metatron Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 loipon eixa mia gforce 4...aggeloydi! eipa kai ego na kano mia anabathmisoyla se kati pio kalo... pira tin asus 5700... pos tha tin kano na skasei(ektos toy na tin spaso...-moy perase kai ayto apo to myalo!) to anemistiraki kanei san trakter... i gf4 oyte poy akoygontan... den exo kanei oyte o/c oyte tipota... tin exo parei apo plaisio... 1. na aposyndeso to fan? (mipos kaei?) 2. na valo athorybi psyktra poy mpainei stin thesei toy fan...(peite protaseis ep aytoy...!) alla fobamai oti etsi oti tha xaso tin egkyiisi... 3. na tin pao piso gia allagi...(alla se poso kairo tha exo kati kainoyrgio sta xeria moy apo to plaisio? - i kainoyrgia tha einai isyxi i kai ayti tha tragoydaei?) perimeno tin syndromi sas! eyxaristo!
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 1) Θα την στείλεις...να δεί τα ραδίκια ανάποδα. 2)Μπορείς να βάλεις , αλλά θα σου κοστίσει 20-35ευρώ [ http://www.arctic-cooling.com , nVIDIA Silencer ] 3) Δεν είναι ελαττωματική.Έτσι κάνει.
godslayerxp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Ρε συ δεν ειναι λογικο να κανει σαν τρακτερ....5700 ειναι, ουτε καν 5900ultra!! Σιγα την ψυξη που χρειαζεται!!! Εγω εχω 6600gt που τρεχει σαν παλαβη στα mhz και εντελως αθορυβη...Εγω πιστευω οτι ειναι ελαττωματικη, να την επιστρεψεις στους ασχετους του πλαισιου!....Ποσο την πηρες την 5700? Αμα διαθετεις λιγα ευροπουλα παραπανω παρε 6600 απλη η gt....να βρεις την ησυχια σου(και απο επιδοσεις και απο θορυβο)
metatron Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 100 e tin pira...kai evala myalo... prosanatolizomai se mia pio athorivi lysi... kserei kaneis ti ginetai me tin eggyisi? an moy xalasei kai ksanavalo pano to fanaki...den tha moy tin paroyn piso?
godslayerxp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 το πλαισιο δινει και καλα 3 χρονια εγγυηση.....δεν θα σου την παρουν πισω αμα την "πειραξεις"...απ'οτι ξερω παντος η 5700 δεν κανει θορυβο....οποτε επεσες σε ελαττωματικη
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Για υλοποίηση Asus μιλάμε. Ξέρετε τι fans χρησιμοποιεί?
Phantolino Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 egw pantws tha allaza to fan me ena tou emporiou (pou isws na mhn deis diafora) 'h tha evgaza thn psyxtra apo thn gforce k tha thn kathiza sthn 5700:P pantws gia na exei anamistiraki apo thn mana tou mhn skefteis na to vgaleis teleios oute stigmh.
dtkos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 H πιό σωστή λύση είναι να την πας πίσω και να την αλλάξεις μιά και έχεις εγγύηση, η 5700 δεν κάνει τόσο θόρυβο. Αν διαθέσεις και μερικά ? παραπάνω ίσως στην αλλάξουν κιόλας για μία καλύτερη.
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Ξαναλέω: Διαβάσετε τι fan χρησιμοποιεί η Asus σε αυτή την σειρά καρτών?
godslayerxp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 εχω δει το fan της asus.....και την εχω δει σε φιλο να δουλευει και δεν εκανε θορυβο. Γι'αυτο επιμενω οτι μαλλον εχει προβλημα η καρτουλα.
evansdimo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Ρε παιδια μηπως δε του κατσε καλα το ανεμιστηρακι? Γιατι δεν κοιταει μηπως ακουμπαει καπου (π.χ πανω σε κανα καλωδιο) και κανει θορυβο. Εμενα παντως μου ειχε τυχει σε μια 5700 να το δω αυτο.
triantis7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Paidia minn anxwneste..Den pistuw na einai elatwmatiki.Egw exw 5700 ultra pou trexei kai den ftanei sta mhz kai toanemistiraki tis xalaei ton kosmo!!Mporei kai stin apli na exoun balei idio fan me tis ultra!!!
metatron Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 paidia, to fanaki einai ok...den akoympaei kanena kalodio...kai einai kai katharo, xoris skones, xnoydakia, ktl! mallon tha paei gia allagi...kserei kaneis poso tha me kathisterisoyn gia na exo alli? eyxaristo kai pali...
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 "kserei kaneis poso tha me kathisterisoyn gia na exo alli? eyxaristo kai pali..." Αυτό στην Ελλάδα...ή μάλλον στο Ελλαδιστάν είναι σχεδόν άγνωστο. Εκτός και αν την πήρες από πλαίσιο και είσαι τυχερός και καταφέρεις να στην αλλάξουν με άλλη επι τόπου στο κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.