Προς το περιεχόμενο

Μακριά από Diskeeper παιδιά!!!

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Δυο φορές χρησιμοποίησα Diskeeper (ευτυχώς η δεύτερη ήταν σε usb stick του οποίου είχα πάρει με backup όλα τα data), κ τις 2 κατέληξα σε Format!

Αφού έκανα λοιπόν "Directory Consolidation" κ κανονικό defrag, δείτε τα μηνύματα που σκάγανε σαν τρελά (συνέχεια!!!):

>
An error was detected on device \Device\Harddisk1\DR2 during a paging operation. 

{Lost Delayed-Write Data} 
The system was attempting to transfer file data from buffers to \Device\Harddisk1\DP(1)0-0+3. 
The write operation failed, and only some of the data may have been written to the file. 

Windows - Delayed Write Failed : 
Windows was unable to save all the data for the file ... 
The data has been lost. 
This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. 
Please try to save this file elsewhere.  

Υ.Γ. Χρησιμοποίησα versions 6 & 8 (την 9 δεν την έχω δει ακόμα, αλλά είναι απαράδεκτο να οδηγείσαι σε Format - ειδικά την πρώτη φορά ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν μόλις είχα στήσει το pc κ πήγα να κάνω defrag, για να συμμαζέψω τον δίσκο (έτσι νόμιζα!))

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως που το χρησημοποιώ πάνω από 2 χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

τι να σου πω.. το 8 το είχα ένα χρόνο και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω defrag σε USB δίσκο, τώρα με το 9 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως φταίει κάτι άλλο στο μηχάνημα σου?

Δημοσ.

Το Diskeeper είναι στην ελαφριά του μορφή και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν τα Windows :shock:. Εγώ το χρησιμοποιώ τα τελευταία 2-3 χρόνια και δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Ειδικά με την έκδοση 9 για server, είναι πολύ καλό. Γενικά, απ΄όσο ξέρω είναι σχεδόν αδύνατον να σε οδηγήσει σε format το defragmentation αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα στο σύστημά σου.

Δες και αυτό το link: http://ht.hardwareanalysis.com/content/topic/2459/?o=120

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Pefect disk 7 και νομίζω ότι κάνει άψογη δουλειά! Παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει το Diskeeper 8 αλλά μου φάνηκε πολύ βαρύ και το έβγαλα.

Δημοσ.

το diskeeper ειναι κατα την αποψη μου το κορυφαιο defrag προγραμμα.

ισως να χρησιμοποιησες την εκδοση για ntfs στο stick και να ηταν σε αλλο format?

Δημοσ.

και εγω diskeeper εχω και δεν μου δημιουργησε ποτε problem.......και συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι καπου αλλου ειναι το προβλημα......

Δημοσ.

defrag σε usb stick ειναι πραγματικά για γέλια. Please do NOT do this at home!

1 ολα τα σχετικα εργαλεια αφορουν σκληρους,

2 η ποσοτητα αρχειων που χωρουν σε στικ, σε συνδιασμο με την ταχυτητα μεταδοσης του usb, σημαινει οτι ειτε defraged ειτε fragmented του κερατά να είναι, δυσκολα θα δεις διαφορά.

3 αν θες να βαλεις τα αρχεια του στικ σε μια τάξη, απλά κανε MOVE σε ενα φακελο του σκληρου τα πάντα, και ξανα MOVE στο stick.

Δημοσ.

Έχω την έκδοση 9 και το'χω δοκιμάσει 4 φορές σε φρεσκο-εγκατεστημένο σύστημα και μη πω πως το'κανε.ΣΚ@Τ@!Έκανα κατευθείαν φορματ.Έβαζα να ακούσω μουσική από το winamp και μόνο μουσική δεν ήταν αυτό που άκουγα.Πιο πολλά ήταν τα κρακ-κρακ και οι παύσεις γιατί δεν προλάβαινε ο σκληρός να δώσει δεδομένα παρά μουσική.Έκανα επανεκκίνηση και περίμενα 1,5 με 2 φορές περισσότερο να εκκινήσει.Τα ίδια πάθαινα και με τα προγράμματα που έτρεχα. Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχουν τα windows και μόνο σε περιπτώσεις που ο δίσκος είναι πάνω από 25%-30% κατακερματισμένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...