perrys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Αυτό μου γράφει το asus pc prob γιατί?? Ενημερωτικά εχτές έβαλα την XP 90, η θεροκρασίες μου αυτήν την στιγμή είναι cpu 42c , MB 25. Στά settings του asus pc prob έχει όριο τα 600 RPM δηλαδή τώρα θέλει να μου πει ότι η ανεμηστήρες του κουτιού είναι κάτω από 600 στροφές??? Να ανησηχώ????
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 "Στά settings του asus pc prob έχει όριο τα 600 RPM δηλαδή τώρα θέλει να μου πει ότι η ανεμηστήρες του κουτιού είναι κάτω από 600 στροφές???" Ακριβώς αυτό.
perrys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Αρα αυτό είναι πολύ ευχάριστο δηλαδή η XP 90 έκανε καλή δουλειά . Μπήκα και έπαιξα και κανά δυο παιχνίδια να δω τι θα γίνει και το καλό της υπόθεσης είναι ότι η cpu πήγε μεν 50c ο ανεμηστήρας όμως είναι στις 2500 στροφές ενώ πριν εφτανε 5300 για να έχει 50c. Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία ο Enermax ο ανεμηστήρας που πήρα έχει fan control μέχρι 2800 στροφές μήπως πρέπει να πάρω έναν χωρίς fan control ώστε εαν χρειαστεί να μπορεί να ανεβάσει για να έχω πιο χαμηλες θερμοκρασίες??
perrys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Στά settings του pc prob λέει cpu temperature polling interval και είναι στο 5 τι είναι αυτό??
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 "Στά settings του pc prob λέει cpu temperature polling interval και είναι στο 5 τι είναι αυτό??" Κάθε πόσα δευτερόλεπτα ανανεώνει τα στοιχεία το πρόγραμμα [ τάσεις , και στροφές ανεμιστήρων , CPU temp ]
perrys Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Για τον ανεμηστήρα τι γνώμη έχεις?? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια γιατί πάντα είσαι άμεσος, τα καλά να λέγονται!
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Ο ανεμιστήρας σου είναι super. Ο Enermax έχει καλό airflow , και είναι και αθόρυβος. Τώρα το να βάλεις έναν ανεμιστήρα με 4-5χιλ RPM , για να κερδίσεις 1-2C , και να τραβήξεις τόσα db θόρυβο , το θεωρώ ψιλο-άκυρο. Οπότε θα πρότεινα να μείνεις με τον Enermax.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.