? Από εκεί δουλεύει.. 4) Μήπως οι σκληροί σου δηλώνονται σαν SCSI, αν ναι ποιούς drivers χρησημοποιείς? 5) Αν είναι SATA σκληροί, πάνω σε ποιό chipset με ποιους Drivers? 6) Σε διαφορετικό σκληρό, δουλεύει? Το πήγα ανάποδα σε σχέση με το βαθμό πολυπλοκότητας... Υ.Γ. Κοίτα να δεις που έκανα και post..
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει το 2: επειδή δεν ήθελα να τρέχει συνέχεια στο background, απενεργοποίησα το service (DKService), το σταμάτησα κ το έκανα manual, το είχα manual πριν κάνω τα defrag που μου δημιούργησαν τα προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.